Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám takový problém po nastarotování se mi vždycky rozsvítilo denní svícení ve světlech. Praskla mi jedna žárovka v denním svícení a po výměně už se po nastartování motoru rozsvítí pouze jedna na levé straně ale když přepnu do první polohy světla na ovladači tak se rožnou obě dvě. Nevíte kde nebo v čem může být problém?

Odesláno

Chápu dobře, že když máš svícení nastavené na páčce na \"Auto\" tak svítí jen levá denní. Jakmile páčku přepneš do \"Vypnuto\" tak se ti rozsvítí denní obě? Je to tak?

Když přepneš do polohy \"parkovačky\", tak se rozsvítí obě (5W vlákno)?

[upravil dne 30.3.14 18:28 od MJSytic]

Odesláno

Ano přesně tak. Mám 308 před faceliftem a mám v palubáku zapnutel denní světla automaticky po nastartování a když nastartuju tak svítí jen levá. A když to na páčce přepnu do polohy parkovačky jdou obě.

Odesláno

No málem jsem měl infarkt otevřel jsem 3 krabičky s náhradníma žárovkama a ani jedna nešla. Tak jsem měl strach aby nebyla nějaká větší zrada na autě. Ještě přemýšlím, že půjdu do nějákejch LED žárovek do těch denních světel. Ale nevím jaké zatím :(

Odesláno

To nedělej, už to tady bylo, nefungovalo to. Jinak já už měnil jednu žárovku taky, po třech letech, resp. když přestala jedna svítit, tak jsem vyměnil pro jistotu obě:) Výhoda je, že stojí cca 15Kč.:)

Odesláno

U těch LED v P21/5w je pořád problém, že nesvítěj dobře/ nebo se neodráží v parabole. Na e-shopech jich najdeš mraky, ale většinou to dopadá tak, že ve dne, za slunce neni světlo vidět. A pokud jsou výrazný, zdaj se mi poměrně drahý a vždy to působí jako dělaný na koleně bez homologace.

Také čekám, pukud by se s vývojem na tuto patici neobjevily na trhu konečně silný a homologovaný ledky. Zatim se mi jeví dobrý vláknové p21/5w s +50 % svitem od GE (z řady sport light). Bál sem se, jestli brzo neodejdou, ale mam už je cca rok.

Odesláno
U těch LED v P21/5w je pořád problém, že nesvítěj dobře/ nebo se neodráží v parabole. Na e-shopech jich najdeš mraky, ale většinou to dopadá tak, že ve dne, za slunce neni světlo vidět. A pokud jsou výrazný, zdaj se mi poměrně drahý a vždy to působí jako dělaný na koleně bez homologace.

Také čekám, pukud by se s vývojem na tuto patici neobjevily na trhu konečně silný a homologovaný ledky. Zatim se mi jeví dobrý vláknové p21/5w s +50 % svitem od GE (z řady sport light). Bál sem se, jestli brzo neodejdou, ale mam už je cca rok.

jake jsou to prosim zarovky?

Zkousel jsem take ledky ale dopadlo to presne jak jsi rikal ve dne a pri slunicku vubec nebyli vidět. Tak jsem se vyndal. Ve svetlech mam osram night plus a rad by jse sladil světla do jednoho odstinu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...