Medvěd Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 V rámci našeho jarně-silvestrovského pobytu na Vysočině jsme objevili zajímavý úkaz - po velké části okresu Žďár nad Sázavou je rozmístěno spousta krásných soch, doporučuju před cestou si o nich něco zjistit a nejet tam stejně nepřipraveni jako já s rodinou. Třeba zde [upravil dne 1/1/2014 16:56 od Medvěd] Citovat
Pepito Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 Medvěde,kdyby jsi byl loni na minisrazu na Žďársku a jel orienťák,tak by jsi některé z těch soch viděl už tenkrát,ale je mi jasné,že nemůžeš být na každém srazu,já taky ne Ale líbí se mi,že tu dáváš odkazy na zajímavá místa o kterých mnoho z nás nemá ani potuchu,takže děkuji i za ostatní Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 třeba o tehle než jsem ji videl live tak jsem myslel ze je to v itinerari chytak a zejeto photoshop http://www.olsiak.cz/portfolio/hamron/ Citovat
davidekcz Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 jojo máme toho tady dost :-) Olšiak už je dává i mimo žďársko... Citovat
koblih69 Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 Přiznám se, že jsem byl z těch soch naživo dost rozpačitej. Dětem se to líbí, pro mě je to betonovej kýč, kterej by v té krajině být asi neměl, ale věřím, že to má svoje příznivce Citovat
Medvěd Odesláno 1. leden 2014 Autor Odesláno 1. leden 2014 koblihu - já jsem prostě takový poněkud přerostlý dítě P.S. Myslím si, že to místní krajinu ozvláštňuje a přiznejme si, že každej turista, kterýho to zaujme tam může potenciálně zanechat nějakou pětku - a o to asi jde především. [upravil dne 1/1/2014 17:59 od Medvěd] Citovat
Béďa Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 sochy kolem Žďáru jsou poměrně profláklé a od 22.12.2013 máme taky jednu v Chotěboři, tak kdyby měl někdo cestu.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.