Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

tak 28.8. sem natankoval 88l... Je to vůbec možné? PP už mi nějakou dobu nic neukazoval, ale stejně se mi to zdá dost... 10%.

Pavel

20160828_171307.jpg

• O 5 let později...
Odesláno

Již několikrát se mi podařilo natankovat cca 85 l, při zbývajícím dojezdu kolem 80 km. Naposledy jsem tankoval 80 l s dojezdem cca 180 km! Obojí by naznačovalo objem nádrže k 90 litrům.

Tak nevím no... Buďto se ta plastová nádrž za ty roky o tolik roztáhla, protože před více než 5 lety jsem tam tolik nenatankoval nebo nás čerpací stanice okrádají

Odesláno
V 31. 8. 2016 at 11:03, P005 napsal:

Ahoj,

tak 28.8. sem natankoval 88l... Je to vůbec možné? PP už mi nějakou dobu nic neukazoval, ale stejně se mi to zdá dost... 10%.

Pavel

20160828_171307.jpg

Tak to Vás vzali na hůl....

Odesláno

Žádnou konspiraci tu nevidím, cca před dvěma, třema rokama mi asi 10 km od benzínky píplo "nízká hladina paliva" a dojezd 100 km, tak si říkám vezmu rovnou plnou. Zapnu pistoli, zaklapnu západku, ať to nemusím držet a čekám až cvakne. U 75l se chystám na cvaknutí a jede dál. 86 litrů a cvak, takže ještě né po víčko. + 6-7 v nádrži. ??? Jdu to s paní u kasy řešit a jen nadávala, že jsem jak ostatní, že mám danou větší nádrž, abych mohl zkoušet na pumpaře, že mě okrádají. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...