spoky Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Ahoj Viem ze tu su podobne prerabky uz ale takuto ako chcem robit ja som tu nenasiel. Mam origo autoradio clarion, neviem ake je to oznacenie presne, ale na panely je diera na kazetu a vzadu menic na 6 cd. chcem spravit to ze pri prepnuti vstupu na kazetu tak bude brat signal z jacku. jack chcem pripojit vnutri v radiu tak ako ide signal z kazetoveho modulu to nazvyme do predzosiku ak tam je a kazetovy modul samozrejme odpojit. Otazka: nema nahodou niekto dokumentaciu alebo el schemu radia ? resp zamyslal, skusal to niekto ? Citovat
stajgrpavel Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 jak hraje ten prevodnik v kazete ? kazeta se da do radia zamne se play a couhajici dratek das treba do mp3 prehravace . myslim si ze budes muset v radiu mit stejne kazetu aby jsi to mohl prepnout a radio bralo signal s \"aux\" ktery asi pripojis k snimaci hlave v radiu. jeste je otazkou zda by stacilo mit kazetu bez pasku. pokud by tam musel byt i cisty pasek tak to bude sumet ;-) Citovat
Lubos91 Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 http://img.signaly.cz/blogy/r/o/noath.signaly.cz/2007-10-16-Kazeta.jpg .....toto nestačí?....mali sme to v 306ke a hralo to dobre Citovat
stajgrpavel Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 to jsem mel na mysli. asi nejjednodussi reseni ;-) Citovat
Slayer Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Ju tohle mám taky.. připojuji telefon a spokojenost..... Citovat
oddie Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Já tu mám to kazetové rádio s dodělaným vstupem. Není to tak úplně easy, musel se tam dodělat vypínač, kazeťák stejně běží a několikrát ještě k tomu zkusí pustit reverz. Schéma nemám, ale je tam použitý standardní integráč na přepínání vstupů, akorát nějak blbě. Citovat
ineverexist Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Ta kazeta se dělá i s USB slotem a dálkovým ovládáním, tu ma bracha, já mam tu obyc a hraje to supr No jo ale jak to použít u radia s CD Šlo by připojit jack primo na AUX z radia? Hrálo by to? Citovat
oddie Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 U rádia s funkčním CD to někdo řešil tak, že to připojil paralelně ke vstupu do přepínače a do CD přehrávače strčil CD-čko s nahraným tichem. Já jsem tu měl rádio s vadným CD a zkusil jsem, zda půjde jednoduše zapojit vstup místo něj, ale jednoduše to nejde, hlídá si to víc věcí. Citovat
ineverexist Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Jo to jsem četl v odkazu taky nahoře. Já myslímto ppřipojitna AUX nebo jak se tomu říká co je pro připojení changeru. V dnešní době me přijde cdcko s tichem jako blbost, navíc me CD mechanika nenacita. Nejlepší řešení by asi pro me bylo sehnat radio s kazetou a používat kazetu s Jackem jako to mám ve 106ce, možná odpojit motorek aby nebylo slyšet klokotani kazety... Citovat
koblih69 Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Při ceně slušného rádia bych se tím nezabýval. Ovládání pod volantem se dá pořešit. Citovat
stajgrpavel Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 miro. treba me o packu pod volantem ani moc nejde ale displej by asi stval ze nejde ;-) Citovat
koblih69 Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Displej mi nevadil na 406 vůbec, navíc ten na radiu zobrazí víc údajů tak je to jen o tom kde se to zobrazuje, a pokud bude oranžový tak to bude vypadat fajn. O tom, že není problém tam hodit radio s Handsfree a pod ani nemluvě. Ale chápu, že se to každému líbit nemusí. Citovat
oddie Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 Jo to jsem četl v odkazu taky nahoře. Já myslímto ppřipojitna AUX nebo jak se tomu říká co je pro připojení changeru. V dnešní době me přijde cdcko s tichem jako blbost, navíc me CD mechanika nenacita. Nejlepší řešení by asi pro me bylo sehnat radio s kazetou a používat kazetu s Jackem jako to mám ve 106ce, možná odpojit motorek aby nebylo slyšet klokotani kazety... Rádio na kazetu s tím dodělaným jackem ti klidně dám, můžeš se v tom povrtat dál Citovat
ineverexist Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 Hrabat se v tom nechci, stejně tomu nerozumim. Myslim ze pro me bude ideální řešení origo radio na kazety. Zůstane jak páčka tak displej, vypadat to bude dobře mobil pripojim pomoci kazety s Jackem a bude. Přijde me to jako nejelegantnejsi řešení Citovat
stajgrpavel Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 original je original... jedine do ceho bych sel je bud vyplapeci lcdcko nebo tam nacpat 2dim radio s peknym displejem... Miro 407ma uz je jina liga tam je origo displej krasnej :-D vcera jsem to chvilku studoval v aute pritelkyne ;-) je cerstva majitelka 407ky SW HDi 100Kw :-D a musim rict ze je to supr ... USB , HDD, BT pro telefon ... no to holt staricka 406ka nema no ;-) Citovat
OK406 Odesláno 30. březen 2014 Odesláno 30. březen 2014 A co udělat jak má koblih69 ve své 407? I mě se to zamlouvá a uvažuji o tom. Citovat
spoky Odesláno 30. březen 2014 Autor Odesláno 30. březen 2014 no ja som to uz spravil a ide mi to tak ze bez toho aby kazeta musela byt dnu. motorcek ale spusta ale podla vsetkeho musi. a hra to cisto uplne krasne ziadne rusenie nic. Citovat
juraj Krupa Odesláno 22. srpen 2014 Odesláno 22. srpen 2014 zdravim,som tu novy a tak neviem ako to tu chodi,ale chcel by som viviest 3,5 mm jack z radia philips 22DC722 / 65,viem ze to tu uz bolo riesene ale nikde som nevidel ziadne foto,prosim poradte Citovat
OK406 Odesláno 22. srpen 2014 Odesláno 22. srpen 2014 Máš namysli tento příspěvek? Jinak vítej v klubu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.