vendelinek Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 (upraveno) tak odkaz opraven,mělo by to ukazovat,a mám kameru IGET GUARD F80 HD Upraveno 27. červen 2015 uživatelem vendelinek Citovat
FrantaCV Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Tady je ta ukázka: http://ulozto.cz/xRCGdziW/sunp0281-avi Citovat
morepower Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 Franto, v rakousku nesmíš mít v autě kameru? nebo ji jenom nemůžeš použít jako důkaz? Citovat
FrantaCV Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 Když Tě lapnou s kamerou na okně tak za 500 éček a víc. Záleží na koho narazíš. Nahlédni na stránky ÚAMK. Citovat
morepower Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 (upraveno) týjo, tak to na to mrknu, dík E: je to vážně tak, palubní kamera umístěná uvnitř vozidla je zakázaná Upraveno 28. červen 2015 uživatelem morepower Citovat
Pepito Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 Nečetl jsem celé téma,máte někdo zkušenost s touto kamerou? http://auto-kamera.cz/kamera-do-auta-recenze-test-autokamera/truecam-a3-recenze-a-redakcni-test-levne-autoka Citovat
morepower Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 mám truecam a4 a jsem s ní spokojený. takže to to vlastně moc nepomůže... Citovat
rhinos Odesláno 29. červen 2015 Odesláno 29. červen 2015 ja premyslim o A5 nebo A7 truecam ale trosku se bojim ze nepujde odepnout z drzaku....v srpnu jedu pres Rakousko a o pokutu nestojim. Na druhou stranu mam i SJCAM4000 a vystup byl taky slusny...ale chtel bych GPS info tak proto ten Truecam Citovat
Edison Odesláno 29. červen 2015 Odesláno 29. červen 2015 Já mám A7... Odepínám pravidelně z obou držáků. Jeden mám namontovanej napevno i s napájením po klíčku a GPS modul kabelem na dolní stranu okna (aby byl lepší výhled na satelity) a druhou vozím ve služebním. Ve svym to mám totálně schovaný za zrcátkem, takže ve výhledu fak nic nejni. Citovat
rhinos Odesláno 29. červen 2015 Odesláno 29. červen 2015 a co velikost kdyz zapojim i GPS neni to moc velky? Citovat
Edison Odesláno 29. červen 2015 Odesláno 29. červen 2015 Neřekl bych... Mě to teda nevadí... I GPS moduly mám dva... Takže jeden opět trvale ve svym a druhej trvale na přísavce. Citovat
FrantaCV Odesláno 29. červen 2015 Odesláno 29. červen 2015 Ohledně umístění jak kamery tak GPS (týká se i různých tzv. přísavek na čelní sklo) existuje předpis či nařízení. Volně popsáno: "Nesmí zasahovat do zorného pole řidiče" U nás to policie více/méně toleruje ale, Platí že horní hrana např. navigace nesmí přesahovat raménka stěračů nebo kamera pod dolní hranu zpětného zrcátka. Detailně je uvedeno v zákoně resp. v PSP. Citovat
Edison Odesláno 29. červen 2015 Odesláno 29. červen 2015 Ono s tím umísťováním na čelní sklo je to složitější... Jak polohou, je mnoho aut, která mají ramínka a stírátka schovaná docela dobře. Další při pohledu z okna a správně seřízené sedačce vidí až na konec haupny. Ale další aspekt jsou zařízení schválená pro provoz na pozemních komunikacích... heh??? ;-) Zkoušel někdo, jak se nějaký přístroj zachová při nárazech? Dám příklad: Kdysi dodával garmin k jedněm z prvních navi takový chytrý, pytlíkový pískový "stojan" na palubku.. Za normálních okolností do sedělo fakt skvěle, řdič si to dal kam potřeboval, dokonce mimo výhled... Ale.... Velmi snadno to dal třeba na kryt pytle spolujezdce... Jistě si dovedete představit, co by to udělalo při nehodě... Pak jsem potkal navi, který měly jak na přístroji, tak dokonce na přísavce homologaci. Ale kolik takových věcí je? A nakonec... Asi by to správně napsal Krtek, ale zhruba: Na čelním skle nemá být nic, co není stanoveno... Tedy výhradně platná známka dálniční, něco z výroby... další označení určené předpisem na čelní okno... Citovat
Laďa Odesláno 29. červen 2015 Odesláno 29. červen 2015 Ohledně umístění jak kamery tak GPS (týká se i různých tzv. přísavek na čelní sklo) existuje předpis či nařízení. Volně popsáno: "Nesmí zasahovat do zorného pole řidiče" U nás to policie více/méně toleruje ale, Platí že horní hrana např. navigace nesmí přesahovat raménka stěračů nebo kamera pod dolní hranu zpětného zrcátka. Detailně je uvedeno v zákoně resp. v PSP. A jak to bude třeba u Seata Altea? Tá má stěrače v A sloupcích schované. Citovat
morepower Odesláno 29. červen 2015 Odesláno 29. červen 2015 Když máš seata alteu, tak musíš jezdit jenom s mapou Ale on by si snad nikdo tohle auto nekoupil, nebo jo? Citovat
Pepito Odesláno 4. červenec 2015 Odesláno 4. červenec 2015 Tak jsem si pořídil TrueCam A3. Zatím ji druhý den testuji,ale zatím to vypadá dobře,takže spokojenost Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 9. říjen 2015 Odesláno 9. říjen 2015 (upraveno) taky nemám nic drahýho,asi 1400 ,myslim že to neukazuje špatně No tak to je masakr... Nezlob se ale tohle je podle mě i škoda vozit v autě. To poznáš maximálně že tě nabouralo něco červenýho Já teď pořídil kamerku z číny o 1tis korun levnější a i v dešti to točí 58x líp Jinak Pelhřimov jsem poznal Upraveno 27. listopad 2015 uživatelem Chozeluizskuner Citovat
virten Odesláno 10. říjen 2015 Odesláno 10. říjen 2015 To je otřesný, můj mobil by to natočil líp, a to k tomu není určen. Citovat
rhinos Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 takze co kdo pouziva? za kameru nechci moc vydat ale zase aby to melo trochu kvalitu... Uvazoval jsem o truecam A7 nebo mozna by stacila A5 ale co jsem tak cetl reakce lidi na Alze tak jsou s nimi dost problemy... Neco jineho v podobne cene? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.