Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zahradní benzínová sekačka s pojezdem - značku?

Recommended Posts

Odesláno

myslíš asi s pojezdem;), kup jakoukoli značku s motory B/S nebo Honda, výkon aspon cca 4 koně a neuděláš chybu, mám 6.5 koňovou Husqvarnu několik let a bez problémů

[upravil dne 26/5/14 15:34 od ozzy56]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Na 700m2 bych pořídil holandské zakrslé kozy nebo podobně :)

Odesláno

V česku lze bez problémů chovat nejen pštrosy a lamy, ale dokonce i klokany. Na Ranči v Litohošti je chovají především pro radost, výborně však také spásají trávu. ;)

Odesláno

bobky pozbírá dá do mísy s cukrem a bude prodávat na pouti :D

máme taky ABG a seče prfektně až ty koše z látky,ale to už snad mají všechny

[upravil dne 26/5/14 21:45 od Haryk]

Odesláno

ja chtel tenkrat pres Milan+ nizsi radu GTM, ale zrovna nebyly :////, coz me dodnes mrzi

absolutne chvalim, muzu doporucit, a muzu i dovezt, kdyz to vezmes pres nej....servis a dalsi veci jsou opravdu na dobre urovni, a v dnesni dobe je to opravdu firma, ktera se nesnazi vydelat za kazdou cenu, vice klidne osobne...... Mam pres Milana pilu Ryobi, krovinak, a jsem za to rad, mrzi me, ze tu sekacku tenkrat nemeli......

ale poridil jsem asi za 4500, pres aukro, ma asi 5 koni a spotreba good, servis je taky docela ok, mam ho v Praze.....

no a je to delnik za par korun. Nepotrebuju Hondu ani Husquarnu........jdu cestou 5 let a dost....na co mit sekacku 15 let, kdyz za 8 let bude mraky inovaci......nez dat 10 za sekacku na 10 let, to dam radsi 2x5 a porad mam novou v zaruce.......kor kdyz ja sekam obcas travu a jezdim s ni v rybnicku........

Odesláno

Já zrovna řeším opravu sekačky McCulloch s motorem Honda, a řekl bych že motor v pohodě, ale to šasi nestojí za moc.

Scratch: jaké inovace se objevují u sekaček? Já se v oboru moc nepohybuji, ale teď mě nenapadá nic. Podle mě je to pořád motor, hřídel, nože a nějaká kastle. A rozdíl je podle mě v konstrukci či zpracování.

Odesláno

zalezi jak velka je trava , ale tech 0,3 s pojezdem je minimum . osobne jsem kolem 0,5 az 1l , ale sekam prevazne vetsi travu (neni cas)

k sekackam

kolik penez za ni chces dat

jeste zalezi jestli plastovou nebo zeleznou (mysleno kontrukce ramu, plastova nezrezavi)

pak jsou i se starterem (super pro zeny a starsi lidi )

osobne se me hodne libi roboticke sekacky , jem bych mel strach ze ji nekdo ukrade :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...