Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V rámci našeho jarně-silvestrovského pobytu na Vysočině jsme objevili zajímavý úkaz - po velké části okresu Žďár nad Sázavou je rozmístěno spousta krásných soch, doporučuju před cestou si o nich něco zjistit a nejet tam stejně nepřipraveni jako já s rodinou.

Třeba zde

[upravil dne 1/1/2014 16:56 od Medvěd]

Odesláno

Medvěde,kdyby jsi byl loni na minisrazu na Žďársku a jel orienťák,tak by jsi některé z těch soch viděl už tenkrát,ale je mi jasné,že nemůžeš být na každém srazu,já taky ne :)

Ale líbí se mi,že tu dáváš odkazy na zajímavá místa o kterých mnoho z nás nemá ani potuchu,takže děkuji i za ostatní :super:papa

Odesláno

Přiznám se, že jsem byl z těch soch naživo dost rozpačitej. Dětem se to líbí, pro mě je to betonovej kýč, kterej by v té krajině být asi neměl, ale věřím, že to má svoje příznivce :papa

Odesláno

koblihu - já jsem prostě takový poněkud přerostlý dítě :papa

P.S.

Myslím si, že to místní krajinu ozvláštňuje a přiznejme si, že každej turista, kterýho to zaujme tam může potenciálně zanechat nějakou pětku - a o to asi jde především.

[upravil dne 1/1/2014 17:59 od Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...