Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Od soboty 24.5. do pondělí 2.6. mně tu nikdo neuvidí. Doufám, že si z toho nikdo nehodí mašli - a kdyby, tak ať Manitoua pozdravuje.

Já se vrátím ....

Odesláno

Osobne nechápem túto potrebu písať tento príspevok sem / na facebook a ktovie kde ešte :D

Ak si sa chcel \"pochlubit\" ze niekam ideš, mal si to napisat rovno ... Inak snad len dakujeme za info, kedy máš nestrazeny byt ...

Odesláno

Aha, super ... No tak nič to nemení na fakte, že nechápem zmysel tejto témy. Ak chceš napísať kam ideš, tak do toho, inak by to bol asi nezmysel keby sme sem za každym pisali od kedy do kedy nebudeme na internetu :D

Odesláno

Osobitý humor :D Lubk0 pojď nebudem se to snažit pochopit raději :D

Tak se tam měj pěkně :papa

Odesláno

V 10 vypnu počítač a nezapnu ho (a forum) nejspíš až do večera tak tu za mě neplakejte :D

Odesláno

Já teda nevím, ale pochopil sem to jako vtip (typicky medvědí vtip), ale chápu, že ne všichni mají stejně vyvynutej smysl pro humor - stejně vyvynutej nemyslím víc, nebo míň, ale prostě na jinej druh humoru;)

Odesláno

Méďo, šťastnou cestu, užijte si to tam a pozdravuj tam všechny Dacie :papa

Guest servisman
Odesláno

Loučit se jen na pár dní je podle mne jen kravina, jak bych řekl opět zbytečné vlákno na fóru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...