Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To platí tiež :)

To už ale treba vidieť, ako ich tam máš spravené

S tou zložitostí, hovorím, že u bývalej to bolo naozaj pomerne jednoduché.

Prišiel sa na to pozrieť zámočník, prišiel zo zváračkou, a za chvíľku nemal čo robiť.

Estetické to samozrejme nebolo, ale to nebolo ani cieľom ...

[Edited on 2/5/14 13:16 by Lubk0]

Odesláno

K profesorovi do Moskvy přijede delegace, a když jedou na oběd, tak delegace taxíkem, a profesor na starém rezavém kole. Ptali se ho, proč to?

- Jj, jo, aby mi ho nikdo neukradl.

A když po obědě jedou domů, profesor to staré kolo zamyká bytelným řetězem a zámkem.

Ptali se ho, proč to?

- No jo, takové kolo, co nikdo neukradne, to by chtěl každý...

Odesláno
Tak ještě jednou, v bytě u stropu.

Tak toto zrovna sa mne osobne nepáčilo :D

Estetické to zrovna nie ... Navyše stačí aby si prišiel za dažda, prebehol niekde po blate, a kape ti to tam na zem ... Nikdy to nie je tak vysoko, aby si do toho nebuchol alebo sa neošuchol ... A ak je kolo špinavé, tak si špinavý aj ty ...

Pri niektorých bytoch to je určite OK, ale pochybujem ,že v garzónke je na to toľko priestoru.

Hlavne keď sa jedná o 2 \"bajky\" ...

Odesláno

Lubk0: máš to vyzkoušené? Já jsem ho tak měl v paneláku, švagr ho tam má pořád, už mnoho let.

Psal jsem, že se dá vytáhnout naplocho až ke stropu.

No, dál už se dohadovat nebudu, záleží na vlastním rozhodnutí.

Odesláno

2 kola v garsonce mít na stropu ? to fakt ne , už jsem si tam udělal stropní skříňky na uchovávání věcí , takže jediný volný prostor by byl nad postelí a usínat s pocitem že na tebe něco spadne co jsi přejel cestou domů ? to fakt ne .

Odesláno

Určitě pojistit, skoro každý pojištění domácnosti už zahrnuje pojištění věcí ve sklepě a ve společných prostorách.

Pak by mě taky zajímala hodnota těch kol ;) Předpokládám, že to všechno řešíš kvůli tomu, že by šel někdo na jisto po těch kolech a někdo rovnou z baráku, ne? Jinak nechápu, proč by nějakej namátkovej zloděj šel zrovna po sklepě s několika zámkama, když může vzít za vděk sousedovic jen obyč zamčeným sklepem.

Krade se asi všude a všechno, v Brně se nám ze sklepa ztrácely zavařeniny, brambory, ale tam bylo přes mříže vidět..

Teď u nás v baráku v Holicích zatím nikdo žádnou krádež neřešil, sousedi dokonce sklep ani nezamykaj a to tam kolo a další věci maj :roll

Odesláno

Nevím jeslti je to horší nebo lepší, když mě a manželce ukradli ve sklepě paneláku kolo dostali jsme od Č.P. cenu skoro stejnou za jakou jsme je koupili. Takže doporučuju pojistit, ale ověřit si jak musí být zabezpečeno (překonání zámku ... ) a jakou cenu budou plnit.

Odesláno

mám na zdi ve sklepě oko, připevněné dlouhým šroubem průměr 18mm skrz zeď a matku zavařenou k závitu, rámy kol zajištěné zámkem na kola (cena cca 700)--snad půjdou zloději vedle...;)

[upravil dne 3/5/14 19:23 od ozzy56]

Odesláno

Mam to podobně jako Ozzy56 ale s tim, že mi kolo drži na zdi http://www.koloobchod.pasaz.cz/detail-149507-drzak-kola-na-zed-za-predni-kolo-cerny/ a k tomu držáku je zamčené. Ne za kolo, ale za zadní vidle, neříkám, že to je stopro, ale kámoš, co dělá cajta říkal, že většinou berou kola, na kterých jde co nejrychleji odjet. Mám takhle svoje i manželky, jen ty hmoždinky nahradily mechanický kotvy, ať to nejde vyrvat ze zdi. Sranda za cca 200,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...