Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307SW Oxygo 1.6Hdi, 66kw, 2007*JARNÍ LEHČÍ OBUV*

Recommended Posts

Odesláno

ne nedostala vynadáno nemohla za to...

Jen když koukám na netu na ceny tak většina těch nejdražších částí není ani tak drahá jak si teď už bývalý ,,kamarád\" v servisu naučtoval...

Chybama se člověk učí a příště raději sám nebo do staréhodo dobrého osvědčeného servisu...

Odesláno

Když se díváš na ceny na netu a nakupuješ si díly tak s autem nejezdi do servisu, ale servisuj si auto sám. Jasně na netu je vše levnější, protože takový eshop nemá náklady jako kamenná prodejna (nájem, elektrika, zaměstnanci, rozvozy atd.). Do hospody si taky nenosíš flák masa aby ti udělali řízek ne? Samozřejmě ti nenadávám, je to můj osobní názor (dělám velkoobchod s ND). :D

Odesláno

Jasně to je pochopitelné ale měl sem vždy za to, že tohle je započítané v penězích za práci ne?? No každopádně už je to fuk :ticho

Jinak jedem malinkej dotázek ohledně oleje, je tam daná pl.syntetika Total 5W30, jakej na tento olej je cca najezd? :myslim

Odesláno

5W-30 bude INEO. Ten je dražší než obyč Total Quartz. Nicméně za 700 Kč pětilitrovka sehnat jde. S filtrama se pak na matroši do 1500 Kč musíš vejít.

Ale nechápu cenu, co si naúčtoval kamarád. Vždyt to má za hodinu hotový. :bojim

Odesláno

Jo no taky si myslím, že zle sehnat olej za normalnější cenu než za 1600...

No nic teď sehnat nějaké papučky na liťáčky ještě na ty letní km :roker

[upravil dne 23/3/14 19:10 od jurias]

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Tak koupené nové vzpěry pátých dveří vráceny a koupeny nové...

První sem sehnal alternat.z octávky co má stejný rozměry krom vztlaku který byl pouhých 510. Kufr držel v pořádku krom toho, že se otvíral jako na 2x a horní poloha šla prudce nadoraz :grr

To asi panty bolelo takže výměna nutná...

Odesláno

Tak další nutnost opravy...

Staré zadní kotouče vypovídaly službu

post-52358-14109637251194_thumb.jpg

Nové kotouče Brembo s přátelskou cenou 2200kč/ks a brzdové destičky 650kč

post-52358-14109637251655_thumb.jpg

[upravil dne 30/4/14 08:22 od jurias]

Odesláno

Tak máme za sebou STK a až na maličkost bez ztráty kytičky...

Jediné co se nelíbilo bylo pravé přední světlo které svítí příliž nízko a nejde záhadně poštelovat.

Chm nemilé pro večerní cestováni teda, nejde zvednout ani tím imbusem ani tou matičkou za tím... Nevíte jak by se to dalo pošefovat?

[upravil dne 30/4/14 18:57 od jurias]

Odesláno

jj,na brzdách záleží,taky jsem vyměňoval vzadu kotouče když jsem auto koupil

no a ten olej,to je docela síla,známýmu takhle natahnout,njn,příště si bude muset vydělat na někom jinym,taky bych už tam nešel

Odesláno
jj,na brzdách záleží,taky jsem vyměňoval vzadu kotouče když jsem auto koupil

no a ten olej,to je docela síla,známýmu takhle natahnout,njn,příště si bude muset vydělat na někom jinym,taky bych už tam nešel

přesně...

jo brzdy byly nutnost vzhledem k bezpečnosti.... a jak ty ručičky pak na STK šli pěkně rovnoměrně, jako slepené heh

Odesláno

Nejsem si jist ale rok 2007 má tyhle budíky... Resp. když sem videl jakekoliv rok 2007 mělo tyto...

I v manuálu jsou 4 typy budíků a tento tam je jako přístrojová deska sport benzínový-naftový motor s mauální převodovkou

Snad se vám ta příloha zobrazí

[upravil dne 1/5/14 11:55 od jurias]

post-52358-14109637267333_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...