Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

v rámci objednávky Milan samozřejmě objednal i počasí, takže se budeme opalovat, koupat a v noci spát nahatý protože bude hroooozný vedro :D

Odesláno
Trojku píšu tobě, ale to peří zjistíme - zajímavý požadavek :D
No pozor, já taky peří nemužu, ale myslim že to nám nehrozí, peří se nedá prát, takže tam budou normální prošivaný deky z lidlu za 300 kus.
Odesláno

OK, tak to není tedy speciální požadavek. My doma máme péřové polštáře i deky, takže peří mi nevadí.

Nicméně přeptáme se, co tam mají ... taky neočekávám peří. :myslim

Odesláno

Pamatuji-li si dobře - ChouLu, kdyžtak mě oprav - v řadových chatkách budou nové postele, které nebudou patrové. Myslím, že by měly být hned 3 vedle sebe. :myslim

Odesláno

Já se ničeho účastnit nebudu :aut Akorát v pátek představím překvapení klubu pro 40. sraz a pozvu všechny na svatbu a půjdu dál bumbat tequilu s panem zeleným :aut

No postele tam budou určitě... jaké netuším :D Zeptám se... ;)

[upravil dne 4/4/14 21:58 od ChouLu]

Odesláno

grupáč bych si představoval trošku jinak. Třeba u nás u grilu. A jelikož se ještě Scratch nevyjádřil,hodíme gril u chatky?

Pokec,žrádlo,holky, všechno bude.:D:D:D

teda s těma holkama pochybuju,ale ostatní bude

Takže pokud někdo chce hodit téma grilování,tak prosím u rodiny Adrajovců. Měl to vždy na starost Scratch,ale ten má teď jiné starosti:D:D:D a asi stíhat nebude. Na Kokoříně to bylo super a proto bych to rád zopakoval. Gril vezmu,to problém nebude,jen poprosím ty co se budou chtít zúčastnit,aby přinesli něco na košt. Respektive,Ti co to znají,vědí.

Odesláno

cože :-) jaký Kokořin.

objednané borovička a rozhodují se mezi meruňkou a slivovici. tak nevím

ps.: škoda že jste sraz neohlásili dříve, minulý týden jsem poprvé za 4 roky co pracují na šachtě faral do dolů. mohl jsem si vzít uhlí :) i když se tu od cca 94 roku netezi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...