Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zrovna v pondlí jsem si dovezl dom novou pračku Whirpool a zatím spokojenost, a osobně si myslím že je jedno jakou značku, já se díval na počet otáček, aby to mělo 3+++ a jinak je mě to šumák.

Odesláno

Vzhledem k tomu, že v tomhle odvětví dělám (servis) tak musím říct, že je to opravdu skoro jedno.. jak už někdo psal, tak je to krám vedle krámu a sype se všechno.. já vždycky říkám, že je nejlepší vybírat podle toho, jak je kdo schopnej ti to opravit (napři aby kvůli opravě někdo nejel 50km a 50km zpět), prohneš se na dopravě třeba i kvůli blbosti (ucpaný odpadní vedení v pračce).. jinak kdybych měl já vybírat spotřebič, tak jdu asi na whirlpool.. mají dobrej přístup k zákazníkům, dvouletou záruku na vyměněný náhradní díl a dá se dokoupit prodloužená záruka - 5let (2+3) plný servis nebo 8 let na ND (2 roky plný servis + 6 let na ND)..

Odesláno

jo a čemu bych se určitě vyhnul obrovským obloukem, tak je MORA a Gorenje.. je tam problém s dodávkama ND, nedrží skoro nic skladem v ČR a dodací lhůta bývá bez problému i měsíc..

Odesláno
Bosch/Siemens do kuchyně už nikdy takovou poruchovost snad nemá žádná značka. Pro mě to byla skoro modla kvality a výsledek? Někde jsem ho tady popisoval - Myčka, Pračka, Sušička, Sporák ... všechno stále opakované opravy v průběhu záruky. Nedoporučuju.

Zajímavé.... Mám nějakou BOSCH myčku a rodiče Siemens myčku.... v roce 2006 jsem se rozhodoval mezi těmito značkami. Bosch vyhrál kvůli lepší ceně. ROdiče mají Siemens určitě od roku 2004, já tu Boschku od 2006 a světe div se obě šlapou perfektně a nikdy žádná porucha. Nyní budu kupovat na chalupu myčku a bude to určitě jedna z těchto značek, rozhodne opravdu jen která bude mít výhodnější cenu :mrk

Guest servisman
Odesláno

Vzpomenu jen jedno , s máti jsme kupovali stejnou pračku , ta její šla po 8 letech do kytek ta moje šlapala 12 let a ještě by asi pul roku šlapala,ale ozývalo se ložisko bubnu tak jsem vyměnil. Problém u máti byl ve vodě a to používala změkčovadlo a já nic .Jinak jsme měli oba Whirpool .

Guest servisman
Odesláno

Ono to je těžký manželce se líbí podle toho jak vypadá pračka a chlapa zajímají TTD takticko technické data. spotřeba energie vody a pod.

Odesláno

Tak ohledně výbavy by si měli udělat jasno doma, to snad zvládnou ne? Bosch nebo Bosch. To je jako se ptát, zda je lepší 308 1,6THP v modrý barvě nebo 308 1,6THP v zelený barvě. Je to jedno, obojí je to \"krám\" kterej se jednou rozbije :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...