Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozmýšľal o elektricky sklápaných zrkadlách. A to len nad tým, aby sa zatvárali len pri otočení ovládača na dverách, nie pri zamknutí auta. Čo by k tomu bolo treba? Nejaké lanká, motorčeky, ovládač na dvere,...? Dalo by sa to nejak jednoducho spraviť? Prípadne v čom všetkom by bol rozdiel, ak by sa zatvárali/otvárali vždy pri zamknutí/otvorení auta? A ďalšia otázka. Oplatilo by sa?

[upravil dne 17/1/14 13:35 od misho.1709]

[upravil dne 17/1/14 13:35 od misho.1709]

Odesláno

Já jsem to nikdy u moderních aut, kde zrcátka ční do stran téměř stejně sklopená / nesklopená, nepochopil.

Odesláno

Musíš sehnat zrcátka už s tím sklápěním, ovladač, který je umí ovládat a možná i svazek do dveří. 406 ještě neuměly přiklápění při uzamčení vozu.

Odesláno

a ridici jednotku , v cenách vrakace to vidim tak na 8000,- , jinak je to mega zbytecnost a když uz to pisu ja tak to je co rict

jo a hlavne to musí umet i bsičko to je celkem dulezite

Odesláno

Hm myslel som, že to bude jednoduchšie. Keď sa už k tomu priplietla BSI, riadiaca jednotka atď., tak to potom nemá zmysel. A ako pozerám lacno by to nevyšlo.

Dostal som minule taký nápad, keď mi niekto trochu pretočil späťák dopredu :grr Bola by to taká \"parádička\":D No niekedy treba sklopiť, aj keď ako bolo spomenuté šírka sa výrazne nezmení.

Ďakujem.

Odesláno

Já si naopak myslím, že je přiklápění zrcadel praktická věc. Například při parkování u obchoďáku, kde jsou auta dost na těsno a do vedle stojícího auta se někdo protahuje. To, že pak otevře dveře a obouchá mi moje, je druhá věc.

Odesláno

Ďakujem.

Nakoniec som po tých rokoch zistil až dnes, že mám vyhrievané zrkadlá :D Prečítal som si témy tu na fóre a tak som ich išiel vyskúšať. Žiaľ ľavé nehreje...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Kdyz jsem si poridil prvni 807mu se sklapenim, coz je super vec, tak jsem patral, jak to udelat na 406ce (01/2001, vybava SV), ale stalo by to majlant, musi se menit cela zrcatka plus dalsi veci. Takze jsem to vzdal. Mely to nejlepe vybavene posledni rocniky, ale v realu to u zadne nevidavam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...