Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny!

Tak tu máme babí léto - i když mám takový nejasný pocit, že o létě by se letos dalo pochybovat - počasí zatím celkem drží, tak mě napadlo udělat si malý nedělní výlet.

Muzeum sportovních vozů v Lánech

jaguarek1.JPG

KDY: v neděli 2. října 2005

vstupné: 25,- Kč

co můžete vidět - mrkněte zde: http://classic.lany.cz/

odjezd z Prahy (místo upřesním příští týden) ve 13:00 hodin.

Podle počtu účastníků a zájmu bych mohla zamluvit nějaké posezení, a to buď přímo v Lánech, nebo někde cestou.

Kdo se přidá, a? mi dá vědět, ideálně sem na forum, nebo mailem na netopyrka@seznam.cz.

Nebudeme přeci v neděli sedět doma na gauči ;)

[upravil dne 20/9/05 Netopýrka]

Odesláno

Heh nebejt tam opět před pár dny jel bych. Jsem docela častým návštěvníkem ale stejně jim nezapomenu že tam nemaj ani jednoho pežotka. Jinak ale Audi S1 a to ostatní bomba :super

Odesláno

No my tam s bráchou byli před prázdninama, ale popřemýšlíme a dáme včas vědět........:papa

DJ - taky jsem se tam těšil na 205 a oni jí zrovna půjčili výměnou za jiné auto :grr:grr

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

No my tam s bráchou byli před prázdninama, ale popřemýšlíme a dáme včas vědět........:papa

DJ - taky jsem se tam těšil na 205 a oni jí zrovna půjčili výměnou za jiné auto :grr:grr

Hele nevim jak pujčili ale já tam byl už snad desetkrát a ani jednou sem tam 205 neviděl :myslim

Odesláno

No já se ptal toho děduli co tam utírá prach a ten řikal, že je půjčená za jiné auto - prej si je takhle mezi sebou prohazujou.

Mimo jiné se chlubil, že jednou za čas vytáhnou pár aut ven a pěkně je projedou - což např. v případě té Audiny či 500 koňové Siery může bejt zajímavé pokoukáníčko.....:papa

Odesláno

to bohous: tak tam nech sveho veterana ;)

popremyslim o tom... jeste nemam program na volne dny mezi stredou a sobotou, tak podle toho...

Odesláno

No já se ptal toho děduli co tam utírá prach a ten řikal, že je půjčená za jiné auto - prej si je takhle mezi sebou prohazujou.

Mimo jiné se chlubil, že jednou za čas vytáhnou pár aut ven a pěkně je projedou - což např. v případě té Audiny či 500 koňové Siery může bejt zajímavé pokoukáníčko.....:papa

Ty woe tak do tý Audi S1 bych nevlez :bojim

Pořád sou auta před kterejma mam respect ;)

Koukal sem na fotky ale 205 nikde tak newim :myslim

Odesláno

Vvitty - myslíš jako že bych ho tam rovnou nechal. Pokud mě vezmeš zpátky do Prahy, tak o tom budu přemýšlet :D

Dj - jo to mě povídej, ale myslím, že daj okruh po okolí a pak zpátky do muzea, ale mě by stačilo je vidět a slyšet v pohybu

Odesláno

Bohouši nech jim tam na vystavení to svoje, na zimu ho budeš mít pěkně v teple a zadarmo garážovaný a ještě ti ho tam budou každý týden leštit. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...