Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chtěli by jsme se jet podívat tento rok do jížních čech,potřeboval bych doporučit ubytování za rozumný peníz,podmínka čisto a aby se tam dala uskladnit 3 jízdní kola....

jelikož tam máte super cyklostezky....prý?

+ bych poprosil místní nebo kdo tam byl co doporučíte vidět....

mám 2 děti 2+6 let tak aby je to bavilo+ nějaké zajímavé výlety na kole...

díky moc za postřehy ,možná pomůžou i někomu jinému:papa

Odesláno

http://www.penzionsigma.cz/ - je to můj dobrý známý, penzion je vyhlášený dobrou kuchyní (byť jednotné jídlo) a hlavně vztahem ke klientům. Klidně se odvolej na mně

Nedaleko Česká Kanada, Červená Lhota, Jindřichohradecká úzkokolejka, zámek Jindřichův Hradec. Pro cyklisty nenáročný terén ...

[upravil dne 1/2/2014 21:26 od Medvěd]

Odesláno

Jižní Čechy jsou poněkud širší oblast, co tě zajímá? Od totální placky Třeboňska po pořádné kopce na Šumavě, hustěji obydlené nebo místa, kde nikoho nepotkáš?

Odesláno

kde jsou pohodový cyklotrasy bez kopců:P,aby mě manželka nezabila...

minulej rok nízký tatry a to jsem si vyslechl....:D tam byli pěkný kopečky....

tak asi napůl,nemusí to bejt úplná samota(bydlím na vesnici),ale zas ne ve středu města,nějaká vesnička poblíž města nebo aby to byl výchozí bod pro kola a dojezdová vzdálenost aby se člověk nerkam podíval +-30km

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Na Třebonsko se letos chystáme taky -zase --poslední dvě návštěvy jsme bydlely www.holidayvillagemartina.cz jezdíme mimo hlavní sezonu od čtvrtku do neděle. s paní majitelkou se dá celkem rozumně domluvit jezdí nás banda 3-6 rodin takže bereme celý objekt-(loni aba dva). No a letos se chystáme www.penzionmajatrebonsko.cz Třebonsko je na kola s rodinkou super de lux LVA máme celkem projeto vzhledem k tomu že bydlíme kousek takže si dovoluji to trošku porovnávat a jak říkam Třebonsko de luxe:cool:

[upravil dne 9/4/14 18:53 od llug]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jedna negativní.

TOMUTO SE VYHNÉTE ZDALEKA !!!

Blanský les

Byli jsme tam loni a nikdy více!!!

Platí se předem bez dokladu. K snídani není ani kafe které mimochodem stojí 35 malé respektive 70Kč za normální. K jídlu pouze italská jídla začínající někde na 150Kč, Kofola 45Kč, na pokoji nejsou televize, všude z polí spousta hovad, much a vos. Majitel je arogantní blb.

Odesláno

Koukám dost negativ.

Nemáte někdo tip,kde strávit letošní dovolenou?Ideálně začátek července,chceme určitě snídani a hezké prostředí,ideál klasika jihočeské,chceme si dát zámky a spíš výletit,manželka bude cca v 7 měsíci,takže na pohodu,jsme dva dospělí a malej má 3 roky.

Odesláno
Jedna negativní.

Blanský les

Platí se předem bez dokladu. K snídani není ani kafe které mimochodem stojí 35 malé respektive 70Kč za normální. K jídlu pouze italská jídla začínající někde na 150Kč, Kofola 45Kč, na pokoji nejsou televize, všude z polí spousta hovad, much a vos. Majitel je arogantní blb.

ale nevypadá to špatně....:myslim

Odesláno

Na SIGMU jezdí část mé rozvětvené rodiny už roky. Já sám tam byl minimálně mnohokrát (naposled týden před velikonocemi) a vždy spokojený. Dokonce se tam i kdysi dávno konal sraz P-C - účastníci tehdy byli myslím taky spokojeni

Odesláno

Chlapy co jste z jižních čech jak to o prazdninách u vás vypadá? všude přeplněno?

jde mi o to jestli jet poslední týden v červnu nebo o prázdninách?

jestli to je všechno všude přeplněný?hlava na hlavě...mraky cyklistů....

díky

Odesláno
Jedna negativní.

Blanský les

Blanský les neznám, ale \"na pokoji nejsou televize\" mě rozsekalo :D To musí být fakt úplně zkažená dovolená, když na pokoji nejsou televize :D :D :D

Odesláno
Chlapy co jste z jižních čech jak to o prazdninách u vás vypadá? všude přeplněno?

jde mi o to jestli jet poslední týden v červnu nebo o prázdninách?

jestli to je všechno všude přeplněný?hlava na hlavě...mraky cyklistů....

díky

Charlie - určitě jak kde. Pokud zamíříš do turisticky profláklých oblastí (Krumlov, Budějovice, Šumava, Lipensko, Táborsko, Třeboňsko, Hlubocko), turistům se nevyhneš. Zamíříš-li ale třeba k Novým Hradům nebo k Týnu nad Vltavou, mohl bys být relativně v klidu (netvrdím, že nebudou, ale v míře relativně přijatelné)

• O 3 týdny později...
Odesláno

chlapi ubytovaní zajištěno,na pokoji nejsou televize...což mi vůbec nevadí...

poradte kdo je z jížních čech nějake aquaparky,ktera stojí za návštěvu s dětmi?

když nebude počasí tak at mám nějaký tipy díky:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...