Přejít na obsah

mirecekdrah

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

Vše od uživatele mirecekdrah

  1. mirecekdrah

    Servo

    Jeste jedna otazka? Jaky ten olej tam patri?
  2. mirecekdrah

    Servo

    O.k. zitra doplnim a uvidime. Potom napisu.
  3. mirecekdrah

    Servo

    Jake je servo nevim. Ale dokud nenastartuju tak nefunguje. Az po nastartovani fakci. Tak elektro asi neni. Nic mene mi to nedalo a sel jsem se podivat s baterkou. Mel jsem oleje az po vicko. Tak jsem nastartoval, servo kupodivu fungovalo, asi tak 20x jsem otocil volant do leva a do prava, vypnul motor a olej nikde. Takze selskym rozumem bych rekl, ze asi nefungovalo kvuli oleje. Ale proc najednou i bez doliti funguje?
  4. Zdravim, vim, ze uz se toho tady napsalo hafo o servu, ale je to takove ,aspon pro me neprehledne, a vlastne nevim co kolik stoji a jak se resi. Tak me omluvte. Problem spociva v tom, ze behem poslednich dvou mesicu se mi asi tak 10x na displeji po nastartovani rozvitil cerveny panel a hlasil mi ze posilovac nefunguje, a taky ze nefungoval. Ale trvalo to jen par sekund a preplo se to opet do oranzoveho a vse fungovalo. Nejcasteji se to stavalo, kdyz jsem nastartoval s otocernymi koly na jednu, nebo druho stranu (nebyly v rovine pri startu). Nevim kolik, jsem tam mel oleje, protoze jsem na to vzdy zapomnel a nezkontroloval. No a dnes pri ceste z prace jsem nastartoval a ejhle. Cervene to svitilo po celou dobu a nesel posilovac. Mel jsem co delat abych dokazal dojet domu. Nekolikrat jsem zkusil nastartovat ale zadna zmena. Nevim kolik tam mam oleje, protoze byla tma nevidel jsem do nadobky. ale pri otevreni kapoty mi prosakoval olej pres dirku na vicku. Samozrejme zkontroluji hned rano kolik tam je oleje. Ale chtel bych po vas nejake rady co stim asi muze byt. Je mozne ze mi servo odeslo? Pokud ano kolik stoji, kde se da sehnad atd. Nebo, ze by tam bylo malo oleje a zavzdusnene? Je mozne, ze mensi hladina oleje dokaze uplne vypnout servo? Jaky olej tam patri. Mockrat vam dekuji a omlouvam se za znovu otevrene tema ohledne serva. Ale pravda je takova ze i ohledne typu oleje se vsude rozchazite. Peugeot 407 SW r.v. 2006 2.0 HDI 100kw.
  5. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    Jj. Diky,tak to kolega ma podobne asi jako ja.
  6. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    Mam na aute 205/55 ale prece jenom 1cm navic si myslim ze nebude reseni. I kdyz nevim.
  7. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    Tak v TP mam 205/60R16
  8. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    Takze zkontroluji susplech a jake pneu tam mam dat.?
  9. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    No jako ja bych je vymenil. Ale dejme tomu, ze to bude stat cca 5000 kc a zjistim, ze je to porad stejne. A to se mi opravdu nechce davat zbytecne. Proto jsem chtel vedet vase poznatky a zkusenosti. Jestli je to bezny jev ta vyska auta. Nebo jestli ty pruziny opravdu menite, proztoze se opotrebavaji. Mam jeste superba II najeto 550 000 a tam jsou pruziny puvodni. Dokonce bych rekl, ze vyska supika je porad jako noveho vozu.
  10. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    Ne nedelal. Byl jsem v zahranici.
  11. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    No toto auto neni me prvni. Uz jsem jich par mel. :-) No a kdyz jsem si sel kupovat bezne osobni auto "zadny sportak" tak me OPRAVDU nenapadlo, ze s nim nebudu skoro moc jezdit ani po dalnici. A je pravda ze do dnesni doby pri koupi auta jsem nechodil s metrem a nemeril jsem jeho vysku. Tak doufam ze uz to chapes. A chapu, ze auto za ty leta kleslo. Jen jsem chtel po vas v tomto tematu aby jste byly TAK hodni a rekli mi svou vysku auta. Tot vse. Nic min a nic vic. A zatim to z vas udelal jeden. Takze tvrdit ze svym zpusobem jsem divny ze mi pri koupi auta nedoslo ze je nizke a neda se snim jezdit je asi blbost.
  12. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    No prave, ze ty pruziny me napadly. Ale jak to poznam. At nejdu koupit nove pruziny a zjistim, ze je to porad stejny, proto jsem zalozil toto tema. Nechce se mi vyhodit zbytecne penize za pruziny a praci.
  13. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    No dobre, ale 17 palcu uz oficialne mit na aute nemuzu.
  14. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    No to celou dobu chci. Od spodni hrany k asfaltu. Tot vse. Me to dela 18cm. Takze s pneu 205/60/16 by to bylo treba 19.
  15. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    No nevim jestli 1cm pomuze. Ale treba jo. Myslite ze je to tim. Vzdyt v tp je 205/55/16 a prece to nemuze drhnout podvozkem na doporucenych pneu.
  16. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    A jaky rozmer tam ma byt. Mam 205/55/16
  17. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    Tak tu jsou fotky.
  18. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    Az pujdu k autu tak to vyfotim. Jen si myslim, ze je lepsi a presnejsi to zmerit, než nejake fotky. Ale treba to tak poznate.
  19. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    Tak kluci. Ted jsem to byl merit a vyska od zeme k prahu je cca 18cm. Tak jak to mate vy. Je to o.k.
  20. Konektor je pripojenej. Draty promerim. A jinak asi budu muset jet do Peugeota na diagnostiku.
  21. Zdravim kamaradi. Mam problem se zadnim oknem. Nejde mi otevrit. Ani rucne ani na dalku. Nikdy mi ani neslo od koupi, ale ted jsem to zacal resit protoze pres nerovnostech na vozocce to strasne klepe to sklo a jizda v aute je horor. Zadni sterac a ohrivani skla funguje. Diky za info.
  22. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    Asi jo ale ted jsem v chorvatsku a nechce se mi to tu nejak moc resit.
  23. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    Myslite ze by vadilo sundani toho plastoveho krytu pod motorem.
  24. mirecekdrah

    Auto je moc nizko

    Pneu mam 205 \\ 60 \\ R16. A ne nevsiml jsem si ze to je nizko. Kupoval jsem auto primo v Peugeotu a vubec me nenapadlo ze s nim budu skrtat o zem. Ty pruziny me taky napadly ale at je nevymenim a bude to porad stejne.
  25. Zdravim vas. Potrebuji velkou radu. Nikde jsem to tady nenasel. Koupil jsem Peugeota 407 sw a porad se mi rve spodni kryt motoru. Za tu dobu co mam pazouta tak jsem kryt nechaval 4x pridelavat. Staci kdyz jedu cca 120 po dalnici a auto se poradne zhoupne, hned skrknu tim krytem a je to. A nebo staci vjet na vyjete koleje a uz je opet udelano. Preci neni mozne aby to auto bylo tak nizko. Jsem z toho nestastnej. Ted jsem prijel do Chorvatska a parkuji u apartmanu kde jsou vyjete koleje a co se stalo? Ano kryt se zase urval. Prosim o rady.
×
×
  • Vytvořit...