Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jazdim na rastlin yolej na 406 2.1 cerpadlo mechanicke jazdim na tom rok a pol bez problemu . ale chcem kupit nieco novsie hdi. co by mohol priniest olej strekovacom? tie budu asi najchulostivejsie na ten olej?

[upravil dne 7/5/14 19:12 od kecod]

Odesláno

myslim si že yb to bylo hodně špatný, nejdřív pro čerpadlo potom pro Common rail a potom pro vstřikovače

je to to samí jako bys do toho nalil ,,bionaftu\'\' .. HDi jedině nafta ;) rozhodně ne náký patoky z žumpy .. :) na olej jezdíval náš starej dvojkovej golf ale ten už byl vyrachtanej a měl přes pul milionu natočeno ;) ..

• O 2 týdny později...
Odesláno
Už ses rozhodl pro přestavbu: :D:D:D

:super nie to som chcel podripnut ze jak kto bude reagovat.. je to kravina co som tam napisal...

Tak proč sem píšeš takový pi*oviny? Sem píšou lidi, kteří opravdu něco neví a potřebují poradit, nebo se o nečem ujistit, ale ne, že se tady bude někdo ujišťovat co ostatní napíšou, resp. jak budou reagovat :o:bacha

[upravil dne 24/5/14 21:34 od hardhouse.trip]

Odesláno

ser na to chlape mam berlingace v 1.9d s boshem a leju to tam jen lehce ne vic jak pulku a predehrev a stejne jsem podelanej az za usima ze to umre, na oturbenou mrchu to nezkousej to ji oddelas ani nevis jak, je jak zenska, krehka a nachylna

[Edited on 24/5/14 21:16 by čarokněžník]

Odesláno

Je tam tohle:

\"Já měl na 306 1.9D provoz na přepálený olej, žádné ředění, jezdil jsem s tím cca 3 měsíce v kuse a bez problémů.

jinak já tenkrát ten přepalovanej olej filtroval jen přes sítko na čaj\"

Z výfuku to sice smrdělo jak z McDonaldu, ale nic se na tom nevytentovalo :aut

Odesláno

U 1,9D se na to dělaly přestavby s předehřevem. Jinak se s tím dalo tak do 10 st.C. Pak už to \"superpalivo\" hrudkovalo. proto byl o dost lepší přepálený olej, který to tolik nedělal a nebyla pořád voda ve filtru... Ale to je úplně jiný motor proti HDi, jediné co to má společné je samočinný zážeh...

[upravil dne 25/5/14 06:39 od rootsky]

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...