Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Počítal jsem to,48 tisíc ročně x 6 let-to měl jeden majitel.Tedˇ to má druhý a ten mi psal že to má něco málo přes rok,a najel 40 tisíc.Takže cca 340 tisíc.

Odesláno

Se stářím auta pak často nájezd klesá, ale 300tis bych bral jako nejblíž realitě. Holt 7-8leté auto téhle kategorie v naftě není typickým dušičkovým vozítkem :D

Odesláno

Ja by som sa tych km vobec nebal. Dolezite je ten motor pocut a povozit sa na nom. Radsej viac km na dlhe trasy ako menej po meste. Ak sa o to dotycny dobre staral a rozumne s tym zachadzal tak tie km by mi vobec nevadili:papa

Odesláno
:D to je stočený minimálně o 100 - 150tis. km, kolik udává majitel, že to má? Hmm?

Najeto má mít 213 tisíc.

Prvním majitel byl kdo? Firma? Tam by nájezd 50tis. ročně by odpovídal a to ještě není moc km x 6 let je 300tis. km, druhý majitel 40tis.km to máme 340tis. km a udává 213tis. km, kdepak máme zbytek? Můj odhad je, že to má dole 100 až 120tis. km.

Odesláno

Kdy auto měnilo majitele? Před datem 17/05/2011? Pokud ano, stočené to koupil již on. Pokud ne, je divné, že by někdo stáčel vůz, když s ním jezdí. :myslim Pak to může být chyba při zadávání dat a vypadla třeba jednička na začátku. :D

Odesláno

Auto možná nestáčel, prostě jezdil a měl dvě servisky. Jednu dali majiteli a psali do ní záznamy a druhou měl servis u sebe a km nevypisoval. Auto šlo protiučtem - do prodeje potom se serviskou ze servisu a světe div se s jinými km.

Reálná zkušenost, žádná fikce vyčtená z netu :blicismajlik.

Odesláno
Ja by som sa tych km vobec nebal. Dolezite je ten motor pocut a povozit sa na nom. Radsej viac km na dlhe trasy ako menej po meste. Ak sa o to dotycny dobre staral a rozumne s tym zachadzal tak tie km by mi vobec nevadili:papa

Mi to vadí z důvodu že už to někdo stočil,protože na tom nechce tolik ztratit.

Odesláno

Ono je lepší auto neshánět, ale prostě jen koukat, co se objeví pěkného, ideálně na klubu. A být připraven to koupit. Takhle jsem kdysi koupil 406, která byla naprosto super, dodnes je v klubu, i když už o dům dál...

Odesláno

zkus autoriz. prodejce--je tam jakás-takás záruka, že auto má najeto tolik, co na tachometru, ale budeš muset finančně přitlačit, v autobazarech je verbež, napíšou prodáno ČR a pak ti dají techničák z D a vymlouvají se jak malí jardové, prostě pakáž, ojeté auto jen z rodiny atd. se 100% historií, autobazary vyloučit předem:roker

Odesláno
Ono je lepší auto neshánět, ale prostě jen koukat, co se objeví pěkného, ideálně na klubu. A být připraven to koupit. Takhle jsem kdysi koupil 406, která byla naprosto super, dodnes je v klubu, i když už o dům dál...

No to jo,ale auto bych už docela potřeboval.Mám dvě malé děti,a je třeba zajet k dr....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...