Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám otázku:

existuje nějaká klávesnice, kde si můžu předefinovat klávesy podle sebe? Třeba si místo ".com" dát ".cz" , místo tečky čárku a tak? Našel sem nějaký recenze na klávesnice, ale v žádný to nebylo explicitně řečeno. Máte/znáte nějakou zaručeně s touhle možností?

Odesláno

Omlouvam se dyz to uz tady je.

Ale dnes jsem byl na kole a chtel jsem se zkusit projet jinam mimo mesto.

Existuje nejaka appka na kolo?

Myslim navigaci.

Mam ofiko Sygic no nedopatral jsem se jestli maji i pro kolo. resp cyklostezky.

Odesláno

Omlouvam se dyz to uz tady je.

Ale dnes jsem byl na kole a chtel jsem se zkusit projet jinam mimo mesto.

Existuje nejaka appka na kolo?

Myslim navigaci.

Mam ofiko Sygic no nedopatral jsem se jestli maji i pro kolo. resp cyklostezky.

minule sem to tady řešil já :) no používal jsem locus ale nějak jsem se v něm nezorientoval :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Sháním nějakej Interval timer na trénink, kterej nebude složitej a dovolí mi si nadefinovat vlastní hudbu do sérií i pauz. Máte s nějakým zkušenost? Např Impetus mi přijde složitej (pokud znáte)

Dík za tip

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Oblíbili jste si Sygic? Budeme rádi, když Sygic doporučíte svým nejbližším, proto jsme pro ně připravili speciální slevu! 

Nyní můžete získat jakoukoliv licenci Premium pro Android za zlomek její běžné ceny, navíc s dodatečnou 10% slevou z cen letního prodeje. Podělte se o svou zkušenost se svou rodinou a přáteli a doporučte jim, aby si stáhli aplikaci Sygic GPS Navigation. A když jim na začátku trochu poradíte, budou moci začít využívat bezpečnou a pohodlnou jízdu se Sygic Premium. Stejně jako vy.

Slevový kód: sygic10

Platí do pondělí 22. srpna 2016. 

Odesláno

Whatsapp jsem do sluzebaku na instaloval v poho, dik za tip s tel. 

Ale kdyz jsem chtel dat i viber tak pri overovani tel cisla to napise Chyba a konec. Nelze tel overit. Zkouseno ve vsech tvarech i po reinstalaci.  Mam predvolbu 606.  Kdyz jsem zkusil ze srandy 602 tak to normal odeslo,  takze nekomu overovaci kod prisel :) ale moje 606 proste vyhazuje chybu, vubec nevim co stim. A6 na sonce

Odesláno

Sygic - dobrej uzivam nekolik let s offline mapama. Parada

Waze - super. Online kliknu policajty, nebo nejaky pruser na ceste a ostatni uz vi co dal. Pri zacpe (na trase ihned navrhne reseni). Odzkouseno v realnem case

Office - klasika

ACR - nahravani hovoru

Zoner - uprava fotek

No a nekolik hovadin pro zabavu.

Jo ja zapomel, jeste telefonuju

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jelikož jsem řešil nefunkčnost Facebook messengera tak sem hledal dobrou apku ktera by to nahradila a objevil jsem aplikaci Disa...  Můžete si na ni propojit libovolné účty ať už SMS Facebook whats UP či jiné tak i využívat jen jednu.. Zabírá o dost min místa a u mě zatím na prvním místě z odzkoušenych..

• O 3 týdny později...
Odesláno

Chlapy nemáte někdo nějakou osvědčenou apku na focení mobilem v noci? na netu něco málo je ale radši bych osobní zkušenosti :)

Odesláno

brixtr, mam obavu, ze na lepsie fotky v noci nepomoze ziadna aplikacia...Je to dane svetelnostou objektivu a v mobiloch to nebyva ziadna slava. Aplikacie ti akurat tak softverovo znizia sum, ale ked je original zly, zazraky sa nedeju.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...