Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele ber to tak jak to je, myslím, že je to férovější než na něja poslat Poliše nebo kontrolu ne? Jestli je to dement tak se nedomluvíš, jeslti je to rozumněj člověk tak s tím třeba něco zkusí udělat.

Odesláno

myslim ze je spis vyhazuje aby nemel sam problemy s PČR ze je tam nechava konzumovat tu straaaslive nebezepecnou latku.. jinak jestli je to kuracka hospoda tak je tam urcite zakoureno tak, ze by v tom jednoho jointa nepoznal

Odesláno

Upekl bych bábovku, počkal až budou zase dole, zašel tam, rozdal ju a zároveň poprosil, jestli by nemohli jít o kousek dál.

No a co se škodlivosti týče, všeho s mírou. Znám několik pravidelných uživatelů, kteří nejsou schopní normálně fungovat. Všemu se přiblble chechtají, koukají do prázdna, reagují s minutovou prodlevou a celkově jsou úplně mimo.

Guest minimaxa
Odesláno

Jste všichni srabi! Já byl dneska po půl roce v hospodě na pivu, a vedle vstupu do hospody ejhle:

krakonos.jpg

Odesláno

Vvitty: …a proto říkám, že musí mít všechno svou míru. Nejde o to \"CO\", ale o \"KOLIK\".

Odesláno

Miník : originální ! :)

a jinak ta debata chlast versus špek začíná připomínat verbální půtky zastánci versus odpůrci koncernu ...

Odesláno

Špek se s alkoholem náhodou docela snáší. Když je dobře vyuzenej a slanej tak za ním sklouzne pivko do krku jedna dvě (možná i tři, čtyři, pět - podle chuti každého jedince)

Odesláno

Pěkně Medvěda kamenujete, pěkně se to tady rozjelo.

Musím přiznat že s 80% mám názor jako Medvěd akorád nejsem názoru kdo hulí trávu že je feťák to ne.

Huliče nemám rát protože znám cca 7kluku s okolí kteří jsou v pohodě......... ale!!!! většina s nich si vyhuli jedno cigarko mařeny a pak klidně sednou na motorku nebo do auta a říkají že je to pak jak videohra. Dva s nich už mněli velkou bouračku ze zraněním když byli zhulení jeden přišel na pul roku o papíry a druhému se nic nestalo protože dýchal jen na alkohol. Proto huliče nesnáším.

Nabourat do mně někdo shulený, opitý, nebo sfetovaný když povezu v autě děti, tak ho ubiju klíčema od domu.

Tak a teť mužete kamenovat i mně.

Skusil bych se domluvit s hospotským jestli před vchod nemuže dát ceduli zákaz kouření.

Odesláno

Hmm to je bohuzel dost podobna argumentace jako ma velka cast naroda na cikany (ano, ja taky) - kvuli urcitemu procentu spatnych jsou hned spatni vsichni. Vlastne i stejny pripad jako s motorkari .. A neubil bys ho klicema od domu, vis, ze bys za to sel sedet, to jen delas chlapaka tady ;)

Odesláno

Ono je to o člověku.1000 lidí,tisíc názorů a chutí.

Přidám svoji píříhodu z natáčení.

Na schůzi vlastníků SVJ jsem přítomné informoval o záměru udělání průrazu v obvodové stěně za účelem odtahu gigestoře.

Na češ mi jeden na demnou bydlící společník řekl že nemíní čuchat můj smrad z vaření.

A teď to nejlepší na konec,tomuto individuu vůbec nevadí,že když on hulí v okně,nebo má otevřené okno,že mě ten smrad z toho pochcaného sena leze do bytu a musím kvůli tomu okno zavřít. :blicismajlik

Odesláno

Kdyby zmrzačil děti nebo zabil tak by mně to bylo jedno. Jednou už jsem mněl problém že opily chlap do mně naboural a když jsme si to šli vyříkat tak mně ještě napadl tak skončil na urazovce a já na policii za ublížení na zdraví. Na dětech mně záleží víc neš na sobě tak věř tomu že jsem toho schopný. nejsem žádný svatoušek, ani agresor, víc to tady rozvíjet nebudu netýká se to tematu. Ale jsem názoru oko za oko zub za zub.

Huliči hulte si jak chcete ale neotravujte tím okolí.

To je to samé když nastartuji trabanta na pul hodinky tobě pod oknem, taky by se ti to nelíbilo že zrovna větráš a tet ti smrdí celý byt.

Na toto hloupé téma už odepisovat nebudu ať žíjí vyhelené mozky.

Odesláno

Sagic - otázka by mohla klidně znít jestli radši potkám ožralýho s dvěma promilema nebo nějakýho přízemního letce na dálnici

Ani po jednom netoužím, ale u toho blba letícího 200 po D1 aspoň můžu předpokládat, že bude mít reakce neovlivněné vedlejšími vlivy - což u vyhulence (ožralce) jaksi nevím ani když po tý D1 pojede 50.

[upravil dne 9/5/2014 20:26 od Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...