Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:papa

To je škoda, že to mám tak daleko. Určitě by to bylo super jako sraz

v Kostelci. Navíc mám ještě po tom pokousání od 205 GTi svoji 406

v servisu, ale užijte si to. Snad příště...

Odesláno

Vzhledem k tomu,ze budu v Praze na vystave vlacku ktera konci dopoledne tak je to docela realne.Nejspis ale pockam az na miste.Chci si jeste prohlidnout zameckou zahradu v Lanech :D

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

Vzhledem k tomu,ze budu v Praze na vystave vlacku ktera konci dopoledne tak je to docela realne.Nejspis ale pockam az na miste.Chci si jeste prohlidnout zameckou zahradu v Lanech :D

....a pokecat s vašíkem že :D

Odesláno

Já ve středu vyjíždím z domu a budu kousek od Rokycan u Plzně až do neděle.Tak přemýšlím kam se dá v okolí zajet a projet autí:D.Po cestě se stavím na Křivoklátě a možná Kerlštejnu.Pak možná Amerika a zámek Kozel......

Odesláno

:papa ahoooooj všichniiiiiii!!!

Tak včera jsem byla celý den off, proto dávám info k odjezdu směr Lány následující instrukce:

sraz V NEDĚLI 2. ŘÍJNA VE 13 HODIN

kde: PARKOVIŠTĚ McDONALD NA EVROPSKÉ

Od odbočky na Džbán, kterou všichni znáte, by to pokud mapka nekecá mělo být za 4. světly od Džbánu, je po pravé straně ve směru z Prahy...moc nás zřejmě nebude, tak se sletíme tam. Jinak ještě je tam konečná tramvají, tak to snad všichni najdou :) kdo ne, tak mi brnkněte :)

papa a těším se !!!

Netopka:papa

Odesláno

bohuzel neprijedu, ted jsem dorazil a na tyden mam rizeni plne zuby :)

zitra planuju nejlepe nevstat z postele, dovolena probehla v tvrdem pracovnim nasazeni :bojim

Odesláno

Driver: no jelikož jsem dorazil az ted domu.... a fotky uz se na tom pracuje..

jeste dneska kdyz to stacim sem hodim odkaz a nebo nejpozdeji zitra... :D

Odesláno

Škoda, že jsem netušil, že chcete jet až odpoledne (přijel jsem totiž do Prahy cca ve 13.30). Kdybych to věděl, tak bych se možná snažil dorazit dřív (ale vy byste se ke mně a Toyotě stejně nehlásili, co??)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...