Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

elton...tzv. kratší....

Recommended Posts

Odesláno
jj, Přema to má z první ruky:

Slečna na obrázku je češka, v USA dělá modelku na plavky... ale xxx fotky nikdy a její přednosti jsou pravé. Jméno: Denise Milani

Odesláno

Znáám to loni mě otec pořezal motorovkou když sme řezali dřevo stalo se to 22.12 :D bylo z toho 5 venkovních a 3 vnitřní stehy.

A kotel srandy na krnovské pohotovosti ;)

Odesláno

pizza je tam proto, protože šli včera s Přemou na pizzu... Je to speciální edice pro dřevorubce... Jelikož s tím Elton začal sám, tak to jako špatný vtip neberu, dokonce pod obrázkem, který jsem pro toto vlákno vytvořil, napsal výstižně MŇAM ;)

Jenže to by i ostatní někdy museli zavítat na speciálně pro Medvěda na Chatzy, aby se něco dověděli :D

Hezkou poslední adventní neděli vám přeji a Eltonovi samozřejmě brzké uzdravení

Odesláno

Kluci udělali tohle vlákno jako reakci na to co se mě stalo a jak se k tomu stavím. Přece nebudu brečet, že na mě zaútočila cirkula. Trošku optimizmu prosím, život jde dál a proč si nedělat srandu. nějak odsud mizí to odlehčení a nadhled:(

ps: schází jen půl centimetru, tak proč se tomu nezasmát.

Odesláno

řežu párkrát do roka, ale jen špalky na kolíbce, ale jednou jsem si hrál na protahovačce a tam to bylo vo fous.... neměl bych bříška na dvou prstech, ale asi nade mnou létal anděl strážný, tímto mu děkuju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...