Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Za mě zvenku je FL povedený, sedanu prospěl víc než SW, tam už ani nebylo skoro co zlepšovat ;)

Palubka, potažmo infotainment by ale potřeboval víc než FL, tohle nestačí. Vydat se směrem C4P v nejvyšších verzích si myslím, že by byla cesta. Soft Magnetti Marelli patří v dnešní době spíš do Brazílie než do Evropy.

Odesláno

Hybrid supr do města. RXH s cenou za mega se ti ale ten kilometr dost prodraží... Když koupíš GTčko, můžeš za rozdíl v ceně pár let jezdit. Ale s RXH můžeš říct, že máš jediné 4x4 od PSA ;-)

Mě by se líbil Air Hybrid. Ale zdá se mi, že se o něm nějak nemluví, tak nevím, jestli to usnulo?

Odesláno

OK406: nic proti tvému odkazu ale o této změně se tu celou dobu bavíme :-D

Pacho69: když jsem loni v Jičíně s RHX jezdil, moc mě neuchvátil :( navíc si myslim, že když by s tim člověk někde zapadnul a potřeboval se vyhrabat, tak elektrika by hodně rychle došla a pak by ti to bylo k prdu...

Odesláno

skuci: Je to hybrid, elektriku ti vyrábí benzínovej motor, takže by nedošla. Auto do terénu při svý světlý výšce to není. Jen jsem poznamenal, že to je vlastně jediné 4x4 od PSA :-)

Odesláno

trošku tě opravím, elektriku vyrábí dieselový motor, ale vzhledem k tomu, že když dojde energie v baterkách tak se vždycky vypne jízda na elektro i když máš manuální nastavení...

Odesláno

tak dělat podobný design celého portfolia je holt in. Na druhou stranu dle fotek tam ještě pořád rozdíl mezi 308/508 je. Co mají říkat chudáci u Audi, kde poznáš rozdíl mezi A4/A6/A8 jen podle LED světel a rozdíl v ceně milionový

Odesláno

Audi je extrém. Tam přijdeš a řekneš: \"Dobrý den, rád bych auto.\" - \"Zajisté pane, v jakém měřítku?\"

Pežot tohle zase dělá s THP. \"Dobrý den, rád bych auto s 1.6 THP\" - \"Výborně pane, kolik kW budete chtít, 99 nebo 199? Směnný poměr je 500 Kč / kW\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...