Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ahoj,

i přes vymenu filtru, desinfekci, doplneni chladiva mi taky klima jela \"jak kdy\". Foukani jako takove zcela no problém (az na kousek skla, který nekde huci ci vibruje při vetraku na maximum).

Ukazalo se, ze jak kdy znamena \"ne ve meste\" a \"ano na dalnici ci dlouhych cestach\".

Verdikt servisu byl rychly a jednoznacny - vadny ventilator chladice a nejaka nehorazna a nesmyslna suma.

Naprosto nepozoruji jakykoliv problém ci byt jen naznak s prehrivanim motoru, ale je pravda, ze jakmile zapnu klimu, vrtule na chladici se toci mnohem casteji. A jeji chod je doprovazen mirnym hucenim (za jizdy nepostrehnutelne, ale při zastaveni ano). To se dřív nestavalo a vrtule byla naprosto ticha.

T.

Moja 407 tak isto ak je klima zatazena - bezi a zastavim niekde, tak v kabine mi tak neprijemne nepravidelne nieco huci (vrtula ???), pri jazde OK. Pekne ma to serie a nikto nevie co s tym je. Kompresor vymeneny, remen vymeneny a nic, ziaden efekt.

Odesláno

Tak jsem koukal do serviceboxu u tebe tam ale nic takového nevidím :myslim , měl jsem u 406 a teď u 607 to mam taky, mezi samotným ventilátorem a stěnou která ho drží jsou gumové očka přes které prochází šrouby, které bráni přenosu vibraci od ventilátoru do karoserie. Že to děla ventilátor zjistiš jednoduše když vypneš klimatizaci a počkáš než se vypne sahara.

Odesláno

Tak lidicky. Dneska v tom horku, kdyz jsem zapl klimu tak chladila ale strasne malo. Kdyz jsem dal ruku na ofuky (vsechny) tak z toho sel chlad ale v aute byl hic i po 10 kilometrech. Vse zkontrolovano a doplneno. Tak se chci zeptat. BUDE TO TIM CIDLEM. Zitra to chci resit ze servisem tak at vim. Dekuju.

Odesláno

Minulé léto jsem měl obdobný problém - klima byla plná, ale nestačilo to \"uchladit\" interiér. Fakt je, že když je otevřená panorama a slunce tam pere, tak je to hodně znát, ale mne to nestačilo ani při zavřené.

Letos mi byla doplněna chladící kapalina (ne klima) - už tam bylo skoro pod spodní riskou. Netuším, zda to může mít s tím spojitost, ale teď v těch vedrech klima funguje velice dobře - v pohodě chladí a dokonce i s otevřenou panoramou to je ok:super

Odesláno

Ja byl včera na doplnění klimy...po roce mi zmizelo někam cca 190g. Klima doplněná a stejně nechladí tolik co dřív...prý by to mohla být sušárna nebo nějaký ventil tak to chvíly nechám a uvidíme na co v servise přijdou. :)

Odesláno

ahoj, mám stejný problém, zaplá klima, teplota na minimum z výdechů jde chládek ale je to slabé a neuchladí to. Klima je doplňěná.

Už někdo zkoušel vyměnit to čidlo vnitřní teploty?

Odesláno

to samé jsem měl na 807, jel jsem taky doplnit a servisák prohlásil ,,máš tam toho dost, je včudu kompresor jelikož tlaky na vstupu a výstupu jsou skoro stejné\", auto má dcera tak ať si poradí :D

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Čau kluci mě taky klima chladí málo naplněna je dia nic nepíše a to čidlo u spolujezdce jsem taky vyměnil a žádná změna zbytečně jsem vyhodil 1500kc za čidlo nevite že co to může bejt kde mám hledat závadu nebo mě to sere děkuji za odpověď.

Upraveno uživatelem fenyo
Odesláno

Zkus jednoduše zapni klimu tak na 10minut,u motoru šahni na tu hliníkovou trubku tu silnější a musí byt ledova ,mi to taky prd chladí a zjistil jsem že mám tu trubku vlažnou,kompresor taky zjistíš jestli ti sepne-cvakne.

Odesláno (upraveno)

Zkus jednoduše zapni klimu tak na 10minut,u motoru šahni na tu hliníkovou trubku tu silnější a musí byt ledova ,mi to taky prd chladí a zjistil jsem že mám tu trubku vlažnou,kompresor taky zjistíš jestli ti sepne-cvakne.

kompresor cvaka to jsem už kontroloval ale skusim zítra sáhnout na tu hliníkovou trubku a co když to bude vlažná co to znamena Upraveno uživatelem fenyo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...