Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Takže ,,Cuba libre\'\', jak nám vštěpovali soudruzi :D

někde jsem četl, že maj na osobu příděl dvě vajíčka na měsíc:o, a přitom by mohli krásně žít z turistiky...:(

[upravil dne 5/1/14 19:15 od ozzy56]

Odesláno

No vono to vypadá jako sranda, ale když tam člověk za půl roky přijede 3x a pokaždý je ve fabrice jiné vedení tak to sranda není. A každý bojí se na cokoliv přistoupit protože jakmile se najde někdo kdo má zájem o jeho místo tak ho práskne a odsoudí ho obratem jako že poškodil Kubánský lid. \"Kolega\" strávil rok v kubánským vězení a to je teprve legrace. Nedali se tam poslat ani léky, u nic léky nedostal, jedině osobně a max na měsíc... Přítelil se s ministryní průmyslu, která byla obviněná z příprvy kontrarevoluce... Fór byl v tom, že Klaus byl připravenej intervenovat, ale nakonec to raději neudělali protože by si mohli myslel, že to je někdo důležitej a odsoudit ho za špionáž...

Odesláno

Vrátil se asi před rokem. Odseděl si rok ve vyšetřovačce pak dostal náhle amnestii. Léky mu tam vozili montéři co se střídali na stavbách... Holt vsadil na špatnou kartu :(

Odesláno

To kolega bylo v úvozovkách, protože jsme tam byli jako takové konsorcium a tohle byl obchodní ředitel jedné z těch 3 firem. CEO té firmy je poměrně dost politicky vlivný, takže nebyl problém prolobovat pomoc, ale jak jsem psal báli se to udělat aby to nedopadlo ještě hůř. Forma se snažila mu zajistit léky, posílala tam co se dalo (co mu povolili) a starala se o rodinu. Víc moc dělat nešlo. Po návratu už jsem ho potkal jen krátce, úplně se stáhnul, byl z toho dost mimo.

Mimochodem krabice doutníků Cohiba Esplendidos vyjde na naše do 800,- na Aukru se dá prodat za 4 tis. :D

Odesláno

To ano. Proto sem psal, že kdyby to věděli tak si možná váží těch aut a nechodí si fotit Seaty :D

Ale chápu, že vidět auto po 50 letech vývoje musí být jak pro nás Veyron.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Včera jsem se vrátil z dovolené na Kubě a k mému překvapení tam jezdí i hodně Peugeotů :) Řekl bych, že 206ka společně s Accentama, Ibizama, a nějakýma čínskýma napodobeninama byla jedno z nejčastějších moderních aut co tam jezdí. Samozřejmě největší zastoupení mají staré ameriky (na ty bych se vydržel dívat pořád) a žigulíci :) . Dále tam jezdí i relativně dost 205 (některé hodně dobře vytuněné :D), 106, 207 a Partnerů. Sem tam nějaká 308, 306, 405 nebo 406. V půjčovnách byly hodně 301, 206+ a dokonce i 308cc. Viděl jsem tam i několik rarit jako třeba 307sedan, 207sedan nebo stařičkou 404. Přikládám nějaké fota :)

v80p01.jpg

xqjlea.jpg

rmkz0o.jpg

flggeq.jpg

30a6sr9.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...