Ducatista Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 Mám Nokii C5, 5 let starou, s tlačítkama což mi vyhovuje. nějak mi na něm umřelo vibrování, cena opravy kolem 500 Kč. uvažuju jestli opravit, nebo koupit jinej, v inzerátech jsou průměrně kolem 1000-1200 Kč, ale za stejnej peníz jsou i novější C5-03 s dotykáčem. Jinej telefon nechci, C5 (a předpokládám i nástupce C5-03) totiž umí komunikovat s mou bluetooth externí klávesnicí, datlení smsek mi leze na nervy. Dilema: 1) opravit můj starej 2) koupit jinej 3) koupit C5-03 - ten ale neznám, máte ho někdo, jste s ním spokojení? Děkuji za radu Citovat
koblih69 Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 4) zapomenout na Nokii a koupit nějakej telefon Citovat
MirekCC Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 dotyková má rezistivní displej, hrůza, to raději kup nový, nebo oprav Citovat
Medvěd Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 4) zapomenout na Nokii a koupit nějakej telefon Mám už 3tí Nokii po sobě a spokojenost, každá sloužila mnoho let. Předcházel Ericsson GA 628 a Ericsson A 1018, pak byla 2x Nokia 6310i a teď to modrý čudo, co mi tu kdosi doporučil a se všemi jsem byl spokojený. Kdyby ten Ericsson měl větší paměť na čísla, podezřívám se, že bych ho měl ještě teď. [upravil dne 12/3/2014 15:56 od Medvěd] Citovat
koblih69 Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 Méďo to bylo jen takové popíchnutí. Já měl Nokií v řadě snad 10, horší, lepší, ale to už je pryč. Ale to nic nemění na tom, že pokud někomu vyhovuje takový nebo makový tydlifón je to jeho věc a to respektuju. Ano je pro mě nepochopitelnný, že by někdo vydal dnes peníze ze něco jiného než dotykáč a Ondroidem, ale to je můj problém. Citovat
Vvitty Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 Pro cokoliv jineho nez \"chytry\" telefon s velkou barevnou obrazovkou je jeden padny duvod - mobilita predstavuje i neco jineho nez moznost prenest telefon mezi dvema zasuvkama pro nabijecku Zrovna zvazuji jeden klasicky kousek od Nokie jako nahradu me ztracene 6310. Ducatista : vibracni motorek stoji 59.- Kc a torx na rozdelani asi tak stejne http://www.gigatel.cz/item-11874-nokia-c5-00-603-305-vibra-motorek.html Citovat
chuck11 Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 Nokii C5-03 v žádném případě NEBRAT!!! Jestli nechceš okamžitě zešedivět v tom případě po něm skoč.Jsem rád že se mi ho podařilo zbavit po 4 reklamacích(mezi tím mi dali i druhý nový).Co se týče dotykového displeje tak to je tak polodotykový reaguje kdy se mu zachce a dělá si co chce holt o nervy. Za mně nikdy víc hned ho spláchnout ve WC:bacha Citovat
Ducatista Odesláno 12. březen 2014 Autor Odesláno 12. březen 2014 Méďo to bylo jen takové popíchnutí. Já měl Nokií v řadě snad 10, horší, lepší, ale to už je pryč. Ale to nic nemění na tom, že pokud někomu vyhovuje takový nebo makový tydlifón je to jeho věc a to respektuju. Ano je pro mě nepochopitelnný, že by někdo vydal dnes peníze ze něco jiného než dotykáč a Ondroidem, ale to je můj problém. vidíš a takovej magor právě já jsem. V práci jsme loni fasovali nějaký HTC s dotykáčem, stálo kolem desítky, po 2 měsících jsem ho vrátil a odmítl dál používat. Na ten android jsem si špatně zvykal, na dotykovku už vůbec, pořád jezdit pazourem po displeji a ťapat po něm, psaní sms mi lezlo na nervy ze všeho nejvíc. Navíc moje klávesnice podporuje až Android 2,5 a vyssi a tak mi to klavesnici našlo, ale nekomunikovalo to s ní. Byl to těžkej neskladnej telefon, poradne se to neveslo do kapsy od tepláků takže doma na zahradě se mi s ním špatně chodilo A ta stará mrcha C5 s tou klávesnicí umí fungovat. Je malá, úzká, lehká, jen kdyby měla tvrdší plexi na krytu, ale jde vyměnit. Citovat
Ducatista Odesláno 12. březen 2014 Autor Odesláno 12. březen 2014 Pro cokoliv jineho nez \"chytry\" telefon s velkou barevnou obrazovkou je jeden padny duvod - mobilita predstavuje i neco jineho nez moznost prenest telefon mezi dvema zasuvkama pro nabijecku Zrovna zvazuji jeden klasicky kousek od Nokie jako nahradu me ztracene 6310. Ducatista : vibracni motorek stoji 59.- Kc a torx na rozdelani asi tak stejne http://www.gigatel.cz/item-11874-nokia-c5-00-603-305-vibra-motorek.html no jo ale v servisu mi rikali ze bud umrel motorek, nebo nejakej obvod kterej to ovlada a cena pokazdy kolem 500. jak poznam co z toho mi odeslo? Citovat
Ducatista Odesláno 12. březen 2014 Autor Odesláno 12. březen 2014 Nokii C5-03 v žádném případě NEBRAT!!! Jestli nechceš okamžitě zešedivět v tom případě po něm skoč.Jsem rád že se mi ho podařilo zbavit po 4 reklamacích(mezi tím mi dali i druhý nový).Co se týče dotykového displeje tak to je tak polodotykový reaguje kdy se mu zachce a dělá si co chce holt o nervy. Za mně nikdy víc hned ho spláchnout ve WC:bacha díky za vase ohlasy, proto jsem se v tomhle vlakne zeptal, me totz bylo podezrely, ze mnohem novejsi nastupni model s dotykovkou se prodava za stejny, nebo i mensi love nez ten muj starej C5 Citovat
P607Olda Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 Nokii C5-03 v žádném případě NEBRAT. Pořídil jsem synovi, manželce i sobě, je to na zašedivění a zblbnutí, krom blbého ovládání se taky hryže - zasekává. Já jsem se vrátil k 6303 nebo co to mám, a rodina ještě bojuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.