Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosim chcem sa optytat ...nakolko som bol odcestovany v zahranici nemal som cas riesit problem s mojim autoradiom...ake autoradio aj ked nie original by sa dalo nainstalovat do 407 namiesto RD4 prosim tak do 12000kc...kde je bluetooth a gps ale bude pasovat do 407

[upravil dne 25/1/14 12:53 od Maroš]

Odesláno

Výměna autorádia za neorigo u 407my není tak jednoduchá. Nebudeš moci ovládat palubní počítač, následně i vypnutí klima. Existuje sice na to zařízení, které to nahradí, ale nevím, zda to peugeot ještě dodává a není to také levná záležitost. Dále musíš použít rádio 1DIN, protože větší se tam prostě nevejde. Jak píše chuck11, pokud chceš velký displej a navi tak radši vyměnit za origo RT3. Není to také úplně jednoduché, ale dá se to.

Odesláno

dakujem idem si to pozriet len fakt uz chcem poriesit radio lebo CD mi necita a v taliansku pocuvat ich radio stanice alebo v polsku to sa neda to je strasne...pouzivam ipod nano 7 je to malicke a mam to upnute na volante a pozeram bud film, klip nejaky ked idem po dialnici a chce sa mi uz spat alebo pocuvam hudbu....uz som raz sapal za volantom na dialnici ked som z Bratislavy po nocnej utekal do Viedne (kupil som tam padak od rakusaka), z Viedne do Frenstatu pod radhostem( bol som si zaniest paraglidingovy padak na prehliadku) a spat do Bratislavy som chcel stihnut do nocnej a pred Bratislavou som nabural na P406 do zvodidiel. Uz nechcem nic take zazit ale cas je proti mne a spanok niekedy nieje na to cas. Kupil som si aj koffeinove tabletky to uz ked fakt fakt nemozem a musim ....viem nieje to bohvieco ....ale bez radia sa to neda.

Zatial diky

Odesláno

Nanstaluj si si nějaký Xcarlink nebo podobné zařízení, které se zapojuje místo CD changeru a jde na něm přehrávat MP3 a většinou i mívá AUX vstup pro analogový signál. Po fyzické instalaci je potřeba jenom na diagnostiku povolit CD changer.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahojte. Vcera som namontoval RT3 vse funguje len mi kazdu secundu pica neprijemni zvuk a mi pise o navsteve predajca ohladom degradacii... viem ze to treba aktivovat cez dia. Ale dajaky postup??? Neustale mi vypisovalo ze pocitac neodpovedal... aj v priecinku dodatocna vybava a aj v kontrole chyb...

vopred dakujem

• O 4 týdny později...
Odesláno

At nezakladam nove vlakno, tak se vternu sem...

Mozna koupim 407 s tim radiem na fotce, dle majitele je to i s navigaci.

Co je toto za typ displeje, a jde nejak, relativne jednoduse, vymenit za ten velky barevny?

Kdyz uz tam je navi tak by to mohlo snad jit nejak rozchodit a navigovat barevne, nebo ne?

Diky.

post-19590-14109635990323_thumb.jpg

Odesláno

Na VIN zatim cekam.

Je to auto puvodem z Holandska a jeho cesky majitel mi rikal ze to ma navi, takovou tu malou v leve casti displeje :-) Zrovna minuly tyden jsem ji videl v jine 407SW kterou jsem si prohlizel, ale moc si nedokazu predstavit realne vyuziti :-)

Odesláno

Existuje aj navigácia na malom displeji s RD4, namiesto otvoru pod displejom je potom ovládanie navigácie. Ale to auto na fotke hore to nie je.

[upravil dne 11.3.2014 12:10 od AnotherOne]

post-14867-14109635991025_thumb.jpg

Odesláno

Maci jestli máš lepší fotku a přečteš tlačítka a na jednom NAVI tak to má RT3 s mono CT displayem. Realné využití je horší jak s barvou, nevidíš mapu. Naviguje podle šipek, stejně jako velká barevná.

To co jsem psal AnotherOne není navigace , ale ovládání nastavení systemu pokud není original radio RD4.

Odesláno

OK, ja mam pocit ze prave jedna 407 co jsem tento tyden videl to mela take tak, tlacitko NAVI s timto displejem. V leve casti displeje to ukazovalo prave ty sipky, nic moc... :)

Bohuzel lepsi foto ani VIN zatim nemam, az bude, dodam sem.

Diky.

Odesláno

Ale dejme tomu ze to je ten RT3 s mono CT displejem jak pises :) Je moc komplikovane a drahe to predelat na ten velky barevny displej, kdyz uz to navi a vsechny veci s tim spojene ma?

Odesláno

Musíš vyměnit display, vlastní RT3 pro DT barevný (mono nemá optiku nutnou pro DT), předělat pár konektorů a nebude sedět barva rámečku. Možná jsem něco zapomněl. Pokud to seženeš za dobré peníze tak bych do toho šel. Velký je lepší. Ten malý CT navíc nemá rád slunko a umí se podělat jako obyč od RD4 radia. Jen stojí jednou tolik, je jemnější.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...