John_Ice Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Táta se ,,zbláznil,, postavil si Jeepa z 50 roku a jezdí na srazy. Problém je, že nemůže z provoznit tachometr (a asi staronovej nebude levnej,takže to nechává být,přesně nevím) Ale v tom je problém na těch srazech jezdí orientační ,,závody,,...dostane mapu a tam jsou udány např. jak jsem pochopil ujeť 500m zahni doprava ujeť 50 atd. Co by bylo jako nejlepší volba na tuhle akci..navigace? Našel jsem na netu navigace s androidem bez něj made in no name, ale má to cenu? Třeba tu je někdo, kdo tohle zná. dík. Citovat
P607Olda Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 A je navigace povolená? Vždycky jsem si říkal, že orientační závody mají kouzlo, když máš papírovou mapu a musíš se vyznat. S GPS je to brnkačka, asi jako jet cyklistický závod na motocyklu. Tak mu půjč mobil s navigací. Anebo ať odhaduje - to je teprv umění. Citovat
oddie Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Navigace na orienťák :D Ať si tam dá zcela obyčejnej cyklo tachometr. Citovat
John_Ice Odesláno 9. červen 2014 Autor Odesláno 9. červen 2014 hele do teť to odhadoval,ale nechce jezdit poslední(závozník matka=bez komentáře). Mobil oba dva mají klasiku. A já kupodivu taky a nestydím se za to. Cyklo jsem zkoušeli,ale on to meromocí to dával na rychlostku (myslím) a tam se to točí rychle a nestíhá to. Nenechal si to vysvětlit, at to šoupne na kolo... Ale asi jak jsem to pochopil,tak chtěj i něco, aby ten sraz nehledali...je jim hold už 65 a chtějí asi jít s dobou. Jednou navigaci měli a vůbec nikam podle ní nedojeli, protože to podle těch údajů prej vůbec nejde,nevím jen se ptám nikdy jsem to nejel [upravil dne 9.6.2014 11:03 od John_Ice] Citovat
deeper Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Přikláním se k cyklo metru. Kamarád s tím jezdil i na motorce - odpojil tacháč kvůli nájezdu KM a měl tacho na kolo. Pak ji prodával jako málo jetou :-) Citovat
Stroza2 Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Přikláním se k cyklo metru. Kamarád s tím jezdil i na motorce - odpojil tacháč kvůli nájezdu KM a měl tacho na kolo. Pak ji prodával jako málo jetou :-) Tak to je dobrá vojebárna Citovat
Péťa Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Proč mě to k smíchu nepřipadne? Chtěl bych číst vaše komentáře, kdyby jste tu vylítanou motorku s pár km koupili... Citovat
Stroza2 Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Nelíbí se mi, jak se tady neustále moralizuje Samozřejmě že bych nadával, ale škodolibost, větší či menší, je lidská vlastnost, ať si to přiznáš, nebo ne. Navíc to neschvaluji, jen mě to pobavilo, to by mě nikdy nenapadlo Citovat
Péťa Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Neboj, škodolibý jsem až moc. Ale docela nesnáším vychcánky a podvodníky. Tu motorku si pak koupil nějaký konkrétní člověk, ne anonymní stádo... Ale o tom tohle vlákno není, omlouvám se za , poradit neumím. Citovat
Stroza2 Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Jo to já taky ne, jediná má zkušenost je, když jsme totálně zabloudili v Lublani, tak jsme našli správnou cestu podle slunce Ale to je tady asi stejně off topic jako to s tou motorkou.... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 cyklo tacho funguje dobre kamso to ma na \"zavodni 120\" cidlo ma na poloose a snimac kousek od nej jen je asi potreba si pohrat s nastavenim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.