P607Olda Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Návody jsou zde http://public.servicebox.peugeot.com/ddb Citovat
P607Olda Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 V okamžiku kdy zmáčkneš tlačítko střechy, se na displeji neobjeví nějaká chybová hláška? Asi tam je jen chviličku. Citovat
kocvin Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Neobjevilo se tam právě nikdy nic jen se ozývalo pípání že je někde chyba.. Ale střecha už jde stahovat.. Stačilo proklikat palubní počítač a z ničeho nic to začlo běhat tak nevím Každopádně díky za rady.. Citovat
P607Olda Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Nesouvisí to se zataženou ruční brzdou? (musí být) Citovat
Pepito Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 Nesouvisí to se zataženou ruční brzdou? (musí být) Mě to jde stahovat i bez brzdy Citovat
Pepito Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 Mám taky problém se střechou.. Dnes jsem se snažil odstranit vrzání střechy a asi jsem udělal chybu v tom,že jsem střechu nechal v poloze na půl otevřené,po namazání jsem otevírání dokončil a od té doby mi to hlásí chybu. Když chci střechu otevřít,tak musím stáhnout okna a až potom střechu,ale po stažení střechy mi nejdou zvednout okna a stále hlásí \"pípá\" porucha. Když ale střechu opět zavřu,tak je vše v pořádku Děkuji za vaše rady.Hledal jsem tady rady o tomto tématu,ale můj konkrétní problém jsem nenašel Citovat
Kkujda79 Odesláno 22. červenec 2015 Odesláno 22. červenec 2015 Ahoj mám Peugeota 206 CC r.v. 2003 a chtěla jsem se zeptat na hydrauliku ?? Jak to u tohohle auta je a zda se hydraulický olej doplňuje popřípadě, kde nádržku najdu ?? Nebo je hydraulický olej stále v objehu a vůbec se nedoplňuje ?? Hledala jsem tu nějaký návod, kde to zjistit ale nikde nic,.,,, Citovat
marke Odesláno 13. září 2020 Odesláno 13. září 2020 (upraveno) Dobrý den je možné mechanicky natáhnout střechu zpátky na auto odešla hydraulika nebo tam není olej nevím jen hučí čerpadlo Upraveno 13. září 2020 uživatelem Péťa Odstraněna zbytečná citace s obrázkem. Citovat
Ferry Odesláno 13. září 2020 Odesláno 13. září 2020 rucni zavreni strechy - prirucka uzivatele - strana 112- 114 online najdes zde http://public.servicebox.peugeot.com/APddb/ Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.