Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já sem se 406 combi vozil dřevo téměř denně, ale nejvíc sem si užil když sem táhl vozík s koněm, cca 1200 kg, z Prahy k nám dom, a když si kůň přehodil nohu tak se rozhoupal vozík i auto:D

Odesláno

ja mel na vaze(ciste vozik)s nalozenym drevem 2459kg,to je vozik za nakladni auto,kterej vazi samotnej 593kg..ale jinak pohoda,bal jsem se o spojku atd a nic,ale vozik jak jsem zjistil nebrzdil,tak ale i to slo:D:D silene to mlati s autem:D

[upravil dne 19/4/14 21:13 od maylo22]

Odesláno

Já jsem za breakem táhnul 605ku na platu.. celková váha na kouli byla cca 2t.. to se ještě dá.. výrobce tažnýho udává nějakých 1800kg, takže jsem strach neměl.. táhl jsem to cca 150km a v pohodě.. většina cesty byla po dálnici a jelo se v pohodě.. i spotřeba mě překvapila..

Odesláno

Tak auto jsem kopil a nastrkal hodne penez,tak at jezdi a neni to denne.jinak uctu uplne k nemu nemam.tak pretezovani auta nevim,bo to neslo moc na kouli ale byl to 2osak a auto anik neslo moc k zemi s prdeli....spis tam slo o to,ze slo o tahani te vahy,kdyz jsem mel maly vozejk co muzu tahnou jednoos,a byla tam tuna,tak zadni naprava trpela vice.jinak na chladek nevim,konzultoval jsem to s kamosem poldou a ridicak na to mam,rikal kdyby se to resilo odprihnout a dvojka pokuta,jina,kdyby se to odprihlo samo za jizdy....konec!

Jinak svemu vozu musi majitel verit:-)

Odesláno

Jinak jsem to tahal pouze 15km nalozeny....a spis po okreskach...nejde mne o to se extreme chlubit co jsem tahl,ale o to,ze kazdej nadava na pugy a nic o nich nevi,ale kdyz je potreba umi zabrat:-)

Sice tez k nemu nemam extra vztah,ale prekvapil francouz:-)ziskava si mne....

Odesláno

Stačí jeden přechod, maminka s dětima která neví že vezeš nesmyslnou váhu za prdeli, ty nedobrzdíš ani náhodou, a když to dobře dopadne a nikdo neumře tak budeš 15 let sedět, horší je že by to asi dopadlo špatně pro tu maminku s dětmi. A ted se chytni za nos, dej si facku, koukni se do techničáku kolik muže tahat 406 na vozíku za sebou a pak si řekni že už to víckrát neuděláš. Nevim jak by jsi se tvářil kdyby ti třeba tvoji rodinu přejel někde na chodníku řidič s nesmyslně přetíženým přívěsem:bojim

A 2500kg na vozíku na ty brzdy co má 406 to je skutečně hodně.

ja mel na vaze(ciste vozik)s nalozenym drevem 2459kg,

[upravil dne 20/4/14 20:34 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Mno tak udelam neudelam,shanim vozejk,kterej muzu legalo tahat 2osac.ja vim,muzu 1500 .....neboj se,ze jsme vse neresili a tez jsme s tim nejeli 90ale max50 azd.ale s tim prechodem atd mas pravdu....

Odesláno

Mno tak udelam neudelam,shanim vozejk,kterej muzu legalo tahat 2osac.ja vim,muzu 1500 .....neboj se,ze jsme vse neresili a tez jsme s tim nejeli 90ale max50 azd.ale s tim prechodem atd mas pravdu....

Odesláno

Naprosto souhlasím s Radkem, protože mám dvouleté dvojčata a podceňovat takto situaci, kdy si člověk nemůže být vůbec jistý... to je možná stejný jako nafetovaný šofér. Omlouvám se všem, nechci urážet ale takto to prostě vidím. Hazarduješ nejen se svým životem, ale hlavně se životy ostatních.

Odesláno

Ja mam tez 14mesicni dceru a tri letou neter atd jako kazdy,jenze na ten prechod a pod musis s rozmyslem kor kdyz mas dite.je mne jasny,ze bych to obsral,ale na prechod tez nemuzes jen tak vejit.ale je to odvezene atd tak uz dost nadavek ju.

Odesláno

Nenadávám, to není potřeba, jen jsem napsal svůj názor. No to je jedno, v každém případě bych být tebou příště radši jel nadvakrát, přeci jen znáš děti, tak víš že se nakrásno může kdykoli stát že ti to dítě tam vběhne. Neber to prosím jako nějakou urážku, tak to myšleno nebylo. Nicméně na druhou stranu, je fakt že je 406ka evidentně veliký tahoun a dělník, ale osobně pokud chceš aby ti auto nějakou dobu sloužilo ikdyž k němu nemáš vztah, tak by jsi se k němu měl chovat v rámci možností slušně. Ale samozřejmě je to tvá věc pokud ho chceš za chvilu pohřbít tak by se ti to tímto způsobem mohlo brzo podařit. Ale jak říkám, je to tvá volba.

Odesláno

Jezdím v poslední době pracovně hodně po stavebninách a přetěžování přívěsů a dodávek je celkem běžná věc. Tady maylo si jednou za rok odveze přeplněný přívěs dřevem, ale tam jezdí řidiči, kteří s takovým nákladem jezdí pořád. Bez problémů tam přijedou zedníci s vozíkem (nebržděným) do 450 kg a naloží na něj 600 kg a dalších 200 kg hodí dozadu do auta. Vzhled vozíku jasně naznačoval, že to nebylo poprvé. Nebo např. přijede dodávka naloží různý stavební materiál a nakonec to doloží paletou betonové dlažby (foto)... auto kleslo o dobrých 30 čísel a následně odjelo za zvuku podobnému starému kafemlejnku. I skladník, který to nakládal nechápavě kroutil hlavou. A podobných případů jsem různě viděl daleko víc.

Tím nechci obhajovat mayla, ale jenom říct, že kolem jezdí hromada dalších střelců, kteří to takhle dělají dnes a denně.

Ta bíla dodávka je pro porovnání, když je auto nezatížené.

[upravil dne 20/4/2014 21:34 od Driver]

post-528-14109637012942_thumb.jpg

post-528-14109637014271_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...