mracek25 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Ahoj objevilo se někomu toto na budíkoch?Co si otom mám myslet?Už si připadám,že jsem více v servisu jak doma a ted nevím zda to ješte řešit v zaruce nebo jesli se my vysměji Citovat
Ajap Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Tohle už jsem někde (tady) viděl. Určitě bych to reklamoval, od čeho je záruka... Citovat
mracek25 Odesláno 4. únor 2014 Autor Odesláno 4. únor 2014 Už jsem to take našel,ale nikde není napsane co to je a zda se to ješte zvěčí.Snad se tu najdu ti co třeba neco podobneho měli a poví co to je. Citovat
Guest PavelD Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 To jste zatím v pohodě, při cca 155 tkm to je horší ;-). Pokud si zítra vzpomenu, nafotím. Podle mě někde blbě těsní přístrojovka a práší se tam od motoru nebo někde profukje nějaký průduch. Pavel Citovat
mracek25 Odesláno 5. únor 2014 Autor Odesláno 5. únor 2014 tak to mi ani neřikej!Co stím ted mam delat?Mel nekdo přístrojovku vytahlou?Nejdeto když už tak aspon nejak setřít? Citovat
Guest PavelD Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Ahoj, takto vypadají moje ;-) http://uloz.to/xpEf3Z7K/vystrizek-jpg Pavel Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 plasty se pri vyrobe napinaji a vytvari se staticky naboj, budiky se statickym nabojem nabiji a pritahuji castice prachu pokud vuz neni v zaruce budiky rozebrat, vycistit nastrikat antistatickym prostredkem a slozit pokud je, nezdaval bych se a proste jim to vmetl do tvare, nebude to ojedinely pripad, kamosovi to udelalo dokonce na C4 Grand Picasso Citovat
koblih69 Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Hm to je teda humus. Rozdělal bych to vyčistil a kapličku obtáhnul kolem spáry transparentním silikonem. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 jedine ze by tu kapli delal ve vzduchotesne bezprasne komore ten antistaticky spray bude asi lepsi vyhra, a casem najde grif na to jak to rozdelat a bude to brnkacka Citovat
mracek25 Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 Tak to jste me nepotesili.Uz tam budu za hnupa.Ja mam jeste auto v zaruce.Takže za tu éru tohoto auta by otom asi i meli vedet ,že se to objevuje ne?Mam to i brat,že to je nahoda a nikdo krom nas dvou to mít nebude nebo nema?Jsem zvedavej co mi na to řeknou?Škoda,že to tady nemel někno už venku a neni nekde nafocene jak to vypada ze zadu a zda se tam vubec da dostat na očisteni. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 tady je ta kamosova - http://www.forum.citroeny.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=8256 Citovat
kamevy Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Já tam mam ty fleky taky,ale zdá se mi že jsou pořád stejně velký. Snad se už nezvětší,rozebírat se mi to nechce... Citovat
Mishanthrope Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Ahoj objevilo se někomu toto na budíkoch?Co si otom mám myslet?Už si připadám,že jsem více v servisu jak doma a ted nevím zda to ješte řešit v zaruce nebo jesli se my vysměji Po důkladném prozkoumání jsem taky našel flíčky u těch dvou malých budíků . Už jsi to řešil v servisu? Citovat
Velickin Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 Já mám taky šmouhy na budících... Podle jejich tvaru mi to připadá, jako by tam prosvětlovaly nějaké plošné spoje, ale co ty by tam dělaly zezadu, to mi hlava nebere... Citovat
Mishanthrope Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 Taky mám pocit, že jsou to takové \"čtverečky\" . Citovat
mracek25 Odesláno 13. únor 2014 Autor Odesláno 13. únor 2014 Ahoj objevilo se někomu toto na budíkoch?Co si otom mám myslet?Už si připadám,že jsem více v servisu jak doma a ted nevím zda to ješte řešit v zaruce nebo jesli se my vysměji Po důkladném prozkoumání jsem taky našel flíčky u těch dvou malých budíků . Už jsi to řešil v servisu? Ahoj popravdě ješte to neřešil protože jsem ted byl s prkotinama v servisu vic jak dost a nemám na to ted nervy,ale konči mi zaruka koncem března a to řešit do te doby určite budu.Ty se do servisu chystaš? [upravil dne 13/2/14 21:28 od mracek25] Citovat
Mishanthrope Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 Až budu mít cestu kolem, schválně se na to zeptám. I na tu mapku v xenonech. Citovat
mracek25 Odesláno 14. únor 2014 Autor Odesláno 14. únor 2014 Až budu mít cestu kolem, schválně se na to zeptám. I na tu mapku v xenonech. Tak dej par prosím vedět ad vím co stím...třeba tam zajedu dřív jak ty a napíšu. Citovat
Onkel Konrad Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 tak vám pěkně děkuju. než jsem si přečetl tohle vlákno, žádný fleky jsem tam \"neměl\"... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.