Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,potřebuju poradit... O víkendu jsme s otcem ukládali dřevo a já jsem si k tomu pustil rádio z auta... hrálo bez problému cca 3 hodiny... další den ráno jsem chtěl odjet a po otočení klíčku na mě svítí jen nějaké dvě kontrolky... Když otočím klíč do polohy startování,tak se nic neděje. Všechno ostatní funguje,jak má... světla,topení,rádio,jen to prostě nestartuje... Baterku jsem nechal nabít,ale tou to není... Díky za odpovědi.

[upravil dne 23/12/13 13:39 od Tom93]

Odesláno

Nn,ani startér se neotočí... Je mi to fakt divné,když to celou dobu funguje a další den,aniž bych něco odpojil nebo zapojil,tak už to nefunguje.

Odesláno

Právě my doma žádný multimetr nebo jiný měřič nemáme,tak to není čím změřit... Ale po tom dni,kdy běželo radio 3 hodiny v kuse jsem ji nechal nabít a baterka je stará cca rok... Takže nabitá bude,zkoušel jsem i jinou a bylo to stejné...

Odesláno

Zkus to nastartovat pres kabely a nebo to roztlac, hodis tam za 3 trosku zduchnes a jedes ale hlavne mej zaple zapalovani :) Jinak to vypada na civku na starteru ta nastesti neni nejak moc draha.

Odesláno

nevidím vtom problém, ale podminkou je že pomalu pustiš spojkový pedál aby to netrhlo s motorem. Tyhle motory maji mech. napínáky řemenů, Roztlačovat se nesmí motory s hydraulickými napínaky které jsou napínány tlakem oleje tam hrozí přeskočení rozvodů..

Odesláno

Takže pro shrnutí,co všechno se zkontrolovalo... Kontrolovaly se pojistky,ty jsou dobré... Spínací skříňka se taky kontrolovala a je v pořádku... kostra na karoserii se očistila a je taky v pořádku... očistilo se,co se dalo,ale pořád se nerozsvítí kontrolky a při startování neslyším ani startér a ani podávací čerpadlo... Relátka jsme kontrolovali taky a vypadaly taky v pohodě...

PS: Než se mi to stalo,měl jsem cca 3 hodiny puštěné radio... mohlo by to s tím mít nějakou souvislost,když všechny ostatní věci(světla,stěrače,rádio,topení atd..) fungují?

[upravil dne 29/12/13 18:12 od Tom93]

Odesláno

Ak nemas voltmeter, staci aj ziarovka (5W) a dva vodice na nej. Skontroluj, ci mas napatie (ziarovkou) na tenkom vodici na startri, ked ti niekto druhy otoci klucikom do polohy startovania. Ale bacha, ak by ti vtedy nahodou baflo....

Odesláno

Tak byl u nás dneska automechanik a nejspíš se přišlo na to,proč to nejede... U řídící jednotky je systémové relé(vůbec jsem nevěděl,že tam ještě nějaké relé jsou nebýt automechanika),které necvaká,takže zítra jedem pro druhé,uvidíme... Jinak prý může být chyba v kabeláži,to by bylo horší...

[upravil dne 2/1/14 16:40 od Tom93]

Odesláno

tak ani relé nepomohlo... sice už cvaká,ale kontrolky se pořád nerozsvítí a ani startér se neotočí... Takže se prý bude muset přehrát BSI...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...