Agrafik Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 Bosch pračka. Za 13 let jen výměna uhlíků. Zbytek jako nový Citovat
Šalda Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 Zrovna v pondlí jsem si dovezl dom novou pračku Whirpool a zatím spokojenost, a osobně si myslím že je jedno jakou značku, já se díval na počet otáček, aby to mělo 3+++ a jinak je mě to šumák. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 Vzhledem k tomu, že v tomhle odvětví dělám (servis) tak musím říct, že je to opravdu skoro jedno.. jak už někdo psal, tak je to krám vedle krámu a sype se všechno.. já vždycky říkám, že je nejlepší vybírat podle toho, jak je kdo schopnej ti to opravit (napři aby kvůli opravě někdo nejel 50km a 50km zpět), prohneš se na dopravě třeba i kvůli blbosti (ucpaný odpadní vedení v pračce).. jinak kdybych měl já vybírat spotřebič, tak jdu asi na whirlpool.. mají dobrej přístup k zákazníkům, dvouletou záruku na vyměněný náhradní díl a dá se dokoupit prodloužená záruka - 5let (2+3) plný servis nebo 8 let na ND (2 roky plný servis + 6 let na ND).. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 jo a čemu bych se určitě vyhnul obrovským obloukem, tak je MORA a Gorenje.. je tam problém s dodávkama ND, nedrží skoro nic skladem v ČR a dodací lhůta bývá bez problému i měsíc.. Citovat
macik.83 Odesláno 19. březen 2014 Autor Odesláno 19. březen 2014 Přátelé, já potrebuji rozseknout ty dvě výše... Ale díky za poznatek Citovat
punkac Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 Bosch/Siemens do kuchyně už nikdy takovou poruchovost snad nemá žádná značka. Pro mě to byla skoro modla kvality a výsledek? Někde jsem ho tady popisoval - Myčka, Pračka, Sušička, Sporák ... všechno stále opakované opravy v průběhu záruky. Nedoporučuju. Zajímavé.... Mám nějakou BOSCH myčku a rodiče Siemens myčku.... v roce 2006 jsem se rozhodoval mezi těmito značkami. Bosch vyhrál kvůli lepší ceně. ROdiče mají Siemens určitě od roku 2004, já tu Boschku od 2006 a světe div se obě šlapou perfektně a nikdy žádná porucha. Nyní budu kupovat na chalupu myčku a bude to určitě jedna z těchto značek, rozhodne opravdu jen která bude mít výhodnější cenu Citovat
macik.83 Odesláno 20. březen 2014 Autor Odesláno 20. březen 2014 tak dekuji za radu koukam, ze to budu muset rozseknout sam Citovat
Guest servisman Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 Vzpomenu jen jedno , s máti jsme kupovali stejnou pračku , ta její šla po 8 letech do kytek ta moje šlapala 12 let a ještě by asi pul roku šlapala,ale ozývalo se ložisko bubnu tak jsem vyměnil. Problém u máti byl ve vodě a to používala změkčovadlo a já nic .Jinak jsme měli oba Whirpool . Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 Kámen - Nůžky - Papír, nejlépe s manželkou Citovat
Guest servisman Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 Ono to je těžký manželce se líbí podle toho jak vypadá pračka a chlapa zajímají TTD takticko technické data. spotřeba energie vody a pod. Citovat
Mohy Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 v zájmu domácí pohody bych vybral dle manželky ... a kdyby cokoli , vždy mužeš použít mou oblíbenou frázi \"já to říkal....\" :D Citovat
ferinko2 Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 Ja mám túto už 2 roky a manželka na ňu nedá dopustiť.Je super. http://www.itnews.sk/spravy/spotrebna-elektronika/2011-05-25/c140677-najlepsie-pracka-sucasnosti-podla-casopisu-dtest-f1480qds-od-lg Citovat
Tony Stark Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 Mám doma Indesit IWD 6125 ale u pračky to je těžké, každý má jiné požadavky a představy co by pračka měla či neměla dělat. Mě vyhovuje. Citovat
Mohy Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 nezdá se mi špatná tato: http://www.mall.cz/pracky-predni-plneni-hloubka-nad-45-cm/philco-pl-151-f . de facto 5 let servisu zdarma zní velice solidně...+ rozumná cena...A Philco je dobrá značka. Citovat
Midloch Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 macik.83, zkus srovnávat rady http://www.bosch-home.com/cz/spotřebiče/praní-a-sušení/pračky/pračky-výpis.html Základní rozdíl, náplň prádla je různá - 7/8kg a u té dražší je záruka+3roky. Myslím že to opravdu musíš rozlousknout sám. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 Tak ohledně výbavy by si měli udělat jasno doma, to snad zvládnou ne? Bosch nebo Bosch. To je jako se ptát, zda je lepší 308 1,6THP v modrý barvě nebo 308 1,6THP v zelený barvě. Je to jedno, obojí je to \"krám\" kterej se jednou rozbije Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.