Guest Scratch Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 co myslite, da se tomu verit??? http://www.antiradarcobra.cz/ Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 diky za rychlou odpoved, ale proc? Nevyznam se v tom, proto se ptam... Citovat
Satepek Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Je to čína, otázka je jestli v něm je opravdu upravený SW pro naše radarová pásma, dle popisku je tam i Ka-band 33.8905GHz +/- 750MHz což je u nás používané pásmo. Jenže cena je tam trošku jiná než u klasických radarů, takže nevím, nevím. Citovat
oddie Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Tohle bylo k ničemu už před lety, natož dnes Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 ok, diky za upozorneni, a usetreni korunek....holt nekupuji Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 uz jsem to nasel.... http://www.antiradary.net/forum-diskuse/ Citovat
dzavel Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Beltronics, ale ne jakýkoliv. Pročti si to forum z odkazu. Když už jsem byl hodně něštastný z výběru (ofiko, neofiko, CZ/EU verzí apod), požádal jsem o pomoc schwaaru . Citovat
Mohy Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 jezdi podle předpisů a nebudeš potrebovat ochranu pred radary;) nebo za to nes zodpovědnost (formou pokuty/bodů) jako dospělej muž Citovat
John Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Osobně mám Beltronics RX65e Euro ČR verze a jediný tyhle Bely fungujou u nás na naše hodný lidí v ,,pomáhat a chránit\" ostatní typy cobra a jiný jsou tady na totální prd. [upravil dne 3/3/2014 20:13 od John] Citovat
straki007 Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Ano ano. Bel je nej. Ja osobne pevna sada . http://www.antiradary.net/antiradar-beltronics-975-euro/ Citovat
Ducatista Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 A funguje vam to za sklem? Kamos co koupil moje byvaly HDI Coupe mel predtim 206ku a ani v jednom aute mu to poradne nefunguje, prej kvuli pokovenymu prednimu sklu nebo co. Pritom dozadu funguje perfektne a v Passatu jeho matky funguje taky perfektne. Nevim ale jakej model antiradaru má. Citovat
Medvěd Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 jezdi podle předpisů a nebudeš potrebovat ochranu pred radary;) nebo za to nes zodpovědnost (formou pokuty/bodů) jako dospělej muž Myslím si totéž Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 na urcitych typech skel je snizena citlivost....pokovena, antireflexni atd.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 jezdi podle předpisů a nebudeš potrebovat ochranu pred radary;) nebo za to nes zodpovědnost (formou pokuty/bodů) jako dospělej muž jelikoz bodu ubyva, penize vem cert, vzdy platim pokutu max do 500, tak body me serou. Je to dvoji trest...... Miluju takovy chytraky, kteri napisi co napisi, aniz by vedeli cokoli. Kdyz proste nebudu stihat, prijdu o premie, takze v zadnici jsem tak jako tak....ted mi prosim porad....... A kecy o tom, ze muzu zmenit praci si prosim nechte....nepatrim do sorty lidi, na ktery vsude cekaj s otevrenou naruci...... Citovat
Medvěd Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 Jirko, už mnohokrát jsem Ti můj názor (podložený lety praxe) psal. Taky jsem byl mladé (a blbé) letec, který si myslel, že když nepovalí Poděbrady - Hradec na plnej knedlík, tak prostě svou denní porci km nemůže dát. Pak nastoupil \"boďák\" a já dík strachu \" o noty\" zvolnil - a hele, ono se to zvládlo skoro stejně. Dneska jezdím ne úplně podle předpisů, ale tak, abych nedráždil (tzn. rychlost překračuji většinou lehce a PČR si mně nevšímá). Nemůžeš-li stíhat, vstávej dřív - až se vyboduješ, bude na brečení pozdě. P.S. Sice se to zatím moc neřeší, ale víš o tom, že Ti můžou za opakování přestupku vzít ŘP i bez vybodování? Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 Medvede vim Ale tady se v obou pripadech nejedna o tezke prestupky ale o to, ze jsem mel proste smulu..... Jednout o bylo tusim 69 na strakonicky, hned za ceduli na 50 (no jsem blbej a mel jsem brzdit ne jen motorem) a jednou to bylo za 63 nebo kolik, no po odpoctu proste 60 za dva body..... Osobne jezdim dalnici 150, okresky do 110, mesto 50, obcas se samozrejme stane, ze clovek prekroci i to, kor ve meste na dvouproudovce, aby jel s davem...... Vim, co mi chces rict, ale me ten vysledny usetreny cas dela treba hodinu az 90 minut denne, a to se proste projevi....neni to o vstavani driv, je to o tom, ze jdes na schuzku, kde te nekdo zdrzi a ja pak mam v hajzlu cely den a kdyz to nedozenu, tak budu za opozdeneho blba pred dalsimi 8 lidmi..... Citovat
straki007 Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 Ja cekal na tuhle debatu. Ale nic nove. Scratch ma naprostou pravdu. A hlavne kdyz vam stoji radar za ceduli 50,tak snad nebudete dupat na brzdy na kazde 50. Osobne jsem nikdy neudelal plnou a po meste ne vic nez 55 tacho. Jezdim jako Scratch a myslim ze tak jezdi dalsich xxx% z nas. EDIT: A ducatista. Ano ty \"levnejsi\"radary za sklem u PSA moc nefunguji protoze je velka vrstva pokoveni.Proto je lepsi koupit pevnou sadu ktera se dava do narazniku.A nebo pri vymene skla pouzit levnou druhovyrobu:aut [upravil dne 4/3/14 08:20 od straki007] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.