ozzy56 Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 dej starter udělat tam, kde ho i proměří, zkusí na stavu, abys měl jistotu, že starter je po opravě 100% OK, samozřejmě se po dem. starteru kontrolují zuby na věnci... prostě starterem se začíná Citovat
Leo Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 Kousek setrváku by měl jít vidět zespodu, takže jak to půjde, tak zuby zkontroluji. Původně jsem taky myslel, že je to na 100% startér, ale ta funkčnost po posunu motoru mne znejistila. Proto jsem se ptal, jestli se s tím už někdo setkal, aby se mi to potvrdilo nebo vyvrátilo. Jak bude startér venku a bude špatný, tak se už nebude dávat zpět a potrvá 2-3 dny než dojde nový a tak nevím zda ho objednat dopředu, abych nebyl bez auta a nebo počkat na výsledek po demontáži a kontrole startéru. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 (upraveno) tím, že autem pocukáš se zařazeným kvaltem je jako bys poklepal starter-- je to stará finta, aby se člověk neušpinil, když je starter nepřístupný na poklep...,nakonec zkus s pomocníkem, ty startruj a on ať klepne třeba železnou tyčí a uvidíš, že to pojede repas origo starteru je lepší než ty nové mrdky za pár korun P.S. v době, kdy jsem jezdil profi s Tatrou 148, jsem se naučil jednou rukou držet tlačítko starteru a druhou klepat železnou tyčkou do starteru, samozřejmě jsi tak mimo auto , ale hodněkrát jsem se tímto dostal zpátky do garáží... Upraveno 6. červenec 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
Leo Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 Dnes jsem to zkusil a klepací metoda u mne funguje stejně jako posun auta tak, jak píšeš což je dobře a bude to nejspíš jenom ten startér (to poklepání mi připomnělo jak jsem u předchozího auta kopal do nádrže, aby se rozjelo podávací čerpadlo v nádrži ). Ještě pár otázek ke startéru: 1. Myslíš, že nový Valeo startér bude horší než ten současný Valeo, který odešel při 140000 km? 2. Dají se na Valeo startér sehnat nějaké díly? Při rozhovoru s mechanikem mi totiž říkal, že na Valeo se už nic nesežene a díly jsou jenom na Boshe což se mi potvrdilo i při hledání podle čísla dílu. 3. Kdybych kupoval nový startér tak zvolit značku Valeo nebo Hella (oba jsou za podobnou cenu)? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 to kopání zespodu do nádrže pamatuju taky já jen opakuju, co říkají naši autoelektrikáři v práci--že je dnes všechno forové..., poddimenzované atd., prostě aby to udělalo X startů a šlus--kup nový starter... takže osobně bych repasoval Citovat
Péťa Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 Řešil jsem to u své 406 s klukem, který tomu rozumí a mluvil přesně stejně. Než novou sračku, raději kvalitně udělaný repas stávajícího. Nedávno to tady řešil Gabriel307 a myslím, že nakonec také zvolil repas. Citovat
Leo Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 Co jsem četl, tak Gabrielovi 307 to nějak opravili (asi to nebyl plnohodnotný repas) a po chvíli s tím měl problém znovu a tak koupil nový. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 Gabriel měl myslím něco s vinutím, nikdo ho neměřil...,to je to co píšu: pokud se starter nevyzkouší po opravě na zkušebním stavu, odborně neproměří, tak si nemůžu být jistý, že je opravdu na 100% gut, na zkušebním stavu jde zjistit výkon, odběr A i V , otáčky naprázdno i v záběru atd., prostě když namontuju takový starter do motoru a starter netočí, můžu si být jistý, že je problém mimo starter Citovat
Leo Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 Mám ve svém okolí tip na dva servisy, kde dělají repas startéru. Zjistím kolik by to stálo, zda na to mají zkoušecí stroj, jaké jsou čekací doby a podle toho se rozhodnu zda repas mého a nebo nákup nového. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červenec 2015 Odesláno 7. červenec 2015 napiš pak i pro ostatní jak to dopadlo...,ta situace se starterama je dnes prakticky ve všem: neopravovat-měnit celý díl...,možná to má i racionální jádro, když jsme ta spotřební společnost Citovat
Edison Odesláno 7. červenec 2015 Odesláno 7. červenec 2015 No.. osobně si mmyslím že by mohl být problém ve třech místech starteru: 1. Uhlíky/komutátor = vyměnit uhlíky, ošetřit komutátor, 2. Kontakty spínače na patorku = očistit, zkontrolovat přítlačnou pružinu, 3. Cívka/jádro pastorku - Slabá cívka/záviťák, případně špína v jádře = výměna cívky, může to někde jenom drhnout = vyčistit... Citovat
Leo Odesláno 20. červenec 2015 Odesláno 20. červenec 2015 Měl jsem možnost udělat opravu startéru v servisu vzdáleném 20 km od mého bydliště (700 Kč demontáž a montáž, 800 Kč oprava a vyzkoušení na zkušebním stavu + cena vyměněných dílů), ale protože by to byla akce na celý den (musel bych řešit odvoz a nebo tam někde čekat) a navíc je doba dovolených, kdy není moc času na experimentování, tak jsem koupil nový startér Valeo na který mám dva roky záruku (4700 Kč). Zajímavé je, že repasovaný startér byl u stejného prodejce o necelých 300 Kč dražší a to bych ještě musel starý startér někam posílat. Nechal jsem ho vyměnit společně s chladičem klimatizace, tak snad to bude všechno šlapat jak má . Citovat
UhliC Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 (upraveno) ahojte Upraveno 10. listopad 2015 uživatelem UhliC Citovat
UhliC Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 ahojte. Aj ja mam problem zo starterom na mojej 406 coupe 3.0 152kw je to automat. Vcera som normalne auto zaparkoval vsetko funkcne a dnes rano nic. starter ani necvakol inak vsetko ok nova baterka kontrolky funguju ale po otoceni klucika palivometer spradne do cerveneho ako keby bol niekde skrat alebo malo nieco velky odber prudu. Starter nevidno takze nemozem ani klepat po nom a kedze je automat ani posunutie auta nepojde. Moze byt ze sa starter zasekol alebo nejak inak zablokoval. nevydava ziadne zvuky. Co to podla Vas moze byt? diky Citovat
ozzy56 Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 přečti si pozorně tento link od začátku a budeš doma, čeká tě demontáž a oprava starteru Citovat
jojtik Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 UhliC No ja by som skusil: vymenit/dobit baterku (aj ked je nova) skontrolovat kostry spínačka starter von Citovat
John_Ice Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 mě to neudělalo ani cvak http://www.peugeot-club.com/topic/102805-22i-(116kw-nestartuje/ Citovat
UhliC Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 (upraveno) a ako sa vyberal dalo sa to? ja som to uz robil ale na 1.9td tam to bolo v poho ale na 3l to je jak s tymi peniazmi ozaj. a je tam este nejaka tepelna ochrana Upraveno 10. listopad 2015 uživatelem UhliC Citovat
Leo Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 Když spadne ten palivometr, tak kontrolky pořád normálně svítí? Nedělá to náhodou palivometr při startování normálně? Protože buď je špatný startér, ale to by neměly budíky nic dělat a nebo je problém v baterce popřípadě vedení, ale to by měly pohasínat i kontrolky. Citovat
John_Ice Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 nevím jak 3litr...tohle bylo zepředu a ze zhora na 3 šrouby...musel se vyndat airbox...a potom dát pozor na kabely,ty tam jsou na píču daný a sám starter taky,ale když jsem to dokázal já,určitě to dokážeš ty,ale jak to má 3litr nevím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.