Dave405 Odesláno 9. září 2005 Odesláno 9. září 2005 V Moravskoslezském kraji začíná přibývat na čerpacích stanicích prodej BIONAFTY. Jedná se o tkz. NATURDIESEL od firmy ADW. Bližší informace k tomuto produktu jsou zde: http://www.adwplus.cz/index.php?action=naturdiesel, nebo třeba zde: http://www.agroweb.cz/projekt/clanek.asp?cid=10061&pid=2 Cena u stojanu se pohybuje kolem 27lč/l. Citovat
starter Odesláno 9. září 2005 Odesláno 9. září 2005 vzhledem k tomu, že je to polotučná tak za 27 je to drahý proč to na čerpačkách zrušili? ještě nikdy jsem na to nejezdil, jaký máte skušenosti? necuká to? Citovat
P405 Odesláno 9. září 2005 Odesláno 9. září 2005 cus, no pred lety jsem mel peugeota 309, byl 88 roku a mel tak kolem 220 000 najeto, bionafta stala asi 15 Kc :) pak na bio jezdil dva roky a vubec nic se nedelo, v zime to taky jezdilo, zadny problemy se startem, v klidu.. ani sem nepozoroval ze by to bylo nejak linejsi Citovat
Dave405 Odesláno 9. září 2005 Autor Odesláno 9. září 2005 Tahle bionafta II. generace je myslim docela v poho. Nekterymi vlastnostmi je dokonce lepsi, nez klasicka nafta. Popravde receno mam zatim jeste pristup k nejake te nafte, takze bionaftu jsem zatim nemel zapotrebi brat, ale urcite bych se tomu nebranil. Usetrit 3-4kc/l je myslim v pohode. Citovat
Pinďa Odesláno 10. září 2005 Odesláno 10. září 2005 Kluci na to jezdili, ale ne na čistou bio. Vždy to alespoň ředili 1:1 s normální naftou. Citovat
DjBoom Odesláno 11. září 2005 Odesláno 11. září 2005 Já sem teda kdysi omylem do 405 TD bionaftu nabral a vůbec se jí to nelíbilo. Znatelnej úbytek kr. momentu. Tfuuuj. To tak leda do avie Citovat
Rotorhead Odesláno 11. září 2005 Odesláno 11. září 2005 Kdysi jsem to na to taky zkoušel jezdit se Sierrou 2,3D. Měl jsem pocity, že nejede tak, jako na normální naftu, slabý motor. Navíc po čase, bylo to v období podzimu prvních chladných dní, to přestávalo jet, cukalo to atd. Tak jsem měnil filtr a napadlo mně nalít obsah filtru do sklenice a nechat ho přes další noc venku. No druhý den, když se to ustálo, jsem našel ve sklenici několik oddělených vrstev různých frakcí téhle bionafty. Dole něco temně žlutého jako olej, uprostřed světlá téměř bezbarvá vrtstva čehosi, a celé to bylo uzavřeno vrtvou asi parafínu, proto to ucpávání filtru. Takže můj závěr je : kdo se smíří s nižším výkonem tak na léto ano, ale na podzim, zimu v žádném případě. Citovat
Hics Odesláno 11. září 2005 Odesláno 11. září 2005 To sem blázen, jaxe různí názory. Já na ní občas jezdil a neměl sem z ní špatnej pocit. Motor prakticky vůbec nekouřil, měl tišší chod a malinko větší sílu v nízkých otáčkách a malinko mižší ve vysokých otáčkách, ale nic co by mi vadilo. Starty dobrý v létě v zimě... Zkusil sem ji i do HDi a tam mam dokonce pocit, že se snížila spotřeba, takže dávám + Citovat
Emiš Odesláno 11. září 2005 Odesláno 11. září 2005 To snizeni vykonu je mozna zavisli na typu motoru, ja mam 1.8D a najezdil jsem na bio tak 25 -35 tisic Km. Zcela bez problemu, kdyby ji nezrusili dan 5% tak na ni jezdim dal. Myra diesel neni zadna obnova u nas to cepujou furt ale nez za 28kc bio tak si tam dam radsi normal za 30kc. Ted budu kupovat pouzitej fritovaci olej za 3kc litr a redit to s naftou 1:1, pak napisu dojmy Citovat
Dave405 Odesláno 12. září 2005 Autor Odesláno 12. září 2005 Lidi a porovnáváte opravdu stejnou BIONAFTU? Tj. BIONAFTU II. generace? Ta první byla totiž opravdu značně \"nekvalitní\". Citovat
oddie Odesláno 12. září 2005 Odesláno 12. září 2005 Vzhledem k tomu, že bionafta I. generace se neprodává už dobře 10 let, asi ani nic jiného porovnávat ani nemohou... Citovat
lampa Odesláno 12. září 2005 Odesláno 12. září 2005 az mi peugeot potvrdi oficialne ze tam repu muzu nalit, tak ji tam naleji, zkouset neco a zasrat si cely palivovy system se mi moc nexce Citovat
starter Odesláno 12. září 2005 Odesláno 12. září 2005 takže, v pátek jsem kupoval bionaftu v Kolíně za 27,- a jsem velmi spokojenej, ráno mi to chytlo úplně stejně jako normální nafta a spotřeba šla malinko dolů, ale nedá se moc vytáčet, prostě za ty prašulky super:super Citovat
vix Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Super, fakt na to cekam... BIO nekde za 27,00, u ONA normální za 28,50. Fakt rozdíl... Jo, fajnový jsou názory, nelejte to tam, zanáší to motory. Nejlépe od lidí, co na to nejezdily, jenom nekde něco slyšeli, a teď to tady dávají k lepšímu. Jo, u Oktávek okolo 100 tkm odchází váha vzduchu, jestli to nevíte. Tohle vám řekne i stará Blažková. (A starej Blažek ji umí i vyměnit) BIO II.generace - tedy směsná bionafta (že by už EU tento termín znala ?) obsahuje 70% normální nafty a 30% \"rostlinného oleje\", vědecky jinak nazývaného metylester, lisovaného z řepky olejky. Po zkušenostech, během nichž jsem na toto zajimavé palivo najel cca 30 tkm (než mi ho zrušili), můžu říct, že to jelo stejně a žralo stejně. Dokonce to bylo i tišší, což je dáno vyšším cetanovým číslem. Jo, tohle číslo se dá zvedat různými aditivy, a pak to nazýváme SuperDiesel, ExtraDiesel apod., přičemž \"naftu\" zaváží víceméně jedna rafinérie a ropné společnosti do ní přidávají jenom svoje zaručená a jedině správná aditiva (tohle třeba stará Blažková neví) Ad zanášení motorů - ano, po cca 5 tkm používání bionafty jsem měl zalepenej palivovej filtr, což přisuzuju naftě původní, resp. tomu dovedovi, co měl auto přede mnou, do něj lil, nebo? po otevření filtru za dalších 5 tkm tam nebylo nic a po dalších 25 tkm taky nic. No, ale jinak bionafta zalepuje motory, alepsoň to tvrdí i starej Blažek, když s Vencou nad 8 žejdlíkem porovnávají akceleraci Fabie 1.2 HTTP a Favorita, a ti to musej zaručeně vědět. Řekl bych, lejte si tam co chcete, ale fritovací a rostlinnej olej může být časovaná bomba. Jsou to vaše motory, ale ostatní budou ty smrady dejchat. Citovat
oddie Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Jen poddotek k těm, co hodlají jezdit na vyjetej fri?ák, trafoolej, leteckej petrolej apod.: až zas budete psát zoufalé dotazy typu \"proč ni to nejede\", \"proč mi to cuká\", \"proč mi to blbě startuje\" apod., nezapomeňte prosím připsat, co že jste to do té nádrže lili. Já jen, abych si nemusel lámat hlavu a zbytečně na ty dotazy neodpovídal... Jo, a taky se nezapomeňte pochlubit, jak vám to na to super jezdí, a jak máte po 5 nádržích \"zkušenosti\", a jak je to super a v pohodě, abyste tím přilákali víc lidí - aspoň pak ten jeden morot, co mi tu zbyl, prodám za víc Ono je to vždycky něco za něco, a není to jen o tom, to tam prostě jen tak nalít. Ale jinak hodně štěstí... Citovat
Emiš Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Původně zaslal: oddie Jen poddotek k těm, co hodlají jezdit na vyjetej fri?ák, trafoolej, leteckej petrolej apod.: až zas budete psát zoufalé dotazy typu \"proč ni to nejede\", \"proč mi to cuká\", \"proč mi to blbě startuje\" apod., nezapomeňte prosím připsat, co že jste to do té nádrže lili. Já jen, abych si nemusel lámat hlavu a zbytečně na ty dotazy neodpovídal... Jo, a taky se nezapomeňte pochlubit, jak vám to na to super jezdí, a jak máte po 5 nádržích \"zkušenosti\", a jak je to super a v pohodě, abyste tím přilákali víc lidí - aspoň pak ten jeden morot, co mi tu zbyl, prodám za víc Ono je to vždycky něco za něco, a není to jen o tom, to tam prostě jen tak nalít. Ale jinak hodně štěstí... No sam jsem zvedav jak to dopadne ale motor navic tu taky jeden mam a casu ted kupa tak proc to nezkusit Citovat
oddie Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Hlavně to s tím nenechávej dlouho stát. V tomhle ohledu se to chová cca jako bionafta I generace, nebo spíš ještě hůř. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.