Gabriel 307 Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 :super:super:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Roman Bazi Odesláno 23. červen 2014 Autor Odesláno 23. červen 2014 ÚÚÚÚÚÚÚF Velký TP i s dočasným malým TP je doma. Vozidlo je odhlášeno na mě, takže by už přihlášení nemělo nic bránit. Zítra evidenční kontrola a ve středu snad přepis. To byly nervy. Jdu si dát panáka. Děkuji moc za rady a podporu:papa Citovat
Jaryn87 Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 Gratuluji :-) ja uz mam taky neco na poste :-) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 dej si :D hned zapiš kola pokud to půjde a pak mi dej vědět Citovat
čakom Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 tak v patek to bude tři tydny co jsem koupil zelenou 406. minulej tyden jsem volal prodavajicimu jak to vypada s papirama a on mi řekl že je ten den (2.7.) poslal. do dneska nemam papiry doma. prodavajici nezveda tel a na sms neodpovida kdyby to melo aspon stk abych s tim mohl jezdit na kupni smlouvu Citovat
koblih69 Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Nikdy při koupi nevyplácím plnou cenu, tu (resp. zbývajích cca 15%) doplatím až po předání odhlášených dokladů. Citovat
oddie Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Nikdy při prodeji nedám z ruky auto, když není zaplacena plná cena Citovat
Roman Bazi Odesláno 9. červenec 2014 Autor Odesláno 9. červenec 2014 Čakom, zajdi na evidenci vozidel. Řeknou Ti, jestli je auto odhlášené, nebo ne. Pokud ano, doklady ztratila pošta a mělo by to jít přihlásit. Pokud ne, tak je to problém. Koblih, také už nikdy nedám celou částku hned. Oddie, také máš dobrý postup. Citovat
odee Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 Nejlepší je domluvit se předem tak, aby se po sepsání smluvy rovnou skočilo společně na úřad, tam se auto odhlásí a předají peníze. Samozřejmě, že ne vždy to takhle jde... Citovat
oddie Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 To třeba u mě prakticky neexistuje, nebudu si brát na koupi popelnice dovolenou, dovolené jaksi rád trávím jinak, a při prodeji pozdě odpoledne už na úřadě stejně většinou není pořadí nebo vůbec otevřeno. A termíny si tam rezervuju po netu, když už tam musím, abych nečekal a měl to na konkrétní hodinu, a to je tak dva týdny předem. Citovat
čakom Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 přiští tyden jdu na uřad ohledne přihlašeni vozejku. tak se tak optam jestli je to odhlašeny na me. pokud ne tak zkusim odstoupeni od smlouvy ale asi to nebude jen tak když mi nebere telefon. (to abych tam všechny ty opraveny veci zas rozbil ) no a pokud neklapne i to tak na konci srpna pujde na dily... Citovat
Šalda Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 Čakome, kdybys chtěl tak můžeme spolu zajet za tím borcem, teda pokud víš kde bydlí Citovat
Guest Džůny Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 Šalda: To už jsem taky Čakomovi navrhoval. Nakonec nás tam bude malá armáda. Citovat
oddie Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 A to bylo někde okolo? Pokud prodávající nevypadá nic moc, je lepší si rovnou vzít i TP a odhlášení na sebe si udělat sám. Plná moc zatím ještě nemusí být ověřená, takže lze napsat při koupi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.