Pe.Tr Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 zvu Vás k sobě na kafčo a pokec , podmínkou účasti je pomoc s přimontováním 4ks dvojitých osb desek ve velikosti 165cmx125cm do zdi , tedy potřebuji min dvoučlennou návštěvu dva drží já vrtám do desky , do zdi a následně 6 hmoždin a vrutů montuju do každé ze 4 desek. Uvítám každého, čím víc tím líp počasí zajištěno - to umím. ke kávě nabízím i něco sladkého a pivko nebo nealko pivo také mám . omluva za takovou troufalost ale třeba se bude v neděli někdo z Vás nudit anebo mě někdo rád uvidí předem říkám že na 100% Hyundai doma nebude bo budu dělat tchánovi technickou na 807 [upravil dne 9/3/14 22:04 od Pe.Tr] Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 jako program nic moc .. ty předváděčky .. slabý ..... Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 tak zkusím doma nahodit obsluhu nahoře bez ,ale aby jste se ze mně nepoblili Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 když vás bude dost tak by jste mohli dostat dotaci na pořádání srazu co? :-) Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 nemohli , jednak pořadam sraz sam a jednak se zada 14dni před srazem Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 no tak pokud budeš nahoře bez ty tak neberu Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 kecy , vim jak jsi mě minule šmíroval když jsem sundal tričko Citovat
Guest servisman Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Nebýti tak daleko rád bych se s Tebou setkal a pomohl ti. Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 jseě hodnej , díky. Snad někdy. Tak Stibťák přijede zase na kozy, kdo dál? Citovat
Medvěd Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Co se stane držiči, kterýmu se deska (jistě před vrtáním mající polohu přesně vyměřenou) pohne? Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 nic , na mm nesejde . ma to mít vliv vydelecny ne dekoracni Citovat
Medvěd Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 V tom případě zítra prodiskutuju s kalendářem a možná bych přijel P.S. Budeš mít doma potěr, že bych vzal i prcka? Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 potěr bude u tchana na vikendu bo jinak bych nedelal tu technickou , to vis něco za něco a mit klidnej vikend bez deti to je nadhera a tohle se jen tak nepostesti, to se sejde tak max jednou za rok .pak domluvime spolu solo termin na jindy na poter vyvenceni . az bude bazen a tramposka Citovat
Medvěd Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 O.K. - jak jsem psal zítra buď svou přítomnost a ochotu pomoci potvrdím nebo vyvrátím ... Citovat
MilanF1 Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Na minisraz máš špatnou sekci. , ale když nežádáš o podporu, nepřesunu ti to. Zvážil bych svou účast s Kitty, ač tato neděle bude zaslíbena Formuli 1 (start je ale v 7:00, to se v Neratovicích ještě spí ). Zatím to nemohu slíbit, ale já bych rád přijel, jen prosím ne nahoře bez . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.