Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám Nokii C5, 5 let starou, s tlačítkama což mi vyhovuje. nějak mi na něm umřelo vibrování, cena opravy kolem 500 Kč. uvažuju jestli opravit, nebo koupit jinej, v inzerátech jsou průměrně kolem 1000-1200 Kč, ale za stejnej peníz jsou i novější C5-03 s dotykáčem. Jinej telefon nechci, C5 (a předpokládám i nástupce C5-03) totiž umí komunikovat s mou bluetooth externí klávesnicí, datlení smsek mi leze na nervy.

Dilema:

1) opravit můj starej

2) koupit jinej

3) koupit C5-03 - ten ale neznám, máte ho někdo, jste s ním spokojení?

Děkuji za radu :papa

Odesláno
4) zapomenout na Nokii a koupit nějakej telefon :P

Mám už 3tí Nokii po sobě a spokojenost, každá sloužila mnoho let. Předcházel Ericsson GA 628 a Ericsson A 1018, pak byla 2x Nokia 6310i a teď to modrý čudo, co mi tu kdosi doporučil a se všemi jsem byl spokojený. Kdyby ten Ericsson měl větší paměť na čísla, podezřívám se, že bych ho měl ještě teď.

[upravil dne 12/3/2014 15:56 od Medvěd]

Odesláno

Méďo to bylo jen takové popíchnutí. Já měl Nokií v řadě snad 10, horší, lepší, ale to už je pryč. Ale to nic nemění na tom, že pokud někomu vyhovuje takový nebo makový tydlifón je to jeho věc a to respektuju. Ano je pro mě nepochopitelnný, že by někdo vydal dnes peníze ze něco jiného než dotykáč a Ondroidem, ale to je můj problém. :papa

Odesláno

Pro cokoliv jineho nez \"chytry\" telefon s velkou barevnou obrazovkou je jeden padny duvod - mobilita predstavuje i neco jineho nez moznost prenest telefon mezi dvema zasuvkama pro nabijecku :)

Zrovna zvazuji jeden klasicky kousek od Nokie jako nahradu me ztracene 6310.

Ducatista : vibracni motorek stoji 59.- Kc a torx na rozdelani asi tak stejne ;)

http://www.gigatel.cz/item-11874-nokia-c5-00-603-305-vibra-motorek.html

Odesláno

Nokii C5-03 v žádném případě NEBRAT!!!:o Jestli nechceš okamžitě zešedivět v tom případě po něm skoč.Jsem rád že se mi ho podařilo zbavit po 4 reklamacích(mezi tím mi dali i druhý nový).Co se týče dotykového displeje tak to je tak polodotykový reaguje kdy se mu zachce a dělá si co chce holt o nervy.

Za mně nikdy víc hned ho spláchnout ve WC:bacha

Odesláno
Méďo to bylo jen takové popíchnutí. Já měl Nokií v řadě snad 10, horší, lepší, ale to už je pryč. Ale to nic nemění na tom, že pokud někomu vyhovuje takový nebo makový tydlifón je to jeho věc a to respektuju. Ano je pro mě nepochopitelnný, že by někdo vydal dnes peníze ze něco jiného než dotykáč a Ondroidem, ale to je můj problém. :papa
vidíš a takovej magor právě já jsem. V práci jsme loni fasovali nějaký HTC s dotykáčem, stálo kolem desítky, po 2 měsících jsem ho vrátil a odmítl dál používat. Na ten android jsem si špatně zvykal, na dotykovku už vůbec, pořád jezdit pazourem po displeji a ťapat po něm, psaní sms mi lezlo na nervy ze všeho nejvíc. Navíc moje klávesnice podporuje až Android 2,5 a vyssi a tak mi to klavesnici našlo, ale nekomunikovalo to s ní. Byl to těžkej neskladnej telefon, poradne se to neveslo do kapsy od tepláků takže doma na zahradě se mi s ním špatně chodilo :roll:D

A ta stará mrcha C5 s tou klávesnicí umí fungovat. Je malá, úzká, lehká, jen kdyby měla tvrdší plexi na krytu, ale jde vyměnit.

Odesláno
Pro cokoliv jineho nez \"chytry\" telefon s velkou barevnou obrazovkou je jeden padny duvod - mobilita predstavuje i neco jineho nez moznost prenest telefon mezi dvema zasuvkama pro nabijecku :)

Zrovna zvazuji jeden klasicky kousek od Nokie jako nahradu me ztracene 6310.

Ducatista : vibracni motorek stoji 59.- Kc a torx na rozdelani asi tak stejne ;)

http://www.gigatel.cz/item-11874-nokia-c5-00-603-305-vibra-motorek.html

no jo ale v servisu mi rikali ze bud umrel motorek, nebo nejakej obvod kterej to ovlada a cena pokazdy kolem 500. jak poznam co z toho mi odeslo? :myslim
Odesláno
Nokii C5-03 v žádném případě NEBRAT!!!:o Jestli nechceš okamžitě zešedivět v tom případě po něm skoč.Jsem rád že se mi ho podařilo zbavit po 4 reklamacích(mezi tím mi dali i druhý nový).Co se týče dotykového displeje tak to je tak polodotykový reaguje kdy se mu zachce a dělá si co chce holt o nervy.

Za mně nikdy víc hned ho spláchnout ve WC:bacha

díky za vase ohlasy, proto jsem se v tomhle vlakne zeptal, me totz bylo podezrely, ze mnohem novejsi nastupni model s dotykovkou se prodava za stejny, nebo i mensi love nez ten muj starej C5 :D
Odesláno

Nokii C5-03 v žádném případě NEBRAT.

Pořídil jsem synovi, manželce i sobě, je to na zašedivění a zblbnutí, krom blbého ovládání se taky hryže - zasekává.

Já jsem se vrátil k 6303 nebo co to mám, a rodina ještě bojuje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...