Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny peugeotaky a peugeotacky,potreboval bych od vas radu. Mel jsem namontovane ve svoji 306 autoradio od pioneeru a vse bylo ok. Vcera se mi ale vyskytlo ze kdyz jsem zapl zapalovani,autoradio chvili sice jelo,ale zvuk nikde a po chvili se objevila hlaska amp error. Tak jsem jel domu ze skoly bez radia ze se na to doma podivam. Zjistil jsem ze to je hlaska kdy ma radio sepnute ochranne obvody a vyradi se z provozu kvuli ochrane auto radia. Doma kdyz jsem pak zkusil autoradio zapnout opetovne do iso iso konektoru tak radio zase jelo bez problemu.vse jsem si zase nastavil-ekvalizery, stanice atd... Dnes rano ovsem ten samy problem amp error. Prosel jsem draty vsecky od repraku jak se uvadi v navodu a nikde nic,odpojil jsem i zadni śtekr v kufru abych popripade zjistil ze zadni repra jsou ve zkratu a take nic.Usoudil jsem ze tedy pravdepodobne na pinckovy odesel zesilovac MOSFET 4x50W. Ovsem po prijezdu domu jsem vyzkoussel radio znacky manta ktery je levny a uplne obycejny bez zesilovace a ekvalizeru a taktez nic. Nevim si uz rady,pojistky jsou tako ok. Predem podotykam-Radio jede,je pod proudem,vse funguje,pri zapnuti se v repraku ozve prasknuti,takze jde do nej stava,ale zvuk nejde.poradi mi prosim nekdo jestli treba peugeot nema v elektroinstalaci nejakou soucastku ci neco proste co by mohlo zpusobovat tento problem? predem dekuji za odpovedi.

Návštěvník
Odesláno

Taky to můžou dělat zlámaný kabely do dveří k repro. Každopádně jestli je to jak říkáš, tak je to iso konektorem. Tzn. vyčistit, přihnout, a pokud nepomůže, ucvaknout a naletovat novej.

Odesláno

No ja to vidim asi na sehnani ISO B konektoru rovnou,pac kdyz jsem zkusil pripojit misto Manty, Pincka zkusebne prasecinou tak to zase nehralo. Zitra zkusim jeste znova pincka pres draty jestli fakt neodpochodoval zesilovac,ale moc to na vadu radia nevidim kdyz hralo rok normalne a ze dne na den chyba a pritom draty nikde narusene nejsou. Auto mi ted stoji totiz na vičanove takze nemuzu zkouset hned,ale poradily by ste mi kde se da ten konektor sehnat prosim a za kolik +-? vrakac se mi moc riskovat nechce,protoze kdo vi kdo to mel jestli do toho treba nejake chro chro nehrabalo a mohl bych koupit nejakou humusarnu a to bych nerad kdyz se to tyka elektriky.

Odesláno

Jinak chyba neni jak rika koblih,prosel jsem i gumove krcky (pruchodky) ve dverich,tak je stekr a ten je ok na obou stranach,zadni repra jsem taktez zkusil tak ze jsem v kufru odpojil ten konektor a amp error byl stale. Ale problem bude primo v te iso samici co vede z auta,protoze jak jsem zde psal,stare radio bez zesilovace treba jak ma pincek hralo kdyz jsem se dotkl (samec + samice) ale pri docvaknuti samice ISO B na kabelaz samce ISO z radia to uz nejelo. Jen nechapu ze kdyz v repraku praskne tak jako kdybych ho dal + a - na baterku,ale nesel zvuk proste.

Odesláno

Nicméně prohlídni ten stávající konektor, nevím jak poškozený by mohl být, snad jen roztřepené kabely, ale samotné piny jsou oddělené takže si moc nedovedu představit kde by jinak mohla být chyba.

Odesláno

no ta chyba je prave zarazejici o to vic ze co jsem dva piny vytahl i kdyz jsem pouzil nasili,pac to jinak neslo,ale nepouzil jsem destrukcni nasili tak nebyl ani nalomene ani prelomene,spis jestli nekde nejsou urvane vlasky primo na konektoru ve faborcich,nepomohlo ani ty dva primacknout aby se tam opetovne obnovil kontakt. A i kdyz jsem mel zapojene radio a zvuk nesel,multimetr jsem mel nastaveny na 200 ohmu tak na zadku isace mi to ukazovalo 0,40 tudis jakoby proste stava do repra jde ale zvuk zadny a kdyby byl pioneer K.o tak by hralo Apon ta manta,ale ta dela uplne to same.

na to ze jsem skoro vyuceny autoelektrikar mi tohle hlava nebere.ani mezi packama pinu nebylo nic opaleneho ani cerne,nebo najake zneciste nebo neco takoveho co by zpusobovalo treba vetsi prechodovy odpor aby to nehralo.

Odesláno

Statisticky na 306 to budou přelámané kabely v pantech dveří. Na ISO konektoru se nemá co pokazit. Spíš to měříš s otevřenými dveřmi a ten zkrat si sedne pokaždé jinak.

Návštěvník
Odesláno

Sundej dveře, vytáhni kabel a stáhni průchodku. Pak překontroluj všechny kabely vedoucí z konektoru, jeslti nemaj prasklou izolaci.

Odesláno

Odstrihl jsem iso konektor anapojil to na draty a po chvili zase,takze iso konektor vymenim to odstrihnuti nevadi,cela kabelaz audia z auta pujde a pretaham ju uplne znova.pro jistotu i autoradio odeslu na reklemacku na kontrolu kvuli tomu jestli neodesel zesilovac zabudovany v nem protoze se mi to vubec nelibi a tu kabelaz radsi taky nataham znova pac stejne musim rozhodit zadni dvere pac vcera ve tri rano po navratu domu jsem zjistil ze mi nefungujou zamky zadnich dveri pomoci centralu. To uz abych zacal setrit na nove auto auto protoze jde videt ze se kazi cim dal vic a jak rekl pri koupi muj mechanik-toto auto je jen na zacatek a je uz opravdu jen na dojeti :\'(.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...