CLUBMAN Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Mám problém na mém Partneru se po nastartování rožnula kontrolka motoru ( oranžové čerpadlo) a kontrolka ESP. Při sepnutí blinkrů nebliká normálně šipka , ale kontrolka mlhovky + trojúhelník s vykřičníkem a pro druhou stranu kontrolka volant s vykřičníkem + olej. Auto jede jinak normálně bez nějakých potíží a ještě se při zapnutí klíčku rožně kontrolka FAP ( auto jej nemá) a druhého airbagu ( ten taky v autě není) a po nastartování obě zhasnou (dřív jsem si obou kontrolek nikdy nevšimnul). Když to zkoušel napíchnout můj servisák na diagnostiku tak mu to nic neukázalo. Auto je rok výroby 2009 a VIN je VF37A9HXC9J076494. Nevíte co by to mohlo signalizovat ? Citovat
t.rozhon Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 ahoj, to samé teď udělalo kolegovi na C Xsara Picasso 1.6HDI po natankování nafty u čepr stanice ONO pomohlo odkalit pal fitr, přidat aditivum(VIF) a načerpat pořádnou naftu Citovat
Medvěd Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Bordel v elektrice? (kostra, nějaký přechoďák v palubce, ...) [upravil dne 14/3/2014 11:34 od Medvěd] Citovat
Medvěd Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 ahoj, to samé teď udělalo kolegovi na C Xsara Picasso 1.6HDI po natankování nafty u čepr stanice ONO pomohlo odkalit pal fitr, přidat aditivum(VIF) a načerpat pořádnou naftu Po natankování špatné nafty nechodily blinkry? Citovat
CLUBMAN Odesláno 14. březen 2014 Autor Odesláno 14. březen 2014 Bordel v elektrice? (kostra, nějaký přechoďák v palubce, ...) [upravil dne 14/3/2014 11:34 od Medvěd] Myslíš spíš jen budíky nebo palubku celkově ? Přemýšlím odkud začít s kontrolou. Partnera mám teprve týden a hned se kazí Citovat
Medvěd Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Začal bych u budíků a pokračoval dál a hloub .... Každopádně já bych to odvezl k elektrikářovi, co ví kam šáhnout a co proměřit, jsem jen rádce - teoretik Citovat
ferinko2 Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Urob reset BSI,tá sa celkom scvokla. Tu manuál- Citovat
CLUBMAN Odesláno 15. březen 2014 Autor Odesláno 15. březen 2014 Reset BSI nepomohl, zkoušel jsem to dvakrát, ale bez výsledku Ještě jeden poznatek, přestala svítit zelená kontrolka světel. V pondělí se budu muset objednat do servisu, zkusim zavolat FO Zábřehu, třeba budou mít na mně čas. Citovat
Ajap Odesláno 15. březen 2014 Odesláno 15. březen 2014 ahoj, to samé teď udělalo kolegovi na C Xsara Picasso 1.6HDI po natankování nafty u čepr stanice ONO pomohlo odkalit pal fitr, přidat aditivum(VIF) a načerpat pořádnou naftu Po natankování špatné nafty nechodily blinkry? Koukám, že ONO je ztělesněný ďábel [upravil dne 15/3/14 12:36 od Ajap] Citovat
CLUBMAN Odesláno 17. březen 2014 Autor Odesláno 17. březen 2014 Tak během víkendu závada několikrát zmizela a po chvíli se zas objevila, nevíte někdo kde má partner kostřící body přístrojovky popřípadě i jiné , které by šly zkontrolovat? Na příští týden jsem už objednaný na servis do Zábřehu. Citovat
PAJA106 Odesláno 17. březen 2014 Odesláno 17. březen 2014 ahoj, to samé teď udělalo kolegovi na C Xsara Picasso 1.6HDI po natankování nafty u čepr stanice ONO pomohlo odkalit pal fitr, přidat aditivum(VIF) a načerpat pořádnou naftu Po natankování špatné nafty nechodily blinkry? Koukám, že ONO je ztělesněný ďábel [upravil dne 15/3/14 12:36 od Ajap] Já netankuji pomalu nikde jinde a jsem spokojený Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.