Schreek Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Bylo by potřeba trochu zapracovat na marketingu klucí! Na facebooku to jede dobře, ale tady na foru je mrtvo, spousta lidí pořád neví, že bude nějaký sraz! Doporučuju! Info do podpisů, ideálně udělat nějaký vzorový text a rozdat ho, at si ho lidé co jedou dávají do podpisu... Lákejte na předváděčky! Budeme mít naprosto ojedinělá auta, bylo by dobré napsat, že budou k dispozici a že se s nimi lidé budou moci svézt, spoustu zvědavců to přiláká! Dále by bylo fajn akci zaregistrovat na kudyznudy apod. ať se o ní ví i mimo klub... Vše čím dřív tím líp, venku je hezky a lidi si plánujou akce na víkendy
ChouLu Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Mimo klub se snažím hodně FB, rádio, ruzné portály atd.. ale klub už prostě nestihám, to bude muset někdo jiný
Radek Hurvajz Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Dal jsem to jako info / novinku do hlavičky fora;)
MilanF1 Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Kudy z nudy zařídím, není problém. Mohl bych zkusit Auto.cz, ale už tam nemám kontakty (změna personálu). Univerzální podpis opravdu nevymyslím, to musí ChouLu. Předváděčky bych určitě uvedl, ale ChouLu je zveřejnovat nechtěl, že to bude překvapení ... já moc na překvapení nejsem, raději to oznámit předem - však v sobotu bylo překvápko, že venku byla nastartovaná Tatra + obložené talíře v restauraci ... ohlas to nemělo.
ChouLu Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Já předváděčky oznamuji postupně... tzn že před cca 10 dny jsem oznámil 208GTi, v příštích dnech oznámím 308SW a přimomenu GTi a pak cca měsíc před akcí zveřejním Rko Lidi na tohle dost slyší a na FB se nám zvyšují počty lidí na stránce
Schreek Odesláno 21. duben 2014 Autor Odesláno 21. duben 2014 Určitě bych to neschovával jako překvapení, pokud napíšete že se lidi budou moci svézt RCZ-R, 208 GTi a úplnou novinkou 308 SW, tak to spoustu lidí přitáhne!
Roman Bazi Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Tímto žádám o povolení, dát si do podpisu lákadlo na sraz;). Souhlasím s předsedou. Předváděčky uvést všechny, jako lákadlo. Spousta lidí sem nakoukne jen občas, tak ať tu jsou auta uvedena co nejdříve.
MilanF1 Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Akce/40--sraz-Peugeot-Clubu---Vlcice-u-Jindrichova-Hrad.aspx Omlouvám se, že jsem to tam dal tak pozdě ... fotky jsem použil stejné jako při propagaci Kněžnice
Schreek Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 Pánové jak to vypadá s tím článkem o srazu pro peugeot?
MilanF1 Odesláno 16. září 2014 Odesláno 16. září 2014 jsem v jednom kole (stěhování, zařizování atd.) a článek v nedohlednu ... ač jsem něco začal ... no nic, dám si upomínku do mobilu.
Recommended Posts