Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

žárovka denního svícení do světlometu

Recommended Posts

Odesláno

Já hlavně jako nechápu, k čemu to je. Když už nemám denní svícení a svítím potkávačkama, proč bych měl svítit jen předníma. To už mi přijde opravdu ujetý.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, koupil jsem zarovky i s patici na citroeny tecka eu, treba se bude nekomu hodit. 490,- ks

mozna mne ukamenujete za predrazene zarovky, ale ja koupil auto po nejakem tunningari, ktery do tech patic na denni sviceni nacpal nejake ledky a zalil sekundovym lepidlem...tudiz jsem musel koupit i s patici... v peugeotu jsem se ptal, a rekli ze zarovka 700,- a zarovka i s patici 1300,-

P.S. vrakoviste v okoli jsem obvolal a objezdil, a nikde mi to nechteli prodat, nebo to nemeli....

IMG_20190515_182143.jpg

IMG_20190515_182210.jpg

IMG_20190515_182151.jpg

• O 1 měsíc později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

ráno volala holka že jí nesvítí pravé světlo (blinkry fungujou) a asi jí nesvítí i zadek celý, bliká to svítí levé světlo, ostatní nic.

Na co se zaměřit, přijede po tmě tak abych věděl kterou pojistku zkusit atd.

Dík 

Odesláno (upraveno)

pojistky jsou dobré, žárovky vepředu taky, nesvítí denní a pravé potkávací a nesvítí pravé brzdové, mlhovka a zpátečka

Upraveno uživatelem pette
  • O 11 měsíců později...
Odesláno

Ahoj všem, mám P 5008 s xenony a žárovky pro denní svícení měním dost často. Je to normální dvouvláknová žárovka 21/5W a výměna trvá asi 5 minut, kupuji ji za 9 Kč. Jediný problém mám, že ten otvor je dost úzký, jinak na tom není co řešit. Štve mě, že ji měním tak po 3 měsících střídavě v jednom a druhém světle, objednal jsem si LEDkové žárovky, ještě je nemám.

Odesláno

To ale asi nemluvíš o žárovce s označením HP24W, tu jsem za 9 Kč nikde nenašel. Jestli ano tak napiš kde a já si tam objednám paletu :D Používá se totiž jen v některých modelech Peugeot a Citroen (na webu citroeny.eu ještě uvádějí Alfu).

Žárovka HP24W - originál Citroen pro C5 (denní svícení, Peugeot 3008, 5008,HP 24W, 1612860680, 6216F6)

Odesláno

zase píše, že ji mění "dost často", já měnil v halogenu po 6 a po 7 letech v druhém.

Takže pokud mění co rok nebo častěji, tak je to prašť jako uhoď. Akorát, že za těch 7 let zas zapomenu, jak je to nejlepší vyndat a zandat, nedělá se to úplně dobře.

• O 1 rok později...
Odesláno
V 23. 9. 2020 at 20:41, ChouLu napsal:

Xenony = obyč levná P21/5W :) 

Hele Luky tahle dvouvláknová žárovka bude asi vždy svítit teple - tmavožlutě ? Nebo už je na trhu nějaká , která by svítila studeněji ? Třeba cca 4 000 kelvinů ???

Je něco takového vůbec možné ???  Ta žlutá obrysovka v reflektoru spolu s potkávačkou o teplotě 5 000 Kelvina je hnusná kombinace . . . 😟

Odesláno (upraveno)

@ChouLu No já mám v hlavním LEDku od Philipse . . .  :roker  A ona se vyrábí u nás dostupná LEDka 21/5W ??? :myslim  Abych nemusel řešit Alika a podobné shopy ?

EDIT :  Tak mám a paradoxně tam kde bych ji nehledal :  https://www.alza.cz/auto/neolux-led-p21-5w-6000k-12v-bay15d-d5726148.htm#popis

Upraveno uživatelem Klemoň
  • O 1 měsíc později...
Odesláno
On 9/23/2020 at 10:45 AM, Mirek Polák said:

Ahoj všem, mám P 5008 s xenony a žárovky pro denní svícení měním dost často. Je to normální dvouvláknová žárovka 21/5W a výměna trvá asi 5 minut, kupuji ji za 9 Kč. Jediný problém mám, že ten otvor je dost úzký, jinak na tom není co řešit. Štve mě, že ji měním tak po 3 měsících střídavě v jednom a druhém světle, objednal jsem si LEDkové žárovky, ještě je nemám.

Prosím Ťa, ako si ju dostal von? Ja som sa dnes s tým trápil cez hodinu a žiarovka vyhrala nadomnou.

Nikde na nete neviem nájsť návod, ako ju dostať vymeniť.

Vďaka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...