Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechápš koupi telefonu za 16 tisíc ? Proto jsi asi tady v Peugeot clubu :-) proč kupovat drahý VW koncern , když můžu mít levnější Francouze .

po nějákém čase prodáváš své auto a ejhle. Zjišťuješ že VW si stále drží cenu a ty svého francouze prodáváš hluboko pod cenou.

To samé telefon za 16 tisíc ( mluvíme-li o APPLU např. )

Porovnání např.s Nokii .

01/2013 - Iphone 5 16GB ( 14500 kč EU verze)

04/2014 - Iphone 5 16GB ( 13000 kč EU verze )

01/2013 - Nokia Lumia 920 ( cca 15 tisíc KČ )

04/2014 - Nokia Lumia 920 ( cca 6500 kč )

Žádné značky se v žádném sortimentu nezastávám . Proč ? Je to každého věc , každý má jiný názor .Je to na každém , jakou značku si vybere . Měl by si zvolit vždy kritéria a podle nich vybírat a rady ostatních brát s rezervou .

Odesláno

To sice jo, ale to není to, co na tom nechápu. Nejen já, teď se nad tím podivoval americký lektor, když zjistil, kolik tu stojí iphone, zvlášť v poměru k platům, že nechápe, jak to vůbec lidi můžou kupovat.

Odesláno

Všechno ne, třeba pivo mámé lepší a lacinější.:D

[upravil dne 13/3/14 17:07 od MotoMoto]

Odesláno

Když tu tak rozumíte těm mobilům, co mám docpat do Win XP SP2 bez aktualizací, aby fungovalo připojení Samsungu Galaxy S4 kabelem a daly se z něj stahovat soubory? Ale podělanej Kies tam nechci, jen nějaký malý ovladač či doplněk čistě jen na to. Teď je při připojení sice vidět adresáře, ale dovnitř už se člověk nedostane. Dík.

Odesláno

oddie: Kies jsem použil jenom jednou abych aktualizoval firmware v telefonu, jinak na vytažení fotek popř naházení blbostí jako je hudba, tapeta atd. telefon připojuji jako velkokapacitní zařízení k PC.

Odesláno

Když už se tady nakousl ten kies.Absolutně se mě nedaří spojit se Samsungem galaxy ace 2.Před nějakým měsícem to šlo,teď už ani ťuk.V žádném režimu,s ždáným ovladačem.Ani když se řídím radou z Kies a dám USB ladění.Jen tam visí hláška Připojuji zařízení,ale nic nepřipojí.Mobil Edit telefon vidí.Jo mám Win7 Home 64 bit.Nějaký tip?Co jsem zatím našel na netu nepomohlo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...