čarokněžník Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 ahoj snad můžu jednu otázku. lítám furt někde, furt něco dělám a nemám čas, před asi čtvrtrokem sem \"ztratil\" řidičák, tak mě vidali náhradní doklad na jeden měsíc a já si podal žádost o novej řidičák, jenže doteď nebyl čas si ho prostě dojed vyzvednout a zrovna měly poldové akci, silniční kontrola tak mě zastavily a ze prej dva mesice proslej ridičák je prostě nepřípustnej a tak podobně, že mě daj do správního řízení, tak řikám fajn no a mě by zajímalo když se na adrese trvalýho bydliště nevyskytuju, tak kam si mám to předvolání ke správnímu řízení dojít vyzvednout? na úřadě trvalýho bydliště říkaj že to bude řešit inspektorát tam kde se ten přestupek stal, takže Praha, ale byl sem se zeptat na policajtech a tam mě řek že to naopak bude řešit ten úřad s rozšířenou působností kde mám trvalý bydliště buďte někdo tak hodnej a kdo víte nebo tušíte tak poraďte, když to ani u policajtů nevěději ani na úřadě, nerad bych prošvih termín řízení ps: snažil jsem se psát spisovně tak snad je to OK za odpovědi díky Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 dva mesice jsi si nenasel cas dojit si vyzvednout novej ridicak ale hlavne ze \"urady v tom maji bordel\" ..... to snad bude dneska uz druhe vlakno co budu presouvat do sekce Cirkus se mi zda Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Čeče pravě jsem chtěl napsat to samý, no nic, už si to na sebe ušil tak ted potřebuje jen vědět kde to bude probíhat, jen nechapu jak to že to neví na policajtech, přeci to někam podavali tak vědí kam, ne? Na poště se dá zadat požadavek o přeposílání pisemností na misto současného bydliště, takže si udělej tu chvili času a zařiď si to, potom ti to doručí přimo tam kde jsi [upravil dne 6/5/14 16:26 od Radek Hurvajz] Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 A to na adrese trvalého bydliště nemáš ani někoho, kdo ti tam vybírá poštu? To není úplně šťastný postup... Citovat
čarokněžník Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 nojo, hele sorry prostě to pro mě neni důležitý tak já dluhy nemám a všechno si zařizuju osobně, přide mi to tak lepší já si spíš chtěl no vyřídit tu datovou schránku, ale zase než se tam dostanu to je zas tak měsíc dva no a to pak budepo řízení dneska sem se chtěl zeptat na bohdalci na inspektorátu ale ta fronta to bylo tak na dvě hodiny to je šílený Edit Post Reply With Quote hele a do tý schránky datový by to přišlo to předvolání? jo a na policajtech to fakt asi neví dyť sem tam byl osobně s dvouma příslušníkama jeden krčil ramenama a druhej zkoušel něco vymyslet...no nepomohly mě kluci [Edited on 6/5/14 18:47 by čarokněžník] Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 tak jestli Te za rizeni bez ridicaku poslali do spravniho rizeni tak by to pro Tebe SAKRA dulezity byt melo .... Citovat
ChouLu Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Až ti upadne kolo u auta, tak s tím budeš taky 2 mesíce ještě jezdit, protože nemáš čas? Citovat
OK406 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Zasílá se to na: a) adresa trv. bydliště, b) kde ti vydali ŘP. Jinak záleží, co ti napsali , zda § 6 odst.8 z. č. 361/2000 Sb. čímž by ses dopustil přestupku dle 125c/1k z.č. 361/2000 Sb. to je pokuta do 2000,-Kč. To do správního nejde. Řeší se blokově na místě. Dopustil si se jen přestupku, jelikož platné skupiny máš a zákaz řízení nemáš. Je to tak? Jinak na PČR se to neřeší, ale řeší to MěÚ odbor dopravy v místě tvého bydliště a nebo tak, kde ti vydali ŘP. Jinak sprominutím je ,,bordel\" na tvojí straně. To, že nemáš čas, je tvůj problém. Jedná se o úřední doklad, kterým defakto se i prokazuješ. Je to tak? Je!!! Tak si velmi rychle udělej čas, vše si vyřid nebo budeš mít opravdu potíže. V ČR se to tak neřeší, ale za hranicemi by si se divil. [upravil dne 6/5/14 18:56 od OK406] [upravil dne 6/5/14 18:57 od OK406] Citovat
čarokněžník Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 reakce 406OK: nojo tak mě tu třeba zastřel nebo já nevim stejně sem si ho vyzved asi 4 dny potom-měl sem tam zrovna služební cestu no nedaly mi papír žádnej prostě mi jen suše oznámily \"tohle nebudem tolerovat, pošleme vás do správního kde to s vámi vyřeší\" a když sem se je ukceat snažil tak prej \"máme nařízení zhora nemůžem si dělat co chcem\" tak kde to sme sakra zákaz řízení nemám bodů mám plnej počet (jakože sem nic neudělal bodovanýho) jen sem jednou vjel do zákazu, jednou rychle přes obec a dvakráut parkování na chodníku, tot vše! stejne se divim dyz to videj v systemu na co ten ridicak vlastne je a zelenou kartu chtely taky....sakra na co kdyz si zadaj jmeno a maj tam vsechno jinak diky zes mi to napsal OK406 az bude zase cesta nejak kolem tak tam skocim a zeptam se co a jak, jako vis co, nebudu si kuli debilnimu uradu brat dovolenou to proste nehrozi snad to chapes! [Edited on 6/5/14 18:41 by čarokněžník] [Edited on 6/5/14 18:43 by čarokněžník] Citovat
MilanF1 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 čarokněžník: K tématu se vyjadřovat nebudu, ale prosím dej si příspěvky, které máš za sebou bez reakcí ostatních, do jednoho příspěvku. Žádné takové, že budou 3 za sebou, bude tam jeden. Tímto ti uděluji výstrahu. Prosím dodržuj pravidla a používej políčko \"Upravit\". Děkuji. Citovat
čarokněžník Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 Milane sory ja to jen chtel rychle napsat at OK nemusi cekat uz sem to opravil Citovat
MilanF1 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Koukám, že na nic nemáš čas ... A ještě uprav ty příspěvky před 3 hodinami, je to stejné ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.