Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zvu Vás k sobě na kafčo a pokec , podmínkou účasti je pomoc s přimontováním 4ks dvojitých osb desek ve velikosti 165cmx125cm do zdi , tedy potřebuji min dvoučlennou návštěvu :D dva drží já vrtám do desky , do zdi a následně 6 hmoždin a vrutů montuju do každé ze 4 desek.

Uvítám každého, čím víc tím líp :D počasí zajištěno - to umím.

ke kávě nabízím i něco sladkého a pivko nebo nealko pivo také mám .

omluva za takovou troufalost ale třeba se bude v neděli někdo z Vás nudit anebo mě někdo rád uvidí :D

předem říkám že na 100% Hyundai doma nebude bo budu dělat tchánovi technickou na 807 :D

[upravil dne 9/3/14 22:04 od Pe.Tr]

Odesláno

potěr bude u tchana na vikendu bo jinak bych nedelal tu technickou , to vis něco za něco a mit klidnej vikend bez deti to je nadhera a tohle se jen tak nepostesti, to se sejde tak max jednou za rok :D .pak domluvime spolu solo termin na jindy na poter vyvenceni . az bude bazen a tramposka

Odesláno

Na minisraz máš špatnou sekci. :aut, ale když nežádáš o podporu, nepřesunu ti to. :D

Zvážil bych svou účast s Kitty, ač tato neděle bude zaslíbena Formuli 1 (start je ale v 7:00, to se v Neratovicích ještě spí :D).

Zatím to nemohu slíbit, ale já bych rád přijel, jen prosím ne nahoře bez :D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...