Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

koupil jsem použitou základní desku . Po nastrojení a následnou instalací windows 7 (bez komplikací) Nastal problém a to takový , že když chci PC vypnout, tak při vypínání zamrzne... PC se musí vypnout natvrdo... Zkusil jsem jinou grafiku, ramky , a HDD , odpojil jsem mechaniku a stále to přetrvává , zjistil jsem , že když to zamrzne a zmáčknu tlačítko RESET , tak se pc normálně vypne a pak jde normálně pustit.. Nevíte někdo co stím ? Je to základní deska ASUS P5VD2-VM SE.

Odesláno

Hybernace ? Nemá to náhodou jenom notebook ? Já to tam v nabídce nemám... Jinak když mi naběhne windows a dám reset , tak se PC normálně restartuje.

Odesláno

Z režimu spánku se neprobudí už... BIOS nevím ani jak updatovat, takže jsem nic nedělal nebo tak... Drivery jsem našel už předtím , ale nějak se jim nechce , furt to píše , že je to nekompatibilní atd..

Odesláno

Vo windowse v správcovi zariadení skontroluj, či všetky zariadenia vo vlastnostiach majú zapnuté \"Povoliť počítaču vypínať zariadenie z dôvodu úspory energie\".

Odesláno

Ovládacie panely, správca zariadení, v strome klik pravým na jednotlivé zariadenia, v okne záložka Správa napájania.

Nie všetky to však majú, typicky sieťovky, radiče, usb huby.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...