Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Program néé.. ale vlastní firmu na odtahovku jo :D

Za 500 tě natáhnu na odtahovku a dovezu před kemp na hlavní :roker

[upravil dne 8/6/14 10:22 od ChouLu]

Odesláno

Hoši byl jsem se tam dneska podívat a bude to pěkná prdel se tam dostat :D šílená příjezdovka,felda měla co dělat... auta neumývejte,je to zbytečný :D Jinak kemp vypadá dobře,ale je nějakej maličkej :D

Odesláno

Johny tvůj první velkej sraz krom vánočáku... ten kemp je uplně v pohodě :) cesta je dobrá, nicméně né nejlepší :) auto klidně umeji :D Jinak co si tam dělal? :D A paní Sojková tam byla? :D

Odesláno

Byl jsem si tam natrenovat cestu,pač pojedu v noci...Jinak jsem byl na Zvůli na výletě :D Nevím kdo je paní Sojková,ale byli tam akorát nějací němci :D Cesta už není tak hrozná,když to bahno shrnuli pluhem,ale je to i tak děs... hlavně když se proti sobě potkají dvě auta,tak jedno musí couvat :D :D

by mě zajímalo,kterej blbec sázel ty brambory nad kempem a brázdy udělal po svahu.. to muselo bejt jasný,když naprší,tak to povalí z kopce na kemp :D

[upravil dne 8/6/14 23:12 od 222johny222]

Odesláno

Kdo máte přístup do serviceboxu, mrkněte za kolik a kde koupit na 307 kryt/pluh \"velké bahno\"... Lano a řetěžy s sebou! Ale jestli dorazí aspoň jedna 4007 s rumpálem, budeme, myslím, v pohodě :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...