Péťa Odesláno 28. prosinec 2013 Autor Odesláno 28. prosinec 2013 Co to je \"viď\" http://cs.wiktionary.org/wiki/vi%C4%8F#v.C3.BDznam Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Se přiznej ne, normalně napiš \"Pohonil jsem\" se za to nestyď, v tyhle době co maš ted doma to chapeme. Doufam že to není sprostý když to tahle napišu Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 :D:D Já sem radši nebudu psat nic:D:D Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Protože mám ženu tak hodnou že dnes už nemusím nic dělat sám, už mám splněno, respektive žena:D:P Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 No asi umi dobře ruční práce. Třeba plete svetry, hačkuje dečky atd, šak ty víš Šaldíku Citovat
Péťa Odesláno 28. prosinec 2013 Autor Odesláno 28. prosinec 2013 Tak já nevím, takový umění a tady se to zvrhne v ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Tak ono už ten Saudek sám se zvrhnul...................... Citovat
Pepito Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Já jeho \"umění\" nikdy moc nemusel To komicsy jeho bráchy se mi moc líbí Citovat
punkac Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Pepito mám to úplně stejně Dokreslený čtyři vraždy stačí drahoušku jsou super nebo kdo chce zabít jessii Pan fotograf je na jedno brdo, nikomu to nehaním ale bobry nemusím Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Se přiznej ne, normalně napiš \"Pohonil jsem\" se za to nestyď, v tyhle době co maš ted doma to chapeme. Doufam že to není sprostý když to tahle napišu :grr:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Pepito mám to úplně stejně Dokreslený čtyři vraždy stačí drahoušku jsou super nebo kdo chce zabít jessii Pan fotograf je na jedno brdo, nikomu to nehaním ale bobry nemusím punkaci to ja take ne ale vsmni si u nekterych fotek jsou podstatne starsi data napr zac. 90.let no a pokud jsem spravne cetl to jeste beranice frcely Citovat
Honza z Nera Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 Ano jsou to devadesátá léta. Plno fotografií je z výstavy Sbohem Jane, kterou pořádala jeho tuším předposlední žena Sára. Dnes se s ní Saudek soudí o práva k prezentování a vlastnění fotografií. V podstatě se jedná o skoro celý archiv. Saudek je svůj a svého času dokázal vydělávat opravdu velké peníze, ale jeho to nikdy moc nezajímalo, o práva na prezentování se také moc nestaral . . . . prostě Saudek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.