Charlie 1 Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Ahoj chtěli by jsme se jet podívat tento rok do jížních čech,potřeboval bych doporučit ubytování za rozumný peníz,podmínka čisto a aby se tam dala uskladnit 3 jízdní kola.... jelikož tam máte super cyklostezky....prý? + bych poprosil místní nebo kdo tam byl co doporučíte vidět.... mám 2 děti 2+6 let tak aby je to bavilo+ nějaké zajímavé výlety na kole... díky moc za postřehy ,možná pomůžou i někomu jinému:papa Citovat
Medvěd Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 http://www.penzionsigma.cz/ - je to můj dobrý známý, penzion je vyhlášený dobrou kuchyní (byť jednotné jídlo) a hlavně vztahem ke klientům. Klidně se odvolej na mně Nedaleko Česká Kanada, Červená Lhota, Jindřichohradecká úzkokolejka, zámek Jindřichův Hradec. Pro cyklisty nenáročný terén ... [upravil dne 1/2/2014 21:26 od Medvěd] Citovat
oddie Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Jižní Čechy jsou poněkud širší oblast, co tě zajímá? Od totální placky Třeboňska po pořádné kopce na Šumavě, hustěji obydlené nebo místa, kde nikoho nepotkáš? Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. únor 2014 Autor Odesláno 1. únor 2014 kde jsou pohodový cyklotrasy bez kopců,aby mě manželka nezabila... minulej rok nízký tatry a to jsem si vyslechl.... tam byli pěkný kopečky.... tak asi napůl,nemusí to bejt úplná samota(bydlím na vesnici),ale zas ne ve středu města,nějaká vesnička poblíž města nebo aby to byl výchozí bod pro kola a dojezdová vzdálenost aby se člověk nerkam podíval +-30km Citovat
Dýdý Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 Zkus jindřichohradeckou úzkokolejku JHMD mají web.Pronajímaly bývalý strážní domky. Mašinkou se kus svezeš a zpátky na kole. Citovat
llug Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 Na Třebonsko se letos chystáme taky -zase --poslední dvě návštěvy jsme bydlely www.holidayvillagemartina.cz jezdíme mimo hlavní sezonu od čtvrtku do neděle. s paní majitelkou se dá celkem rozumně domluvit jezdí nás banda 3-6 rodin takže bereme celý objekt-(loni aba dva). No a letos se chystáme www.penzionmajatrebonsko.cz Třebonsko je na kola s rodinkou super de lux LVA máme celkem projeto vzhledem k tomu že bydlíme kousek takže si dovoluji to trošku porovnávat a jak říkam Třebonsko de luxe:cool: [upravil dne 9/4/14 18:53 od llug] Citovat
matii Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Jedna negativní. TOMUTO SE VYHNÉTE ZDALEKA !!! Blanský les Byli jsme tam loni a nikdy více!!! Platí se předem bez dokladu. K snídani není ani kafe které mimochodem stojí 35 malé respektive 70Kč za normální. K jídlu pouze italská jídla začínající někde na 150Kč, Kofola 45Kč, na pokoji nejsou televize, všude z polí spousta hovad, much a vos. Majitel je arogantní blb. Citovat
Medvěd Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Nepsal tu o tom už před lety Honza z Nera? Hmm - tak NE, ale taky výživný Citovat
olda Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Koukám dost negativ. Nemáte někdo tip,kde strávit letošní dovolenou?Ideálně začátek července,chceme určitě snídani a hezké prostředí,ideál klasika jihočeské,chceme si dát zámky a spíš výletit,manželka bude cca v 7 měsíci,takže na pohodu,jsme dva dospělí a malej má 3 roky. Citovat
Medvěd Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Nahoře jsem doporučoval SIGMU u Jindřichova Hradce, ale myslím si, že ubytovacích kapacit je v JČ opravdu přehršel Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. duben 2014 Autor Odesláno 27. duben 2014 Jedna negativní. TOMUTO SE VYHNÉTE ZDALEKA !!! Blanský les Byli jsme tam loni a nikdy více!!! Platí se předem bez dokladu. K snídani není ani kafe které mimochodem stojí 35 malé respektive 70Kč za normální. K jídlu pouze italská jídla začínající někde na 150Kč, Kofola 45Kč, na pokoji nejsou televize, všude z polí spousta hovad, much a vos. Majitel je arogantní blb. ale nevypadá to špatně.... Citovat
olda Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Ta Sigma vypadá dobře,že bysme jí prubli? Citovat
Medvěd Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Na SIGMU jezdí část mé rozvětvené rodiny už roky. Já sám tam byl minimálně mnohokrát (naposled týden před velikonocemi) a vždy spokojený. Dokonce se tam i kdysi dávno konal sraz P-C - účastníci tehdy byli myslím taky spokojeni Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. duben 2014 Autor Odesláno 30. duben 2014 Chlapy co jste z jižních čech jak to o prazdninách u vás vypadá? všude přeplněno? jde mi o to jestli jet poslední týden v červnu nebo o prázdninách? jestli to je všechno všude přeplněný?hlava na hlavě...mraky cyklistů.... díky Citovat
oddie Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Jedna negativní. TOMUTO SE VYHNÉTE ZDALEKA !!! Blanský les Byli jsme tam loni a nikdy více!!! Platí se předem bez dokladu. K snídani není ani kafe které mimochodem stojí 35 malé respektive 70Kč za normální. K jídlu pouze italská jídla začínající někde na 150Kč, Kofola 45Kč, na pokoji nejsou televize, všude z polí spousta hovad, much a vos. Majitel je arogantní blb. Blanský les neznám, ale \"na pokoji nejsou televize\" mě rozsekalo To musí být fakt úplně zkažená dovolená, když na pokoji nejsou televize :D Citovat
Medvěd Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Chlapy co jste z jižních čech jak to o prazdninách u vás vypadá? všude přeplněno? jde mi o to jestli jet poslední týden v červnu nebo o prázdninách? jestli to je všechno všude přeplněný?hlava na hlavě...mraky cyklistů.... díky Charlie - určitě jak kde. Pokud zamíříš do turisticky profláklých oblastí (Krumlov, Budějovice, Šumava, Lipensko, Táborsko, Třeboňsko, Hlubocko), turistům se nevyhneš. Zamíříš-li ale třeba k Novým Hradům nebo k Týnu nad Vltavou, mohl bys být relativně v klidu (netvrdím, že nebudou, ale v míře relativně přijatelné) Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. květen 2014 Autor Odesláno 18. květen 2014 chlapi ubytovaní zajištěno,na pokoji nejsou televize...což mi vůbec nevadí... poradte kdo je z jížních čech nějake aquaparky,ktera stojí za návštěvu s dětmi? když nebude počasí tak at mám nějaký tipy díky:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.