oddie Odesláno 9. únor 2014 Autor Odesláno 9. únor 2014 ... a když přestřihnete ten 1cm tlustý kabel... Citovat
Edison Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Myslím, že startovací kejbly se tu probíraly už tolikrát... Ještě ukaž, jak vypadá přechod kejbl - svorka. [upravil dne 9.2.2014 12:50 od Edison] Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Uffff ... přemýšlím, odkud ty moje mám ... Ale nastartovat se přes ně dá Citovat
radim.1008 Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Nedávno se tu řešily kabely, dokonce byl i test ve Světě motorů, kde doporučili kabely vlastní výroby. Dokonce tam byly i některé s Al vodičem. Edit: http://www.auto.cz/startovaci-kabely-zradci-v-nouzi-77518 tady je článek [upravil dne 9/2/14 11:56 od radim.1008] Citovat
Edison Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Průřez min. 16, dobrý 25, optimálně 35, ale viděl jsem i 50 (ty můžou být i delší) mm kvadrát... Lisovaný voka na koncích, přišroubovaný osmičkou do svorek, nebo kvalitní lisovací svorky. Délka max. 2x2 m. To prostě nekoupíš, nezbývá, než vyrobit. [upravil dne 9.2.2014 12:56 od Edison] Citovat
radim.1008 Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Přesně tak, proto mám dělaný od strejdy elektrikáře. Jsou teda docela těžký, ale dobrých 3,5m dlouhý. Hobby kabely v létě nenastartovaly Felicii a tyhle moje na první otočení. [upravil dne 9/2/14 12:05 od radim.1008] Citovat
vendelinek Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 no,já před rokem pořídil tydlenty,super,už pomohly nejmíň třix Citovat
Edison Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Pro návrh kabelů stačí použít ohmuv zákon ze základní školy. Spočítat odpor (dle tabulek vodivostí), přidat rezervu na přechody, jmenovitý proud starteru a vyjde, kolik napětí a výkonu se ztratí na kabelech. Vemte si, že pri nastartovaném autě (14,2V), ztrátě na kabelech 2x2V při 200A (a s proudem ta ztráta roste), máte na koncích 10,2 V. To fakt není v zimě nic extra. Odpor kabelů jsem jen odhadl, bo jsem línej to hledat a spočítat přesněji. [upravil dne 9.2.2014 13:07 od Edison] Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 ja nastartoval strycovu fiestu pres kabely z prodluzovacky to ma kolik 3 x 1,5mm ?? Citovat
Edison Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Ono se to pochopitelně dá... pokud startovaný auto má jen vybitou baterku, ale aspoň nějakou kapacitu. Se to nechá chvíli \"voživit\" a pak to škytne samo. Ale s blbou baterkou a bopbým palivem, kdy se musí dýl točit... už je to se slabejma kabelama blbý... Citovat
Milan+ Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Pro pobavení... To jsi si je koupil,aby jsi nás pobavil? [upravil dne 9/2/14 16:56 od Milan+] Citovat
krtek 2 Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 ja si start kabely vyrobil ,pouzil som kable zo zvatacky WTu-315 hrubka vodicov az predimenzovana a klieste spravil s plechu a kabely s ockom prichytil pod mosadzne sroby na kliestach [upravil dne 9/2/14 16:09 od krtek 2] Citovat
lape Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Svorky jdou použít z těch kupovaných kabelů,ale samotné kabely rovnou vyhodit.Taky jsem vlastnil takové super kabely.Když chtěl kámoš nastartovat 406,tak přes tyto kabely si to ani neškrtlo.Takže kabely putovaly do popelnice a elektrikáři mě v práci udělaly pořádná lana.Jsou teda až zbytečně silné,ale už není problém pokud někdo potřebuje pomoc při startování. Citovat
oddie Odesláno 9. únor 2014 Autor Odesláno 9. únor 2014 Opravdu jsem je nekupoval proto, abych vás pobavil. Některé myšlenkové pochody a jejich výsledky fakt nepochopím... Kabely na fotce pocházejí z úklidu zbytků a vyhozených věcí, ustříhal jsem si z nich ty svorky a dal si tam kabely z jiných, kde byly kabely s dostatečným průřezem, ale svorky rozpadlé. Citovat
Edison Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Ony ty svářečský maj pořádnej přítlak, větší plochy... prostě minimální přechodový odpory... oproti těmhle \"tesko\"... Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 hele ja mam taky kabely z nakyho hobby shopu a nekolikrat jsem pres ne startoval s fobii 1,2 HTP nas 3,0 V6, nekolikrat i 2,2, parkrati i modrym startoval motorku a furt drzej. To jsou furt kecy jak mit vsechno nejlepsi, ale pokud clovek neni debil, tak si poradi i s tim co ma. A ja fakt nehodlam kupovat a zkoumat co a jak..... Ma to mit nejaky vykon a ma ho. Zbytek proste neresim. Stejne tak jako Oddie, od tebe bych fakt necekal koupi baterie Starline......... a je to podle me stejna sracka, jako tyhle kabely....aspon to, od ni ocekavam........ Citovat
oddie Odesláno 9. únor 2014 Autor Odesláno 9. únor 2014 To jsi právě totálně mimo. Jsou věci, které může vyrábět v garáži každý lojza, a jsou věci, které dělá jen pár velkých firem. A od toho se odvíjí, co si lze troufnout kupovat přebalované OEM, a co ne. Viz třeba hezký příklad alternátorů Starline, které byly nakoupeny od Valea... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.