Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj objevilo se někomu toto na budíkoch?Co si otom mám myslet?Už si připadám,že jsem více v servisu jak doma :grr a ted nevím zda to ješte řešit v zaruce nebo jesli se my vysměji :myslim

post-46580-14109635407259_thumb.jpg

Odesláno

To jste zatím v pohodě, při cca 155 tkm to je horší ;-). Pokud si zítra vzpomenu, nafotím. Podle mě někde blbě těsní přístrojovka a práší se tam od motoru nebo někde profukje nějaký průduch.

Pavel

Odesláno

plasty se pri vyrobe napinaji a vytvari se staticky naboj, budiky se statickym nabojem nabiji a pritahuji castice prachu

pokud vuz neni v zaruce budiky rozebrat, vycistit nastrikat antistatickym prostredkem a slozit

pokud je, nezdaval bych se a proste jim to vmetl do tvare, nebude to ojedinely pripad, kamosovi to udelalo dokonce na C4 Grand Picasso

Odesláno

Tak to jste me nepotesili.Uz tam budu za hnupa.Ja mam jeste auto v zaruce.Takže za tu éru tohoto auta by otom asi i meli vedet ,že se to objevuje ne?Mam to i brat,že to je nahoda a nikdo krom nas dvou to mít nebude nebo nema?Jsem zvedavej co mi na to řeknou?Škoda,že to tady nemel někno už venku a neni nekde nafocene jak to vypada ze zadu a zda se tam vubec da dostat na očisteni.

Odesláno
Ahoj objevilo se někomu toto na budíkoch?Co si otom mám myslet?Už si připadám,že jsem více v servisu jak doma :grr a ted nevím zda to ješte řešit v zaruce nebo jesli se my vysměji :myslim

Po důkladném prozkoumání jsem taky našel flíčky u těch dvou malých budíků :grr. Už jsi to řešil v servisu?

Odesláno

Já mám taky šmouhy na budících... Podle jejich tvaru mi to připadá, jako by tam prosvětlovaly nějaké plošné spoje, ale co ty by tam dělaly zezadu, to mi hlava nebere...

Odesláno

Po důkladném prozkoumání jsem taky našel flíčky u těch dvou malých budíků :grr. Už jsi to řešil v servisu?

Ahoj popravdě ješte to neřešil protože jsem ted byl s prkotinama v servisu vic jak dost a nemám na to ted nervy,ale konči mi zaruka koncem března a to řešit do te doby určite budu.Ty se do servisu chystaš?

[upravil dne 13/2/14 21:28 od mracek25]

Odesláno
Až budu mít cestu kolem, schválně se na to zeptám. I na tu mapku v xenonech.

Tak dej par prosím vedět ad vím co stím...třeba tam zajedu dřív jak ty a napíšu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...