Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307CC: závaží?!! to mě po**r :(

Recommended Posts

Odesláno

Odkazy fungují pokud jsi v SB přihlášen ;)

Jo na tom řazení jsou jinak by to šlo asi moc lehce :D

Ale kurňa kompenzovat nedotáčivost tím že přídám 60kg na prdel to snad ne e ne? :(

Odesláno

No není! Tak můžou zapjit mozky a odlehčit předek. Nebo to váhu vzadu přidat nějak enetligentně a ne činkama šmarja :)

Odesláno
Ale ono to prece neslouzi \"jen jako zavazi\"

Sundej to a uzij si jizdu:P

No přemýšlím o tom :)

Bude mi lítat oháňka? :)

[upravil dne 26/5/14 16:56 od ph56]

Odesláno

V konstrukci čeho? Když se ptáš na věci zjevně související s dynamikou a ne statikou...

EDIT: nebo ještě spíš s pružností/pevností, podle toho popisu

[upravil dne 5/26/14 18:23 od oddie]

Odesláno

No dobře, plácám dlaní o zem...

A radši nebudu v kufru vozit nic těžký, když to maj ty fracouzi tak krutě vybalancovaný :D

Odesláno

Mně se nechce to podle popisu hledat, jak to vypadá, ale tipnul bych si, že jim to vibrovalo, tak to závažím prostě přeladili na jiný kmitočet, aby se to za jízdy nedostávalo do rezonance. Jestli se v tom odhadu pletu, klidně někdo napište, kdo víte přesně :)

Odesláno

Něco takovýho bych čekal taky, měnit kastli je moc složitý tak tam šoupnem činku... vot technika!

Odesláno

Sorry za offtopic, ale co to je za slovo, -enetligentně- to se snad nedá ani napsat, natož vyslovit :D:D:D

A jnak, asi to nevíš,ale Francouzi mají na myšlení žáby;):mrk

[upravil dne 26/5/14 20:31 od Radek Hurvajz]

Odesláno

inak na 306 cabrio sú tiež vzadu činky ....... jedna je dokonca ťažšia ako druhá, takže to asi nebude nejaký nový výmysel žabožrútov:D:D

tiež nechápem načo je to tam :myslim.....skúste to dať niekto dole že čo to spraví:D

Odesláno

Páni toto ma začalo zaujímať..... koľko to vlastne váži ? nemyslím si že na normálnu jazdu je to tam potrebné.... a pravdepodobne to vyskúšam dať dolu..... mne sa nezdá akoby to bolo viac jak 10 kg. za kus

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...