Guest ZILA Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Jestli se budu brát jako zloděj aut, tak peugeot club je pro mne ráj. Najdu jsi tady auto dle fotky, barvy, výbavi a jěště to mám i s adresou..... Např. peugeot 205 červené barvy okolí Karviné není problém na těchto stránkách nalézt . Takže děkuji vedení klubu za takhle poskytované informace pro " nás " zloděje. Nedá se k těmto údajům udělat tzv. zámek pro ne členy. Citovat
tomyka Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 zaujimavy postreh. napad celkom fajn , ale aj ten zlodej moze byt clenom , a uz vidi udaje ten kto sa boji, nemusi davat fotky, popr. tel. cislo . Citovat
Tommy306 Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 presne tak, dobrej postreh, ale jako zlodej si ty 3 kila za clenstvi zaplatim, abych si pak zajel pro karu za 300 tisic... ...ale na druhou stranu jako zlodej nebudu prochazet webovy kluby ahledat auto, ale pujdu do mesta a az se mi bude neco libit, tak si to ukradnu... Citovat
Petano Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 No ja bych to tak cerne nevidel. Nicmene zverejnovat adresy a fotky nikdo nikoho nenuti. Citovat
Crack Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Původně zaslal: ZILA Jestli se budu brát jako zloděj aut, tak peugeot club je pro mne ráj. Najdu jsi tady auto dle fotky, barvy, výbavi a jěště to mám i s adresou..... Např. peugeot 205 červené barvy okolí Karviné není problém na těchto stránkách nalézt . Takže děkuji vedení klubu za takhle poskytované informace pro \" nás \" zloděje. Nedá se k těmto údajům udělat tzv. zámek pro ne členy. 205 červený barvi říkáš Citovat
Guest DD Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Heh .. nejspis proto mam ve formulari vyplneny nesmyslny udaje Citovat
Guest Ondra Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 2 zila - ok, vše se dá udělat, ale zkus teda navrhnout, jak by to mělo vypadat? co se má ukazovat atd? Citovat
DjBoom Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 No nevim proč by si tam člověk měl dávat adresu? číslo nebo mail snad stačí ne? Myslim že to je blbost, čórkaři stejně nevysedávaj na netu ale blouděj ulicema Citovat
Vvitty Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 ja tam mam i spravnou adresu, akorat to auto je tam k videni max. jednou do mesice... to by se nacekali... a jinak, u aktivnich prispevatelu do fora se da zjistit dost veci z jejich prispevku... Citovat
Kurt Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Pánové, nechcete se nejdřív podívat na to, co je o vás k přečtení na stránkách, než tady začnete vymýšlet teorie o tom, kdo zná vaši adresu? Adresa nikoho z vás přece vidět NENÍ! Tu vidíte jen vy a v případě potřeby vedení klubu (někam ty kartičky a zboží z e-shopu poslat musejí) Citovat
Péťa Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Zila objevil ameriku Tohle jsem psal Ondrovi hned po me registraci do klubu. Bohuzel neznam reseni, jak takovemu corkari zneprijemnit hledani. Jedine se chovat jako Oddie, ktery tady nepise o sobe nic konkretniho... I kdyz nevyplnim osobni udaje, staci dat do vyhledavani vypsat vsechny prispevky od uzivatele a hodne se tam dozvim Nebo se podivam na sraz, tam je vyber taky veliky... Citovat
Dress Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 adresu jste tam vyplňovali, aby Vám mohla být doručena poštou klub. kartička, souhlasím, že to nemusí být příjemné, aby ostatní viděli údaje, které nechcete, bylo by řešením to nějak utajovat, ale pokud Vám auto budou chtít ukrást tak ho stejně ukradnou, to je dnes o štěstí,... co by mohlo nenechavce zaujmout a lákat je že si může natipovat auto na např. audiosoustavu atd. pokud uvedete v popisu, že máte pro zloděje zajímavé zboží Citovat
oddie Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Původně zaslal: Peta Zila objevil ameriku Tohle jsem psal Ondrovi hned po me registraci do klubu. Bohuzel neznam reseni, jak takovemu corkari zneprijemnit hledani. Jedine se chovat jako Oddie, ktery tady nepise o sobe nic konkretniho... I kdyz nevyplnim osobni udaje, staci dat do vyhledavani vypsat vsechny prispevky od uzivatele a hodne se tam dozvim Nebo se podivam na sraz, tam je vyber taky veliky... Když už jste mě tu zmínili, tak holt asi budu muset odpovědět. Nic konkrétního tady nepíšu právě kvůli velmi špatným zkušenostem, které si většina z vás nedovede představit ani v nejhorším snu. Pár lidí ví, o co jde, něco málo jsem už naznačoval kdysi v pár ostřejších příspěvcích - někteří možná pamatují. Víc to komentovat nebudu, leda osobně někde na srazu u píva... ale je dobré se občas zamyslet, co všechno je a není vhodné o sobě dát naprsoto veřejně vědet. Citovat
tomyka Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 uz sa tesim na to pivo s oddiem ,lebo som zvedavy. Citovat
Péťa Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Původně zaslal: oddie Když už jste mě tu zmínili, tak holt asi budu muset odpovědět. Oddie, doufám, že jsi mě nepochopil špatně. Nemyslel jsem to ve zlém, jen jsem chtěl ukázat, že \"to jde\". Citovat
AKCZ Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Nevidim problem v reseni .. pokud jsou potreba k cemukoli osobni udaje tak na tyto udaje vyplnovat specialni dotaznik ktery nebude zverejnovan nebo nechat stavajici a vytvorit zaskrtavaci kolonky co chci aby se zverejnilo resp. nezverejnovalo.. Citovat
oddie Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Ne, nepochopil jsem to špatně, ale asi je to holt nápadné, když ti to leží na mysli natolik, že to zmíníš jako příklad... Citovat
Péťa Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Původně zaslal: oddie Ne, nepochopil jsem to špatně, ale asi je to holt nápadné, když ti to leží na mysli natolik, že to zmíníš jako příklad... Nevím, co na to napsat. Jako příklad jsem Tě použil proto, že jsi zde velmi známý a populární a přitom až na výjimky o Tobě nikdo nic neví. Ale to není špatně, to je jenom vzor. Citovat
oddie Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Až na asi stovku výjímek, co mě znaj osobně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.