Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nooo mam automatickou.

a mam new model no a nedavno me vymenili chladic, a klima nejede nevim zda jela nebo nee ale ventilator se netoci.... myslim ze by to mohla byt pricina akorat nevim kde bych mel hledat chybu

Odesláno

Zkusil bych pro zacatek zkontrolovat pojistky v motorovem prostoru a relatka skryta pod krytem v oblasti sahary - kryt uvidis, kdyz sundas mrizku se lvem (tzv. gril)

Odesláno

vymenili chladic. chladic klimy? jak je to dlouho?

nejela nam klima - dira v chladici klimy, vymeneno a ted po roce, dvou zase nejede klima, zjisteno ze se prodrela trubicka a chladici kapalina opet vytekla, takze zjistit jestli mas vubec kapalinu.

Odesláno

Najjednoduchšie riešenie - cez diagnostiku - tlak v klime min.2,5bar pri nezapnutej,činnosť spojky kompresora zapnúť-vypnúť,činnoť ventilátorov - malá rýchlosť,veľká rýchlosť.Potom vieš,kde hľadať chybu.

• O 4 týdny později...
Odesláno

nesepina se mi ventilator asi pri spusteni klimatizace a nevim zda-li se ma sepinat nebo nee...

MAM new model r.v 99 HDI 66kw mam je tam jen jedna vrtule a pri zapnuti klimi nic netoci se....

KLima chladic new,napusteny vycisteni vse :( ale stale nefunguje

Nemate nekdo zkusenosti co zkusit nebo jak vyzkouset uz jsem stoho spatnej:( kor v tom tom teple

Dekuji moc

Odesláno

Mám sice old model, taky se mi netočil ventilátor -na saharách , relátka a vše jsem prolezl a stále nic, pak jsem zjistil , že jeden přívodní drátek k patici relátka je urezlý, po opravě vše funguje jak má.

Dalo by se i vyzkoušet jako u mne vyndal jsem relátka a propojil drátkem zda se to točí či ne, ale na to chce schéma .

Odesláno

nooo relatka byli honde zaoxidovane tak jsem je procistil,vystrikal a stale nic....:( ale schema bohuzel nemam:(

mam problemy s tlakem a ted kdyz vlezu do auta tak to vypada na muj konec:( a uz si nevim rady stou klimou

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...