Netopýrka Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Zdravím všechny! Tak tu máme babí léto - i když mám takový nejasný pocit, že o létě by se letos dalo pochybovat - počasí zatím celkem drží, tak mě napadlo udělat si malý nedělní výlet. Muzeum sportovních vozů v Lánech KDY: v neděli 2. října 2005 vstupné: 25,- Kč co můžete vidět - mrkněte zde: http://classic.lany.cz/ odjezd z Prahy (místo upřesním příští týden) ve 13:00 hodin. Podle počtu účastníků a zájmu bych mohla zamluvit nějaké posezení, a to buď přímo v Lánech, nebo někde cestou. Kdo se přidá, a? mi dá vědět, ideálně sem na forum, nebo mailem na netopyrka@seznam.cz. Nebudeme přeci v neděli sedět doma na gauči [upravil dne 20/9/05 Netopýrka] Citovat
Netopýrka Odesláno 20. září 2005 Autor Odesláno 20. září 2005 P.S. nejradši bych jela už tento víkend, ale nejsem pořád ještě ve své kůži, tak nechci nic tak brzy organizovat Citovat
Netopýrka Odesláno 20. září 2005 Autor Odesláno 20. září 2005 Tak první přihlášení jsou Netopýrka a JunEAu (organizátoři :D ) ...kdo má auto nemocný nebo by musel jinak pěšky, do auta ho klíďo vezmeme. Citovat
Driver Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Tak to já se pojedu podívat, se hlásím dobrovolně Citovat
JunEAu Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 ja jsem jenom pricmrndavac, zadnej organizator :-))) ale bude super, pojdte lidi, udelame pezoti jizdu... :-) Citovat
Guest DD Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Ja bych jel, jsem ovsem ten vikend pryc . Cili nepojedu . Citovat
Netopýrka Odesláno 20. září 2005 Autor Odesláno 20. září 2005 Driver: supr, aspoň mi konečně ukážeš tu svoji novou berušku 306 Citovat
DjBoom Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Heh nebejt tam opět před pár dny jel bych. Jsem docela častým návštěvníkem ale stejně jim nezapomenu že tam nemaj ani jednoho pežotka. Jinak ale Audi S1 a to ostatní bomba Citovat
Bohouš Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 No my tam s bráchou byli před prázdninama, ale popřemýšlíme a dáme včas vědět........ DJ - taky jsem se tam těšil na 205 a oni jí zrovna půjčili výměnou za jiné auto :grr Citovat
oddie Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Ale jo, dalo by se. Akorát já jezdím pomalu, nesmíte mi ujet! Citovat
DjBoom Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI No my tam s bráchou byli před prázdninama, ale popřemýšlíme a dáme včas vědět........ DJ - taky jsem se tam těšil na 205 a oni jí zrovna půjčili výměnou za jiné auto :grr Hele nevim jak pujčili ale já tam byl už snad desetkrát a ani jednou sem tam 205 neviděl Citovat
Bohouš Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 No já se ptal toho děduli co tam utírá prach a ten řikal, že je půjčená za jiné auto - prej si je takhle mezi sebou prohazujou. Mimo jiné se chlubil, že jednou za čas vytáhnou pár aut ven a pěkně je projedou - což např. v případě té Audiny či 500 koňové Siery může bejt zajímavé pokoukáníčko..... Citovat
Vvitty Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 to bohous: tak tam nech sveho veterana popremyslim o tom... jeste nemam program na volne dny mezi stredou a sobotou, tak podle toho... Citovat
DjBoom Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI No já se ptal toho děduli co tam utírá prach a ten řikal, že je půjčená za jiné auto - prej si je takhle mezi sebou prohazujou. Mimo jiné se chlubil, že jednou za čas vytáhnou pár aut ven a pěkně je projedou - což např. v případě té Audiny či 500 koňové Siery může bejt zajímavé pokoukáníčko..... Ty woe tak do tý Audi S1 bych nevlez Pořád sou auta před kterejma mam respect Koukal sem na fotky ale 205 nikde tak newim Citovat
Bohouš Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Vvitty - myslíš jako že bych ho tam rovnou nechal. Pokud mě vezmeš zpátky do Prahy, tak o tom budu přemýšlet Dj - jo to mě povídej, ale myslím, že daj okruh po okolí a pak zpátky do muzea, ale mě by stačilo je vidět a slyšet v pohybu Citovat
Driver Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI No já se ptal toho děduli co tam utírá prach a ten řikal, že je půjčená za jiné auto - prej si je takhle mezi sebou prohazujou. Mimo jiné se chlubil, že jednou za čas vytáhnou pár aut ven a pěkně je projedou - což např. v případě té Audiny či 500 koňové Siery může bejt zajímavé pokoukáníčko..... Bohouši nech jim tam na vystavení to svoje, na zimu ho budeš mít pěkně v teple a zadarmo garážovaný a ještě ti ho tam budou každý týden leštit. Citovat
John Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Pokud mi do toho nic nevleze tak se hlásím taky dobrovolně..... :super Citovat
Medvěd Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Bohužel se musíme s Helčou omluvit - Helča bude 100% u mamči na Slovači a já - podle situace buď v Rumunsku nbo s ní. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Že bych se přestěhoval do Prahy i s živností? Hned bych jel taky. No nic. Jste daleko, tak se budu muset podívat a kdyžtak i zorganizovat něco v Brně po vzoru Velké Prahy. Přeju Vám hezkej výlet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.