Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bejvávalo veselejc

Navrhuju adminům, aby tohle vlákno večer s klidem angličana zamkli. Apríl zejtra nebude a pokud někdo neumí zkousnout fór, je to jeho problém

Odesláno

Medvěd : to taky bylo v roce 2008 kdy zde panoval mnohem větší klid... :roll

Jinak určitě jsem pro aby se to po půlnoci zamklo...stejně to už celkově doost odbočilo od původního záměru.

Odesláno
2ChouLu:Najednou se bude delat ze se o nicem nevi jo :) skvele :)

Trosku si pletes pojmy a/nebo mas selektivni pamet. Zavzpominej, pohledej - bylo tady Xkrat i treba predsedou vysvetleno, proc takovi, jako pastorek a Durko dostali trvaly BAN. Pouze za clenstvi v SK klubu to NEBYLO.

Jinak jsem jiz take pro vecerni LOCK.

Odesláno
Ja myslim ze uz je cela zalezitost dost stara na to ze by to nemuselo vyvolavat takove vasne, mozna tohle neni nejvkusnejsi aprilovy zert, ale pokud to nekoho drazdi, zavrete tohle vlakno a prectete si neco jineho :) Me to treba prislo v pohode, rejpnout si snad jeste muzeme.

Třeba žert s odměnami z Kelly by byl fajn...

Odesláno

davidekcz prosim vysvetlit asi jsem nepochopil \"džouk\" ...

Guest Scratch
Odesláno

kdyz jsem mel lehky spkin tak jsem popral vesele vanoce a chvilku driv a dostal jsem skoro vynadano........nu coz.....chtelo by to zmenit mysleni lidi na pozitivno.......

Odesláno
kdyz jsem mel lehky spkin tak jsem popral vesele vanoce a chvilku driv a dostal jsem skoro vynadano........nu coz.....chtelo by to zmenit mysleni lidi na pozitivno.......

Jirko, ale ne jenom tady, ale i ve společnosti. Každý druhý je uražený, podrážděný na jakoukoliv otázku. Lidi do sebe jen rejou a diví se, když sklízí to, co sami zaseli. Divná doba.

Jo a jinak zamknout po půlnoci. Pobavili jsme se dost. :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...